Веско Минев - е постоянна величина ( като брат си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ботевъ Пловдивски написа:RedeviL написа:За еретично не знам, но клиширано... От видяното мога да кажа, че мачът беше сравнително равностоен. Ботев игра силно, близо до оптималните им възможности, но въпреки това по-голямата класа на Щутгарт си личеше независимо, че са в доста по-начална фаза от Ботев..
Няма клишета, по-чистите положения се откриха пред нас, друг е въпросът, че ни липсва опит в такива ситуации, на такова ниво. Иначе "равностоен" е ключовата дума тук - да, видя се как играе класен отбор от Бундеслигата, който макар и в първи официален мач, дойде в Бургас след добри игри в контролите и с много опитни играчи (каквито при нас няма). Голът им падна след една-единствена грешка в защита и благодарение на личното майсторство на Ибишевич. Не им отстъпваме по качества, но откъм опит - да!
BadBoy написа:Кофти резултат.
RedeviL написа:Тук съм съгласен. "Опит" е другата ключова дума!В европейските турнири опитът е от изключително значение за успеха!
Ботевъ Пловдивски написа:RedeviL написа:Тук съм съгласен. "Опит" е другата ключова дума!В европейските турнири опитът е от изключително значение за успеха!
Нищо, ще караме на ентусиазъм!А може и късметът да ни се усмихне повече като гости
LordSirAlexFerguson написа:
Щутгартер Швабен ще размажат Ботевъ с 0-3 в Бургаз и 6-1 на реванша в малкото китно швабско селце ....... общ резултат 9-1 за ''Мерджаните''
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта