Довиждане скъпи съфорумци и успех

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Довиждане скъпи съфорумци и успех

Мнениеот BRF » 02 авг 2013 11:40

boyan_kn написа:Успех в живота, жив и здрав. Само не разбрах какво значи, че напускаш форума. Тука е свободна зона - ако искаш пишеш, ако не искаш - не пишеш.
Не сме на 8-часов работен ден. А иначе господин Мокетски едва ли чете форумите - той си ходи по Рязград и Бургас да събира електорат. Бултрасите, що не го псувахте тоя киртак вчера - футбола ни беше на ръба на пропастта преди него и той помогна да се направи решителна крачка напред :mrgreen:

:lol:

Потребителски аватар
Remi Gaillard
Контакти:

Мнениеот Remi Gaillard » 02 авг 2013 11:40

metal1111 написа:Довиждане скъпи съфорумци пожелавам на всеки един от вас най- вече да бъдете живи и здрави и много успехи в личен и професионален план .
Днес напускам форума на гонг и за последен ден пиша във него в знак на протест срещу крадливото уродливо и нелигитимно БФС, не само защото не допуснаха Пирин в Б група , е да някой ще каже не сте си спечели мястото си за Б група , аз ще отвърна не ние не сме изпадали за да играем във тази В група по най-бруталният начин на 2 пъти това БФС ни изхвърля от професионалният футбол като последният път забележете само за 175 000 лева дължими към НАП смешно нали при положение , че други отбори дължаха и дължат милиони.
Ако с някой мой коментар съм засегнал някой, моля да ме извини не е било нарочно

УСПЕХ БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА

Пичага, до болка ми е познато чувството което изпитваш в момента... Само, че неписането ти тук, няма да доведе до нищо позитивно... напротив... Ето благодарение на теб разбрах за проблема... т.е. вие феновете трябва да давате "тон за песен"... Ти ще бъдеш по полезен за отбора си, и за "войната" която водиш само и единствено с действия обратни на "ДОВИЖДАНЕ и УСПЕХ"....
Майката на Иванчо му дава 50 стотинки за закуска и той ги изял...

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 авг 2013 11:53

Явно пича е стигнал до извода - и да пише и да не пише Перукан и ко си правят какво си решат и хич не им пука !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 02 авг 2013 12:03

Remi Gaillard написа:
metal1111 написа:Довиждане скъпи съфорумци пожелавам на всеки един от вас най- вече да бъдете живи и здрави и много успехи в личен и професионален план .
Днес напускам форума на гонг и за последен ден пиша във него в знак на протест срещу крадливото уродливо и нелигитимно БФС, не само защото не допуснаха Пирин в Б група , е да някой ще каже не сте си спечели мястото си за Б група , аз ще отвърна не ние не сме изпадали за да играем във тази В група по най-бруталният начин на 2 пъти това БФС ни изхвърля от професионалният футбол като последният път забележете само за 175 000 лева дължими към НАП смешно нали при положение , че други отбори дължаха и дължат милиони.
Ако с някой мой коментар съм засегнал някой, моля да ме извини не е било нарочно

УСПЕХ БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА

Пичага, до болка ми е познато чувството което изпитваш в момента... Само, че неписането ти тук, няма да доведе до нищо позитивно... напротив... Ето благодарение на теб разбрах за проблема... т.е. вие феновете трябва да давате "тон за песен"... Ти ще бъдеш по полезен за отбора си, и за "войната" която водиш само и единствено с действия обратни на "ДОВИЖДАНЕ и УСПЕХ"....

Вие най-добре знаете как е , футболисти в региона е имало и винаги ще има но управници не , наши любимци преди време сега са ваши като Ванката , Борката Галчев , Стенли Костов има хляб в това момче ще стане ще видите а и едно младо момче взе Мъри наскоро от Пирин не му помня името, радвайте се и на тях и на Ботев , ето примерно вчера ама така със се кефил на Борката Галчев направо ги разби пил съм с него вино много е точен като каже една чаша означава една чаша
OFK PIRIN

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 02 авг 2013 12:56

Футболен град е Благоевград.Някой ден ще се сетят хората,че там има хляб и ще ви вземе някой различен от Чомбе и разни там крадливи хора.Трябва ви човек,който иска да се развива футбола в града ви.Да не казваме,че от школата ви може да изкарва добри пари,но...........явно има нещо гнило и не се получава..........
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 авг 2013 13:06

Сбогом,дано си щастлив 8-) Твоя протест е малко,като цесекарския 8-) Те протестират срещу ТИТАН пред БФС,ти пък протестираш срещу БФС във форума на Гонг...абе лика прилика сте си ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

ofk pirin
Контакти:

Мнениеот ofk pirin » 02 авг 2013 13:16

надеждата умира последна метале ,туко що научих една такава новина наистина е предложено Бгрупа да бъде попълнена от отборите заели 2 места , но поради финасови проблеми Хасково ще откажат и БФС ще назначи бараж между Пирин -Мастер бургас

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 авг 2013 13:51

Той Перуката е като политиците - гьонсурат с диктаторско мислене, а такъв се гони само с камъни. Ако искате да ви чуе, трябва да дойдете и вие да изпотрошите БФС. Същото е и с политиците. Протестиращите не разбраха, че само с цигански колела пред парламента няма да стане. Комунистите без кръв власт не дават.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

ofk pirin
Контакти:

Мнениеот ofk pirin » 02 авг 2013 14:16

Проблема сега с Пирин е ,че се навъдиха много лапачи сега пари има ,ама има и много крадци ,
по дяволите с 500 000 лева бюждет и то само за пролетният сезон и само 3 място това е престъпление по служба и 200 000 есесният това е за затвор

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 авг 2013 19:28

Чао и успех в селските дивизии.Какъвто отбора,такива и феновете-аматьори от класа.

Върни се в “Пирин”