Довиждане скъпи съфорумци пожелавам на всеки един от вас най- вече да бъдете живи и здрави и много успехи в личен и професионален план .
Днес напускам форума на гонг и за последен ден пиша във него в знак на протест срещу крадливото уродливо и нелигитимно БФС, не само защото не допуснаха Пирин в Б група , е да някой ще каже не сте си спечели мястото си за Б група , аз ще отвърна не ние не сме изпадали за да играем във тази В група по най-бруталният начин на 2 пъти това БФС ни изхвърля от професионалният футбол като последният път забележете само за 175 000 лева дължими към НАП смешно нали при положение , че други отбори дължаха и дължат милиони.
Ако с някой мой коментар съм засегнал някой, моля да ме извини не е било нарочно
УСПЕХ БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА
Довиждане скъпи съфорумци и успех
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Довиждане скъпи съфорумци и успех
Приятно прекарване в Македония 

- Себастиан Фетел
- Контакти:
Успех в чужбина.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Бъди жив и здрав и ти.Много тъпо се получи с Пирин.Надявам се скоро да се оправите и отново да се завърнете в А група,където ви е мястото 

- shotgun blues
- Контакти:
Сигурен съм ,че протеста ти срещу БФС е трогнал Перукан Велики
Успех в живота 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Я се стегни бе пичага, тия от БФС пет пари не дават нито за теб нито за мен нито за форума . Нали не мислиш че перуци ще се трогне от твоето напускане на форума ????
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....
Успех в живота, жив и здрав. Само не разбрах какво значи, че напускаш форума. Тука е свободна зона - ако искаш пишеш, ако не искаш - не пишеш.
Не сме на 8-часов работен ден. А иначе господин Мокетски едва ли чете форумите - той си ходи по Рязград и Бургас да събира електорат. Бултрасите, що не го псувахте тоя киртак вчера - футбола ни беше на ръба на пропастта преди него и той помогна да се направи решителна крачка напред
Не сме на 8-часов работен ден. А иначе господин Мокетски едва ли чете форумите - той си ходи по Рязград и Бургас да събира електорат. Бултрасите, що не го псувахте тоя киртак вчера - футбола ни беше на ръба на пропастта преди него и той помогна да се направи решителна крачка напред

metal1111 написа: забележете само за 175 000 лева дължими към НАП смешно нали при положение , че други отбори дължаха и дължат милиони.
Ако с някой мой коментар съм засегнал някой, моля да ме извини не е било нарочно
УСПЕХ БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА
Ако това ще те успокои, нас тази година ни изхвърлиха за 80 000 лева.
Ние също никога не сме изпадали от професионалния футбол на база класиране,но е факт че като вас сега за втори път започваме от В група./а преди минахме и през А окръжна/.
1 Спартак (Плевен) 30 27 2 1 111:10 83
boyan_kn написа:
Не сме на 8-часов работен ден.
Или поне не всички

Успех и късмет по натам