Ботев Пловдив разби още един рекорд-15000 билета на п.п.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Re: Ботев Пловдив разби още един рекорд-15000 билета на п.п.

Мнениеот factotum » 01 авг 2013 13:31

Popokatepetal написа:Значи, отваря се тема със заглавие, което е откровена лъжа, след което се появяват сини фенове, които оборват с факти тази неистина, след което всички се нахвърлят върху тях обвинявайки ги, за това , че разобличават лъжата, вместо да попитат отворилия темата защо лъже и манипулира. Все едно ако аз отворя тема със заглавие "Левски - Монтана - най-посетения мач в историята на футбола", вие няма да се включите до един и с право да ми обяснявате какво "заблудено говедо" съм.

Добре ве, моля Ви, силно се надявам, че не всички сте малоумни или просто мразите. Никой не ви говори за рекорд по посещаемост на мач въобще. Става въпрос за гостуваща публика на стадион, отдалеч на 276 км (по стария път) от града ни.
На мен лично не ми пука рекорд ли е, не е ли, важното е, че преживяването е страхотно. Пожелавам ви скоро и вие да изпитате същото.
Поздрави.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 01 авг 2013 13:50

При това разстояние до Бургас, цифрата си е внушителна. Мисля, че и 25 000-30 000 да бяха билетите, пак щяха да свършат. Но Ботев заслужава вярната си публика, АЙ, КАНАРИИИ!!! 8-)
Изображение Изображение

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 01 авг 2013 13:55

Ако това "п.п.", в края на заглавието на темата, означава, че 15 000 билета пътуват по Път с Предимство(п.п.)(АВТОМАГИСТРАЛА), ТО ЗАГЛАВИЕТО СИ Е ПЕРФЕКТНО!!! И СИ Е НАИСТИНА РЕКОРД!!! 15 000 БИЛЕТА И ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ ИМ СЕ ДВИЖАТ ПО П.П. 275 КМ., НЕ ДАВАЙКИ ПРЕДИМСТВО НИКОМУ!!!:))))))))))))))))))))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 01 авг 2013 14:03

Заглавието, нямаше да бъде правилно, ако това "п.п.", означаваше "провала в Павлодар", защото нито Ботев Пловдив се е провалил, нито 15 000 билета са купени за мача в Павлодар!!!:)))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 01 авг 2013 14:35

Сега последно, има ли останали билети или не, за да знаем въобще дали има смисъл да ходим към Бургас.

Потребителски аватар
bojobg
Контакти:

Мнениеот bojobg » 01 авг 2013 14:38

morqka93 написа:Сега последно, има ли останали билети или не, за да знаем въобще дали има смисъл да ходим към Бургас.

Май няма

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 01 авг 2013 14:59

uppercut написа:това е поредната жълта лъжа половината жълтури псуват за скъпите билети и няма да ходят .......един колега жълтур днес се кефише че са продадени около 6000 билета и пак щяли да бъдат 10000 при капацитет на сектора 6000 и празни места в караищата :mrgreen: ......а може и да греша и след обяд да са продали още 9000 :mrgreen:

изтрийте ми мнението щото пак станахте за смях :mrgreen:

хахаха Само гледай да не пометнеш от яд, като видиш фрашкания до откат жълто-черен "Лазур" довечера :mrgreen: Ще видиш тогава едни "жълти лъжи", едни чудесии и кой ще стане за смях :lol:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 01 авг 2013 16:04

turbogena написа:
za nas e toj religiq написа:
Стой и гледай :lol: Между другото , кажи кога за последно напълнихте Лазур , че ми изневерява паметта :roll:

Защо ни е да пълним Лазур? Кога сме били домакини там? :lol:

Именно ! Когато напълните стадион на 300 км от София тогава ми прави сравнения ;) Разбирам че грандоманията ви тресе , ама дай един линк на кой стадион извън София сте биле 15-17 000 да ви видим хилядите ултраси в синьо :lol:

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 01 авг 2013 16:22

turbogena написа:
Стой и гледай :lol: Между другото , кажи кога за последно напълнихте Лазур , че ми изневерява паметта :roll:

Именно ! Когато напълните стадион на 300 км от София тогава ми прави сравнения ;) Разбирам че грандоманията ви тресе , ама дай един линк на кой стадион извън София сте биле 15-17 000 да ви видим хилядите ултраси в синьо :lol:

Никое отборче няма такъв стадион, за да ни отпусне 15 000 билета. ;)
Нека ни се наложи да играе финал на купата в Бургас, пък да видим дали половината няма да са Левскари. :) ;)
[center]1914[/center]

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 01 авг 2013 18:49

turbogena написа:

Явно от скоро си интересуваш от футбол, иначе сигурно щеше да си спомниш, че преди около 10 години, точно на стадиона на Ботев Пловдив се изсипаха над 10 000 левскари на финала за купата с Нефтохимик. Дори повече от това, което ни беше отпуснато като бройка билети.
А колкото до това чия публика я тресе грандоманията, аз поне не се сещам фенове на който и да е друг отбор да са отваряли толкова много теми, чийто лайтмотив е "колко сме велики". Крадеца вика дръжте крадеца.

Върни се в “Ботев”