Кои футболисти от БГ-шампионата да извика Пенев в национала
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Кои футболисти от БГ-шампионата да извика Пенев в национала
А бе, сухари, пича просто пита за вашето мнение... Нямали да дават акъл на Любо Пенев... Като че той висне по цял ден във форума на гонг да чуе някой капацитет... Задължително искам да викне Неделев и Мацата, както и да се даде шанс на Венци Христов !
-
Addeli
- Контакти:
What interesting message
Vendo Megalis. Vendo GenГ©rico Tadalafil Sin Receta
Megalis
Megalis
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Тодор Неделев, Мариян Огнянов, Венци Христов (Берое), Антон Карачанаков (ЦСКА). Рангел Абушев (вече ЦСКА) също е креативен футболист, раздава се и може да помогне!

Неделев и Огнянов трябва да участват в контролата.Те засега ми правят най-голямо впечатление.Карачанаков, мисля че му трябва малко практика след тази контузия, която преживя.
doktora25 написа:Любо най-добре си знае кого да вика, но задължително заместникът на Жоро Миланов срещу скуадрата трябва да се казва Тодор Неделев. До сега го е пускал много рядко и то като резерва. Нападателна четворка: Манолев-Неделев-Попов-Тонев ми изглежда много много добре.
Извинявам се, не съм разбрал точно идеята на темата:
Лудогорец: Владо Стоянов, Светослав Дяков, Йордан Минев.
Ботев: Неделев, Веско Минев. Ако си върнат формата Сърмов и Домо.
ЦСКА: Апостол Попов, Антон Карачанаков
Литекс: Илия Миланов, Бодуров.
Левски: Към момента НИКОГО. Ако си върнат формата Генков, Гаджев и Пацо.
Берое: Георги Андонов
Черно море: Георги Илиев
Славия: Радослав Димитров
Черноморец: Георги Терзиев
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Предвид, че извика 8 от чуждестранни клубове му трябват още 10-11.
Вратар: Вл. Стоянов (Лудогорец)
Защитници: Ал. Александров (Черно море), Бодуров и Ил. Миланов (Литекс), В. Минев (Ботев), Й. Минев (Лудогорец)
Халфове: Неделев и Огнянов (Ботев), Г. Илиев (Черно море), Дяков (Лудогорец)
Нападател: В. Христов (Берое)
Вратар: Вл. Стоянов (Лудогорец)
Защитници: Ал. Александров (Черно море), Бодуров и Ил. Миланов (Литекс), В. Минев (Ботев), Й. Минев (Лудогорец)
Халфове: Неделев и Огнянов (Ботев), Г. Илиев (Черно море), Дяков (Лудогорец)
Нападател: В. Христов (Берое)
Последна промяна от Jord на 01 авг 2013 13:54, променено общо 1 път.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
grasiani написа:james написа:THE G.A.M.E написа:Аз викам да не се бъркаме в работата на Любо.
Ако нещо не вървеше в отборът, разбирам да имаме претенции, ама нещата сега за сега, са повече от добре.
Значи човекът се справя ...![]()
А и подобни теми почти винаги прерастват в клубни препирни, и нищо градивно не произлиза от това.
+1
Със сигурност има играчи ,които в момента са в добра форма и такива които вървят трайно нагоре като футболисти ,но за да играеш в един отбор трябва да пасваш и на стила му освен да си класен , а и едва ли много хора от форума са гледали достатъчно противниковите отбори за да си изградят мнение за техните футболисти.За това и аз смятам темата за безмислена.
Не съм съгласен който си носи класа в себе си ще я покаже стига треньора да му гласува доверие,не го разбирам това да се откажеш от класен играч щото не пасвал на схемата ти нали за това си треньор да намериш място за най-добрите,значи навремето Д.Пенев да се откаже от Стоичков щото не му пасва на схемата,знаем до световното 1994 какъв беше приноса на Ицо за национала почти никакъв така че да се отписва така с лека ръка този или онзи не ми се вижда удачно.
Сигурно си прав ,само за Ицо ше ти кажа ,че преди Костадинов да вкара 2 та гола на Франция , го пазеха по 6 човека за това не беше много ефективен ,но това даваше шанс на другите да блеснат след това стана лесно като се разконцентрира защитата и си имаш класа.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
grasiani написа:Кои футболисти от БГ-шампионата да извика Пенев в национала
Направи списъка и ми дай да му го пратя, че иначе си е е...о майката.
Мине се не мине някакво време и някой се сеща за милионите недооценени български футболни мегазвезди. По същия начин всеки отбелязал 2 гола за 3 мача или хеттрик се превръща в пренебрегнат от треньора страховит играч, дори това да му се случва за пръв и предпоследен път в кариерата. А недай си боже да отбележи без да иска с удар от 25 метра... не, не може да вкараш от 25 метра и да не си поне национал на България или в краен случай на Бразилия !
И ако говорим по същество от дългото списъче единствения който прави сериозно впечатление е Неделев, но говорим засега за няколко мача (този сезон). Останалите имат достатъчно заместници, които не фигурират в списъка.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Betchualeng Arnaikem написа:grasiani написа:Кои футболисти от БГ-шампионата да извика Пенев в национала
Направи списъка и ми дай да му го пратя, че иначе си е е...о майката.
Мине се не мине някакво време и някой се сеща за милионите недооценени български футболни мегазвезди. По същия начин всеки отбелязал 2 гола за 3 мача или хеттрик се превръща в пренебрегнат от треньора страховит играч, дори това да му се случва за пръв и предпоследен път в кариерата. А недай си боже да отбележи без да иска с удар от 25 метра... не, не може да вкараш от 25 метра и да не си поне национал на България или в краен случай на Бразилия !
И ако говорим по същество от дългото списъче единствения който прави сериозно впечатление е Неделев, но говорим засега за няколко мача (този сезон). Останалите имат достатъчно заместници, които не фигурират в списъка.
Кво се правиш на смешник ,къде съм казал че искам да давам акъл на Пенев ама че сте задръстеняци пуснах темата да си коментираме и дискутираме като фенове, нито съм специалист нито искам да се правя на такъв а и повечето от списъчето ще са в отбора и са долу горе най добрите играчи в момента ,ей голям та...к си да знаеш,все някой ще се направи на умник в някоя тема и последна инстанция нито ще каже нещо креативно само така за едното заяждане да напишем нещо.Ти да не си един от помощниците на Любо Пенев а задръстеняко.Като видях кога си регистриран и ми стана ясно всичко.
- Червени Воини
- Контакти:
Вратари - Влади Стоянов
Защитници - Радо Димитров, Йордан Минев, Веселин Минев,Илия Миланов,Н.Бодуров
Халфове - Тодор Неделев,Карачанаков, Иван Стоянов, Борис Галчев, Христо Златински, Светослав Дяков, Михаил Александров,Георги Илиев
Нападатели - Венцислав Христов
Защитници - Радо Димитров, Йордан Минев, Веселин Минев,Илия Миланов,Н.Бодуров
Халфове - Тодор Неделев,Карачанаков, Иван Стоянов, Борис Галчев, Христо Златински, Светослав Дяков, Михаил Александров,Георги Илиев
Нападатели - Венцислав Христов
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Върни се в “Футбол - България”