П.П. Всеки български стадион трябва да е с козирка, атмосферата е съвсем друга. Иначе мноо грозна хореография

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Bathory написа:RedeviL написа:Само на мен ли ми се стори, че Домовчийски майче беше в засада?
ОМГ,кво значение има бе?
Да не говорим че нямаше засада..
veni__85 написа:RedeviL написа:Само на мен ли ми се стори, че Домовчийски майче беше в засада?
В момента на удара не е , виж повторението.
Любослав Пенев написа:„Да, аз съм много доволен от мача и току-що казах, че Ботев остава с големи шансове за продължаване“, сподели Любо Пенев.
„Добър мач и големи шансове и за Лудогорец. Българският футбол и клубните отбори дърпат нагоре, друг е въпросът кой кога го забелязва. Целият отбор днес ми хареса“, допълни селекционерът.
„Всички българи остават като възможност за получаване на повиквателни, другата седмица е разберете кои са те“, коментира още Любо Пенев.
Ботевъ Пловдивски написа:obi-wan kenobi написа:Каквото и да си говорим българските отбори са на светлинни години от немските. Отстъпваме им много в бързина, физика а и игрово. За мен този резултат е добър. Ще трябва да се надяваме на късмета в Германия.
Я пак? Изтървахме ги, колкото и еретично да ви звучи това
RedeviL написа:За еретично не знам, но клиширано... От видяното мога да кажа, че мачът беше сравнително равностоен. Ботев игра силно, близо до оптималните им възможности, но въпреки това по-голямата класа на Щутгарт си личеше независимо, че са в доста по-начална фаза от Ботев..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта