LFC Tour 2013 | Ливърпул - Олимпиакос | 03.08.2013 | 14:45ч
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: LFC Tour 2013 | Ливърпул - Олимпиакос | 03.08.2013 | 14:45ч
Дано Стиви вкара същият гол като този от преди 8 години, който ни класира в последните минути за осминафиналите на ШЛ. Такава тупалка не се вижда всеки ден. Само Джерард ги може.
-
suareshampion
9lives написа:Alonso_Massa написа:Тука ще е малко по-трудно. Няма да играе срещу аматьори този път. Все пак казвам 1:0 с гол на Джерард.
Не забравяй срещу какъв Dreem Team ще се изправят !
Дрийм тийм ли ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
suareshampion
Очаквам поредната победа за Брендън Роджърс.
Очаквам вече да се вдигнат сериозно оборотите от всички .
Очаквам вече Брендън да спре с експериментите и да избистри титулярите .
Дано Аспас отново вкара ,за да си вдига още повече самочуствието ,че той ще е нашия човек в първите кръгове ,на който основно ще разчитаме в атака .
Дано тигъра Миноле има повече работа за да се видят по добре качествата му .
Прогноза 3-0 с голове на Джерард,Аспас и Суарес.
Очаквам вече да се вдигнат сериозно оборотите от всички .
Очаквам вече Брендън да спре с експериментите и да избистри титулярите .
Дано Аспас отново вкара ,за да си вдига още повече самочуствието ,че той ще е нашия човек в първите кръгове ,на който основно ще разчитаме в атака .
Дано тигъра Миноле има повече работа за да се видят по добре качествата му .
Прогноза 3-0 с голове на Джерард,Аспас и Суарес.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Ще го дават ли по някоя телевизия ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
- Karsa Orlong
- Контакти:
daduradam написа:Ще го дават ли по някоя телевизия ?
Сигурно по някоя Ал Джазира
suareshampion написа:9lives написа:Alonso_Massa написа:Тука ще е малко по-трудно. Няма да играе срещу аматьори този път. Все пак казвам 1:0 с гол на Джерард.
Дрийм тийм ли ?Ливърпул ще си играе нормален мач ..за какъв дрийм тийм говориш бе малък ?
Няма да е нормален. Ще се включат Оуен, Алонсо, Торес, Масчерано, Карагър, Рейна най - вероятно. Да не би в мача на Джейми Карагър да играха само настоящи играчи на Ливърпул ? Я пак помисли
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
-
suareshampion
9lives написа:suareshampion написа:9lives написа:Alonso_Massa написа:Тука ще е малко по-трудно. Няма да играе срещу аматьори този път. Все пак казвам 1:0 с гол на Джерард.
Дрийм тийм ли ?Ливърпул ще си играе нормален мач ..за какъв дрийм тийм говориш бе малък ?
Няма да е нормален. Ще се включат Оуен, Алонсо, Торес, Масчерано, Карагър, Рейна най - вероятно. Да не би в мача на Джейми Карагър да играха само настоящи играчи на Ливърпул ? Я пак помисли
Кой ти каза ,че ще се включат тия играчи ? Това са пълни глупости .
- tisho_ynwa
- Контакти:
Тук май суаресшампион се изказа супер неподготвен, тези дни слушам само това как споменатите бивши футболисти ще играят.
Само ако може да ме светнете за вероятни състави, смисъл на Олимпиакос, и да ми обясните защо точно Олимпиакос и целия отбор на гърците ли ще е от наши бивши или ще си има и техни играчи
Само ако може да ме светнете за вероятни състави, смисъл на Олимпиакос, и да ми обясните защо точно Олимпиакос и целия отбор на гърците ли ще е от наши бивши или ще си има и техни играчи
-
suareshampion
tisho_ynwa написа:Тук май суаресшампион се изказа супер неподготвен, тези дни слушам само това как споменатите бивши футболисти ще играят.
Не бе аз нищо не съм чел .Просто разсъждвам логично .Няма как на тоя етап от подготовката ..да се играе несериозен мач ? Трябва всички налични играчи да участват в контролата и да не се нарушава подготовката. Брендън трябва да бистри титулярния състав ,тъй като първенството наближава .Незнам ,може и да бъркам ,но не ми се струва правилно ,ако стане така ,както ти казваш ..
tisho_ynwa написа:Тук май суаресшампион се изказа супер неподготвен, тези дни слушам само това как споменатите бивши футболисти ще играят.
Според мен заради онзи невероятен мач от ШЛ и с още по - уникалния гол на Джерард. Според мен те са се съгласили най - лесно, а и да не забравяме че всички средства отиват за благотворителната кампания на Стивън Джерард. Колкото до тима на Олимпиакос, мисля че ще играят с настоящият си състав
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IlVisYzTDb8[/youtube]
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp