Агитка на „Ботев“ сцепи от бой бръснати глави от „Щутгарт“!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Агитка на „Ботев“ сцепи от бой бръснати глави от „Щутгарт“!
Ако това е вярно браво на наште момчета ,ако е лъжа да ви еба маиката на скапаните журналисти дето си измисляте .Журналистите сте наи скапаните парцали на държавата ако ни лъжете за новините.
Ако бяха англичани, можеше да повярвам, но като ги знам германците какви са...Живея сред тях вече доста време и това да покажеш среден пръст на някой се глобява с 1,500 евро. Те просто ги нямат тези навици да показват средни пръсти, или да викат по някой, да обиждат. Дори агитките им, много често след мач пият бира заедно, в едни и същи заведения и нямат проблеми. Говорят си нормално, обсъждат. Като цяло много добронамерени и културни хора са. Вярно е, че винаги има изключения, но специално тази статия ми се струва измислица.
- El Grande Capitan
CHE написа:Ако това е вярно браво на наште момчета ,ако е лъжа да ви еба маиката на скапаните журналисти дето си измисляте .Журналистите сте наи скапаните парцали на държавата ако ни лъжете за новините.
Тинтири минтири работи са тва, най-вероятно някой някому е ударил шамар (примерно) и те го изкарват трета световна война...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Reckless написа:Ако бяха англичани, можеше да повярвам, но като ги знам германците какви са...Живея сред тях вече доста време и това да покажеш среден пръст на някой се глобява с 1,500 евро. Те просто ги нямат тези навици да показват средни пръсти, или да викат по някой, да обиждат. Дори агитките им, много често след мач пият бира заедно, в едни и същи заведения и нямат проблеми. Говорят си нормално, обсъждат. Като цяло много добронамерени и културни хора са. Вярно е, че винаги има изключения, но специално тази статия ми се струва измислица.
Затова тука ги имаше голи, пияни и друсани в центъра на някой от крайморските ни градове, затова в София съм виждаш шваби, които обикалят да пикаят по колите пияни на мотика, една коза, която се гордееше с клипче на телефона как сере на улицата и я снимат и куп подобни...
Швабите в Германия си траят, защото няма да им позволят подобно нещо. И в някои държави се разпасват, защото са убедени че там всичко им е позволено. А и тъй де като избие малко простотия на 1000км от дома кой ще разбере, като се прибере в Германия пак е почтен гражданин...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Едва ли е вярно. Разберете - НЕ Е НОРМАЛНО ДА СЕ ХВАЛИМ С БОЙ !
-
- Контакти:
Reflections On Finding Primary Factors For Louis Vuitton Nyc
Updated Guidelines -- A Background In Painless Louis Vuitton Galliera Pm Secrets
Свободни съчинения на някой закъсал журналист и тинтири минтири.......Дори такова заведение няма. Обадих се да питам роднини, които живеят в него район! Заяждане на дребно!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
- El Grande Capitan
Canara^ написа:http://www.zapalqnkovci.com/news/id/1076#sthash.4I0Pkogu.dpbs
Виж,на това мога да повярвам...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
- El Grande Capitan
Начи пичое,чета ги тея неща и си мисля колко дълъг път изминахме за да се превърнем в най-европейската публика в България...не знам колко от вас си спомнят кво беше само преди някви си 4-5 години когати играехме у В група и бутахме огради за да си влезем по местата, ако не ни дадяха билети си ги взимахме сами,когато бяхме много ядосани и много недоволни..и изобщо както беше казал фен на незнаен отбор,който отнесохме тогава и чиито фенове се бяха наприли на умни: Феновете на Ботев от гостуващата агитка: всички до един големи едри,над 30 годишни мъже, които влизат на терена и бият където квото хванат...
Деба през кво сме минали...а вчера от ляво на мен имаше няква лелка около 50, отпред, две деца на около 5и 7 с татко си,отзад две момченца на по 19-20 с момиченцата си...the times they are a-changin'....

Деба през кво сме минали...а вчера от ляво на мен имаше няква лелка около 50, отпред, две деца на около 5и 7 с татко си,отзад две момченца на по 19-20 с момиченцата си...the times they are a-changin'....