Ботев ПД - Щутгарт - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев ПД - Щутгарт 1-ви август, 20:30
"Ботев" заслужаваше да победи. Имаше три много чисти положения, две от които при 1:1, поне едно от тях трябваше да вкарат. На стадиона беше готино.
Добър мач. Макар и ясно да се виждаше, че Щутгард е по-класния отбор, "Ботев" не му отстъпи в мача. Затова спомогнаха ентусиазъм, желание, публика. Изходът от мача можеше да е всякакъв, така че равенството е напълно закономерно.
Напълно възможно е да се случи приятна изненада в Германия. Дано немците решат, че са си свършили по-голямата част от работата и се отпуснат. Успех!
Напълно възможно е да се случи приятна изненада в Германия. Дано немците решат, че са си свършили по-голямата част от работата и се отпуснат. Успех!
[center]
[/center]

Поздравления за Ботев! Играха страхотно, според мен, на ръба на възможностите си. Сега, като се оттърсим от еуфорията на мача да видим какво стана, поне според моето си виждане.
Видях на няколко места гръмки заглавия и изказвания от сорта на: "Ботев изпусна Щутгарт", "Ботев остави интригата..." и т.н.
Хайде сега да изключим котлона и да идем първо да хванем рибата. В никакъв случай не искам да казвам, че е невъзможно Ботев да отстрани немците. Напротив, възможно е, но е малко вероятно.
От много години гледам футбол и по мое мнение в последните години, отборите от по-силните вървенства се научиха да играят точно толкова, колкото им трябва. Вероятно заради огромното количество мачове, които играят през сезона. Така видях нещата и в този мач. Първото полувреме бе по-силното за канарчетата. Може би Бруно Лабадия не беше успял достатъчно добре да проучи играта на Ботев. През второто полувреме обаче, нещата доста се промениха. Немците блокираха Тодор Неделев и Мариян Огнянов, и овладяха инициативата на терена дотолкова, колкото им бе необходимо, за да си тръгнат с удобен резултат. Например, при внимателен прочит на мача може да се види, че след изравнителния гол на Ботев, немците вдигнаха малко оборотите и притиснаха пловдивчани. Владееха топката повече, пресираха по-дълбоко, отнемаха повече топки и не позволяваха на Ботев да атакува. Почти през цялото време след гола Щутгарт атакуваше масирано, но не стихийно и беез много удари към врата. Явно им беше по-важно да не дават на Ботев да атакува и да ги държат много далеч от вратата, от колкото на всяка цена да бият в Бургас.
Така видях нещата аз. Победата в Германия е малко вероятна, но не и невъзможна. Все пак, топка е....
Видях на няколко места гръмки заглавия и изказвания от сорта на: "Ботев изпусна Щутгарт", "Ботев остави интригата..." и т.н.
Хайде сега да изключим котлона и да идем първо да хванем рибата. В никакъв случай не искам да казвам, че е невъзможно Ботев да отстрани немците. Напротив, възможно е, но е малко вероятно.
От много години гледам футбол и по мое мнение в последните години, отборите от по-силните вървенства се научиха да играят точно толкова, колкото им трябва. Вероятно заради огромното количество мачове, които играят през сезона. Така видях нещата и в този мач. Първото полувреме бе по-силното за канарчетата. Може би Бруно Лабадия не беше успял достатъчно добре да проучи играта на Ботев. През второто полувреме обаче, нещата доста се промениха. Немците блокираха Тодор Неделев и Мариян Огнянов, и овладяха инициативата на терена дотолкова, колкото им бе необходимо, за да си тръгнат с удобен резултат. Например, при внимателен прочит на мача може да се види, че след изравнителния гол на Ботев, немците вдигнаха малко оборотите и притиснаха пловдивчани. Владееха топката повече, пресираха по-дълбоко, отнемаха повече топки и не позволяваха на Ботев да атакува. Почти през цялото време след гола Щутгарт атакуваше масирано, но не стихийно и беез много удари към врата. Явно им беше по-важно да не дават на Ботев да атакува и да ги държат много далеч от вратата, от колкото на всяка цена да бият в Бургас.
Така видях нещата аз. Победата в Германия е малко вероятна, но не и невъзможна. Все пак, топка е....
Няма какво друго да кажа, освен:БЛАГОДАРЯ ! Напълно незаслужено равенство за Щутгарт. Ботев изпусна 3-4 100 % положения, а онези вкараха от едно статично.Надявам се на реванша да излезнат като фаворити канарите...и да се приберат като такива за следващият кръг
..УСПЕХ в реванша и в следващите срещи
ПП: Голямо БРАВО и поклон пред тази жълто-черна публика,уникални сте пичове,аз този стадион не съм го виждал толкова пълен от '99 от мача срещу ЦСКА със Стоичков,Костадинов и Трифон.Пожелавам ви да отидете и там и да се чувствате домакини

ПП: Голямо БРАВО и поклон пред тази жълто-черна публика,уникални сте пичове,аз този стадион не съм го виждал толкова пълен от '99 от мача срещу ЦСКА със Стоичков,Костадинов и Трифон.Пожелавам ви да отидете и там и да се чувствате домакини
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- mertezaker
- Контакти:
Страхотен мач за Ботев!!! С малко късмет и себераздаване, всичко е възможно! Пожелавам ви успех и на вас и на Лудогорец! Спомням си мача на Черно море с Щутгарт, когато "моряците" не си повярваха при 0:2, дано този път швабите съжаляват...
Сега се прибирам и мога да каже, че съм доволен и ми е густо майна.

-
- Контакти:
Германците са си германци,т.е. 1 положение-1 гол.От моите спомени през 2008,когато замалко да изритаме един много по-силен Щутгарт съм оптимистично настроен за реванша ви там.Ще ви подценят на 100%,типично за германците е това,94-та ни подцениха,после 95-та....съвсем малко им трябва да си вирнат носовете и ще го изядат големия,а сегашния Щутгарт няма Марио Гомез,Хитцшпергер и Сами Кедира да им вадят кестените от огъня.Успех!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- El Grande Capitan
ShooterMan написа:Германците са си германци,т.е. 1 положение-1 гол.
Дрън-дрън...Щутгарт имаше не по-малко от три положения,като едното някакси не влезе с ултра късмет.
И аз сега се прибирам от мача и мога да кажа че съм доволен. Равния е горе-долу реален резултат, можеше да бием,както можеше и да паднем.
Сега-няколко неща за нашия отбор-прекалено много грешки при разцъкванията в центъра на терена и то такива персонални грешки-взима се топката и се подава на никого.
Друго-изпитваме остра нужда от креативен халф, които да дърпа конците в центъра-в много случаи се вижда-е тука са ни защитниците, е там са ни нападателите...по средата нема никой.
Вярно че такива като Коцето Видолов и Зехтински не се раждат всеки ден нали,обаче мисля че Мъри загробва Тошко Неделев като го забива здраво на крилото. Видя се съвсем ясно че един на един не му е проблем на Тошко да си надиграва персоналния пазач,но се видя също така и че Щутгарт са наясно с тоя факт и срещу него редовно си имаше двама или дори трима,които за наша жалост не бяха такива като тези на Левски.
Кво пречи да се сложи Тошко зад Домовчийски и да се премести Мариян на крилото...нямам представа...
Хубавото което ми направи впечатление е че нашите не им пука да играят твърдо когато се наложи, винаги сме минавали за малко "кекав" отбор като ни притиснат с фалове, което германците направиха второто полувреме. Сега обаче и Бобан и Данчо и Веско и (особено) Боби стъпиха здраво..
Намирам шансовете ни за реванша за по-скоро хипотетични-видя се че дори средняк от Бундеслигата е милион класи над измислици като тея дето бихме досега и в първенството и в Европа и че нещата стават леко сложни когато имаме насреща отбор,който е наясно какво представлява тва кръглото кожено нещо и как точно се използва то...
Ще видим, надявам се нашите да ме опровергаят и да им шибнат 2 шайби поне там...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
Бруно Лабадия: Изпуснахме да победим Ботев
Старши треньорът на Щутгарт Бруно Лабадия заяви след равенството с Ботев, че германският отбор е изпуснал да постигне победа в Бургас.
„Направихме много добри 25 минути, в които успяхме да създадем много напрежение в противниковия отбор. По този начин успяхме да поведем и с 1:0“, коментира Лабадия.
„Смятам, че направихме един много силен мач и то като гости. Имахме чудесни шансове да спечелим мача“, добави треньорът на Щутгарт.
„Направихме много силен двубой като гости и това ни дава добра възможност да се класираме за следващия етап на турнира“, каза още Бруно Лабадия.
Хех, тоя е егати нещастника! Направили били много силен мач като гости?! Че то ако това им е "много силното"..... Ботев изтърва повече положения и по-чисти. И вместо да се кръстят, че се отърваха от загуба, те... се хвалят, че играли силно и били изтървали победата?! Чудя му се на акъла на тоя?! Изтърваха верно едно положение, но пък колко такива пропусна Ботев?! Три поне. А и гола на Швабите беше от статично положение, не че го подценявам, но според мен не показаха нищо кой знае какво като игра. Ботев беше напълно равностоен и дори на моменти превъзхождаше. Та тъй де, този Лабадия заслужава.. като ще се цепи тъй, канарите да го опраскат там, на неутралното стадионче и да го видим тогава кви ще ги плещи?!
Успех на момчетата в жълто-черно!
Старши треньорът на Щутгарт Бруно Лабадия заяви след равенството с Ботев, че германският отбор е изпуснал да постигне победа в Бургас.
„Направихме много добри 25 минути, в които успяхме да създадем много напрежение в противниковия отбор. По този начин успяхме да поведем и с 1:0“, коментира Лабадия.
„Смятам, че направихме един много силен мач и то като гости. Имахме чудесни шансове да спечелим мача“, добави треньорът на Щутгарт.
„Направихме много силен двубой като гости и това ни дава добра възможност да се класираме за следващия етап на турнира“, каза още Бруно Лабадия.
Хех, тоя е егати нещастника! Направили били много силен мач като гости?! Че то ако това им е "много силното"..... Ботев изтърва повече положения и по-чисти. И вместо да се кръстят, че се отърваха от загуба, те... се хвалят, че играли силно и били изтървали победата?! Чудя му се на акъла на тоя?! Изтърваха верно едно положение, но пък колко такива пропусна Ботев?! Три поне. А и гола на Швабите беше от статично положение, не че го подценявам, но според мен не показаха нищо кой знае какво като игра. Ботев беше напълно равностоен и дори на моменти превъзхождаше. Та тъй де, този Лабадия заслужава.. като ще се цепи тъй, канарите да го опраскат там, на неутралното стадионче и да го видим тогава кви ще ги плещи?!

Успех на момчетата в жълто-черно!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Браво на Ботев,хванах си резултата на първо-краен.Единственото с което Щутгарт превъзхожда е опитът и физическата подготовка,но въпреки тях си остава типичен германски средняк.Убеден съм,че Ботев при същите показатели от 5 мача да играят ще има положителен баланс.Евала на публиката,че почти напълни стадиона,но този път сякаш беше малко инертна.Освен тези които пееха,и то не всички другите цял мач мълчаха и дори марсианци да бяха кацнали нямаше да им направи впечатление.На реванша отново 1:1 и след това дузпите решават всичко.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам