Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) FT. 2-3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) 02 август от 21:00
Сигурно повечето от вас правят разлика между лично мнение и официална позиция на фен клуб.Иначе относно последните ви две декларации.Няма как да не ви похвали човек,че имате видим напредък от "отборът от региона" почнахте да говорите за "другият отбор от града".
Нефтохимик написа:Сигурно повечето от вас правят разлика между лично мнение и официална позиция на фен клуб.Иначе относно последните ви две декларации.Няма как да не ви похвали човек,че имате видим напредък от "отборът от региона" почнахте да говорите за "другият отбор от града".
Никаква обида няма в тези определения и съм готов да оборя всеки един, който ги смята за такива. А на тоя дебел плужек, мазен и смръдлив, всяка една думичка му е мозъчна диария.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Нефтохимик написа:Сигурно повечето от вас правят разлика между лично мнение и официална позиция на фен клуб.Иначе относно последните ви две декларации.Няма как да не ви похвали човек,че имате видим напредък от "отборът от региона" почнахте да говорите за "другият отбор от града".
Лично аз - да. Правя разлика, но няма, как да туширам отвращението си. Дори и в едно такова мнение, като на някой си Стаматов, което получава широка гласност в медия ( явно предубедена) говори за умишлена тенденциозност...Да намираш пък за обидно определението "другия отбор", а да натъртваш на урод-а, уродчетата и шараните е меко казано, като да ходиш намазан с мед сред пчелите и да се чудиш на тяхната настъпателност. Тези определения поне аз не мога да диференцирам еднозначно, колкото и фантазия да проявявам. Аз лично не бих одобрил, ако "муцуната" на някой наш "шаран" цъфне преди мач на страниците на някоя местна медия и да обяснява, кой, кой е в Бургас, и кой за, какво му е виновен. Нека наговори един тон глупости, пък после иди обяснявай на зелените тикви на по 15-16 години, че изразява само свое мнение. Най-малко не е е цивилизовано и уместно. Ако пък всеки потърси медийна облага за да изрази собственото си мнение... шампионата ще свърши.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
- Контакти:
Само че, като чета коментарите тук, някои хора не се припознават в "другият отбор от града". Не знам каква е причината, не чувстват, че са отбор от този град или смятат, че има по-достойни отбори да се смятат за "другият отбор от града", или пък смятат, че феновете на Черноморец са имали предвид някой друг отбор. Не знам??????
- Der Führer
- Контакти:
Devian написа:Лудогорец,кое ги прави по-малко комични от двата шопски,начина по който спечелиха титлата,липсата на победа в контролите, трагичната игра в Любимец ,мача в Братислава или късмета при победите над Черноморец и Партизан,които освен финансовите проблеми започват да страдат от липсата на силна конкуренция в сръбското първенство,за разлика от югославското и вече не могат да разчитат на енерцията набрана през годините, когато заедно с Цървена прибираха по читавите футболисти в Югославия.
Единствено при Ботев има надграждане.
Комично е всеки европейски ( отскоро и азиатски ) анонимник да те прави за смях където те хване . Лудогорец си стана заслужено шампион ... е , въпреки Петев който направи всичко възможно това да не се случи . Срещу Любимец на всеки му стана ясно че играчите играха да изгонят Петев . Мача с Черноморец не съм го гледал все още ... но надиграха Слован и в двата мача . Като в реванша буквално ги размазаха . Аз лично от много години не съм виждал български отбор да създава толкова голови положения в един мач , срещу поне на книга равностоен съперник . Истинския Лудогорец ще го видим след 2-3 месеца ... но със сигурност сегашния им състав е най-силния който са имали . Ботев ... там е ясно - банкера иска титла .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
k.dimitrov написа:Der Führer написа:ntodorov написа:Der Führer написа:ntodorov написа:Тъй де ... както се видя - цената на билета не е проблем , ако има какво да се гледа . Като започне Черноморец да играе така и срещу такива противници , стадиона ще почне да се пълни.
На прима виста се сещам за поне 10 мача с участието на Черноморец, които се играха през последната календарна година и, които имаха далеч по-съдържателни спортно-технически и естетически аргументи от днешния двубой.
На прима виста не се сещам за нито един такъв двубой през последния сезон ... с известни уговорки , Черноморец играеше подобен футбол с Жужу , Асис и Шаешу .
Ти нямаше много наблюдения от мачовете последния сезон, но въпреки това - домакинствата с Лудогорец 1-0, с Черно море 3-3, гостуването на Локо Сф спечелено с 3-0, домакинството със Славия 2-0, загубата от Левски с 1-0 в София...Но визирам най-вече мачовете миналата пролет - Черно море - голям мач 3-2, с Левски на Герена 2-2, с ЦСКА 2-0, с Ловеч 1-1, с Ботев Враца 3-1...и така нататък.
Е специално пък за мача с Лудогорец , такова групово изнасилване на топката нямаше ( и от двете страни ) ... Кой какво играе се вижда в края на сезона по класирането . А както видяхме - и Лудогорец и Ботев показаха защо са завършили в челото на класирането . За Левски и ЦСКА както винаги останаха комичните персонажи .
За мача с Лудогорец съм съгласен, но не трябва да се прави връзка с отбора на Черноморец от пролетта и този в момента. Сегашния по нищо не отстъпва от отбора с Шаешу, Жужо и Асис, даже е по-добре окомплектован.
За сегашния Черноморец е прекалено рано да се правят изводи . Нейчо направи препратка към пролетта , защото аз твърдях че това което показват Лудогорец ( най-вече в Европа ) и Ботев към момента е непостижимо за други български отбори .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
ntodorov написа:Е специално пък за мача с Лудогорец , такова групово изнасилване на топката нямаше ( и от двете страни ) ... Кой какво играе се вижда в края на сезона по класирането
Явно този мач сме го гледали с различни нагласи. Ти си очаквал от двубоя това, което всеки ТВ зрител очаква от първенствата облъчващи ни по Диема, Филм + и т.н.. В този мач обаче имаше много борба, много тактика, надлъгване, надиграване и битки за всяка педя терен. На мен ми харесват тези детайли и по - точно желанието на отборът ни да се надиграва. Непобедимия Лудогорец беше победен по безапелационен начин па макар и с 1-0 от осакатения ни тогава състав. Това беше първия мач в, който Петевия тим беше разкрит и то от младите ни момчета - Пламен Димов, Крум Стоянов, Дрянов ( дебют), Гошо Терзиев, Яни Пехливанов. За това сложих този мач в графа "интересни". Иначе - да. Всеки кибик излязъл на въздух, за който му е все тая дали Черноморец, ЦСКА или Левски играят на Лазур е нормално да търси повърхностния "сюжет" в подобен/ни мач/ове.
[offtopic]Мачът с Лудогорец в Бургас ми е още пред очите. Лудогорци цъкаха с топката пред наказателното ни поле, подаваха си по широчина, а защитниците ни буквално ги дебнеха да стигнат на метър-два пред наказателното поле и да им отнемат топката. Нещо, като ония филмови сюжети, в които докато китайския боец демонстрира бойните си умения без физически контакт ( ката)- опонентът му ( без такива умения) го прострелва с един куршум в челото.[/offtopic]Кой какво играе се вижда в края на сезона по класирането
А пък точно тази зависимост отдавна я няма в родния ни шампионат. Знаеш.
е нали това казвам ... тази година Ботев и Лудогорец показват че тази зависимост се е върнала донякъде .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
ntodorov написа:Нефтохимик написа:Сигурно повечето от вас правят разлика между лично мнение и официална позиция на фен клуб.Иначе относно последните ви две декларации.Няма как да не ви похвали човек,че имате видим напредък от "отборът от региона" почнахте да говорите за "другият отбор от града".
Лично аз - да. Правя разлика, но няма, как да туширам отвращението си. Дори и в едно такова мнение, като на някой си Стаматов, което получава широка гласност в медия ( явно предубедена) говори за умишлена тенденциозност...Да намираш пък за обидно определението "другия отбор", а да натъртваш на урод-а, уродчетата и шараните е меко казано, като да ходиш намазан с мед сред пчелите и да се чудиш на тяхната настъпателност. Тези определения поне аз не мога да диференцирам еднозначно, колкото и фантазия да проявявам. Аз лично не бих одобрил, ако "муцуната" на някой наш "шаран" цъфне преди мач на страниците на някоя местна медия и да обяснява, кой, кой е в Бургас, и кой за, какво му е виновен. Нека наговори един тон глупости, пък после иди обяснявай на зелените тикви на по 15-16 години, че изразява само свое мнение. Най-малко не е е цивилизовано и уместно. Ако пък всеки потърси медийна облага за да изрази собственото си мнение... шампионата ще свърши.
А аз какво да кажа ... и Нефтохимик и този Черноморец са ми "други отбори от града" . Заедно с Мастер де

и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Bartolomej
- Контакти:
НАПЪЛНИХТЕ ЛИ ГАЩИТЕ ШАРАНИ
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
-
- Контакти:
Евала на това момче Стаматов - все пак рядко се случват хора , който да дават от личният си джоб пари за любимият си отбор - това смятам ,че има нужда от уважение ! Респект !