Мъри и Наско-завинаги в националния!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Мъри и Наско-завинаги в националния!!!

Мнениеот UltraBlue » 14 окт 2009 22:32

Ratnik написа:И с какво доказа, че е добър треньор? Че вкарваме в мач без значение, след като се посрамихме тотално преди 2 дена? Много странен критерий

Ами според мен доказа, че известен чужденец за треньор не означава по добър национален отбор .... с 2 думи - когато нямаш играчи, какъвто и треньор да си, си обречен на неуспех ... 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Koragg
Контакти:

Мнениеот Koragg » 14 окт 2009 22:32

Ти самопредлагаш ли се??? :roll:

vladimirtsv
Контакти:

Мнениеот vladimirtsv » 14 окт 2009 22:37

CSKA ME написа:
Koragg написа:Каквито са всички голове на Бербатов,такъв е и този мач-без значение!

Нещо ти в сбъркана философията.

аз помня два гола на Бербатов в мач с напрежение , единия беше срещу Дания и другия срещу Хърватска , ако ти се сещаш за други такива те моля да ми припомниш

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 14 окт 2009 22:40

vladimirtsv написа:
CSKA ME написа:
Koragg написа:Каквито са всички голове на Бербатов,такъв е и този мач-без значение!

Нещо ти в сбъркана философията.

аз помня два гола на Бербатов в мач с напрежение , единия беше срещу Дания и другия срещу Хърватска , ако ти се сещаш за други такива те моля да ми припомниш

Какъв ви е проблема? Паднем и веднага 50% от вината е на Бербатов защото не вкарал. Изключително интересно ми е след две години като се откаже от футбола кой ще вкарва и кой ще вдига класата ни. Може би мечовците ? Стига сте плюли по него, доказал се е.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

vladimirtsv
Контакти:

Мнениеот vladimirtsv » 14 окт 2009 22:47

Какъв ви е проблема? Паднем и веднага 50% от вината е на Бербатов защото не вкарал. Изключително интересно ми е след две години като се откаже от футбола кой ще вкарва и кой ще вдига класата ни. Може би мечовците ? Стига сте плюли по него, доказал се е.[/quote]
:) що палиш бе човек ? просто те питах , Митко може и да е играч на голям отбор , но за национала не помня да е вкарвал в решителни моменти , верно прави по 2-3 на Малта и отбори от тяхната черга но .........

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 14 окт 2009 22:48

vladimirtsv написа:Какъв ви е проблема? Паднем и веднага 50% от вината е на Бербатов защото не вкарал. Изключително интересно ми е след две години като се откаже от футбола кой ще вкарва и кой ще вдига класата ни. Може би мечовците ? Стига сте плюли по него, доказал се е.

:) що палиш бе човек ? просто те питах , Митко може и да е играч на голям отбор , но за национала не помня да е вкарвал в решителни моменти , верно прави по 2-3 на Малта и отбори от тяхната черга но .........[/quote]
Ами според теб чии голове ни класираха за Евро 2004?

vladimirtsv
Контакти:

Мнениеот vladimirtsv » 14 окт 2009 22:54

durex написа:
vladimirtsv написа:Какъв ви е проблема? Паднем и веднага 50% от вината е на Бербатов защото не вкарал. Изключително интересно ми е след две години като се откаже от футбола кой ще вкарва и кой ще вдига класата ни. Може би мечовците ? Стига сте плюли по него, доказал се е.

:) що палиш бе човек ? просто те питах , Митко може и да е играч на голям отбор , но за национала не помня да е вкарвал в решителни моменти , верно прави по 2-3 на Малта и отбори от тяхната черга но .........

Ами според теб чии голове ни класираха за Евро 2004?[/quote]
дай точни примери , разберете не се ям с вас :) , нямам спомени ,а единия гол за които писах е срещу Хърватска тоя го помня :) мали егн-то

albedo
Контакти:

Мнениеот albedo » 14 окт 2009 22:55

Най-големият позор от години насам ,не знам как не ви е срам да пускате такива теми . Какъв е успехът на Мъри , ШЛ -1-17 и 6 загуби,много непретенциозни отбори са играли в ШЛ . Или пък провалът му срещу Тампере или разликта от 16 точки, след които беше изхвърлен от Левски. Даже и в Ловеч го разкриха .
Човек без достойнство ,мисля че днес народът показа неуважението си към него . ОСТАВКА И ВЪН МЪРИ ОТ НАЦИОНАЛА !!!!!!

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 14 окт 2009 22:57

С.Диков отново показва глупоста си.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 14 окт 2009 22:59

Мъри направи за смях големия Е.Купер :) Факт!

Върни се в “Национален отбор”