защо написа:Der Führer написа:Само аз ли си спомням , че с Хайнкес Байерн се провали навсякъде през първия му сезон ... като върха беше неадекватното му водене на мача с Челси
То аз си спомням, че това му е третият престой в Байерн, първия му сезон е май през 1987-88. Общо взето е верно, че успехите му са с готови отбори, ама искам да отбележа друго, че в сравнение с него, при Гуардиола е доста по-лабаво. Това по повод на дисцииплината, за която говори авторът на темата. Иначе, тия глупости, да закусват заедно, да ходят на тренировка един час предварително и пр., не виждам голям смисъл от тях. Хубаво е, че Гуардиола върши и други неща, по-важни.
Не знам какво върши Гуардиола ... към този момент единственото положително нещо е по-голямата агресия при атакуването на противника когато владее топката . НО спешно трябва да направи следните 3 неща .
1. Най-важното ... да си изпрати протежето Алкантара да порита до зимата във втория отбор .
2. Да спре с експериментите с фалшиви девятки .
3. Да забрави за безумното си хрумване да връща Мартинез като централен защитник .
Ако продължава да упорства ... тогава е време Замер да си поговори сериозно с него . Продължавам да съм оптимист за бъдещето на Байерн с Гуардиола , въпреки разочарованието ми , че вместо да даде път на някой играч от школата , домъкна бездарника Алкантара и абсолютно ненужния Гьотце . Днес очеизвадно си пролича , че Байерн има нужда от централни защитници като Компани или Хумелс .