ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград 2:1

Мнениеот runnersa » 01 авг 2013 11:52

mistreated написа:
noddles написа:Браво на Лудогорец, дано се окажа пророк, но мисля, че ще ядат дървото Партизан и на родна земя с 1-2.

Та ако Лудогорец минат трети кръг и отидат на плей-офи ще играят в групата на шампионите , която евентуално по моя преценка ще изглежда така.

Seeded teams Коеф.
------------------------ --- ----------------
FC Basel 59.785
Celtic 37.538
Steaua Bucuresti 35.604
APOEL Nicosia 35.366
Viktoria Plzen 28.745

Unseeded teams Коеф.
------------------------ --- ----------------
Dinamo Zagreb 25.916
Ludogorets 17.425
Austria Wien 16.575
Legia Warsaw 13.650
Shakhtyor Karaganda 2.941

Демек ако така станат нещата има 2(3) поносими отбора от нашата черга което си е почти 60% шанс да се класираме :)
Освен да стискаме палци друго не ни остава

Тц, този път не се взима коефициента на отбора, който си отстранил. Жребият е след изиграването и на втория мач, което означава, че Лудогорец дори и да отстрани Партизан, за плейофа ще участва в жребия със собствения си коефициент, който мисля, че беше около 3.
Така, че няма никакви шансове Лудогорец да е поставен за плейофа.
Според мен само срещу Апоел имате шансове, но те може и да не се класират напред.

така е това трябва да го имат предвид и Ботев че за плейофа коефициент не се взема! Апоел може да бъдат заменени от Динамо Загреб но по - важното е да се отстрани Партизан пук...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 авг 2013 12:48

Нека да отстранят Партизан,а после по-обстойно ще обсъдим какво ще се случи.Базел,Селтик и Апоел Никозия са на кантар и всеки един от тези три отбора може да отпадне на реванша.Това ще отвори място за Динамо Загреб,Аустрия Виена и Легия Варшава.Нека обаче първо Лудогорец да си свърши работата.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

hijack1
Контакти:

Re: ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград

Мнениеот hijack1 » 01 авг 2013 13:04

iliyan написа:Явно си гледал малко мачове :lol: :lol: :lol: Или прекалено много си гледал по ТВ7 :lol: :lol: :lol:
Ти си зле ! Вземи си свали зелените очила и после ми говори да ли съм бил зле !!!
Вземи прочети много внимателно правилата и ще разбереш , че нито червен картон имаше и че гола беше 100% засада !!!
Какво ли обяснявам на разни зелените човечета които са свикнали винаги да им свирят в тяхна полза !!!
Само си виж статистиката от кога не е имало дузпа срещи зелените и после ми говори , че си гледал мачове с точна свирка !!!

Я кажи пак кой е стадиона на Партизан?
А за засадата ставаш смешен. Питам те Мишо Александров беше ли в засада? Нямало и червен картон ахахахахаххаа
Ако кажеш и какво общо има серията без дузпи с ЕВРОПЕЙСКИ мач...нещо което цска нямаше тази година.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 авг 2013 13:10

Нападателят на Партизан Александър Митрович заяви, че загубата 1:2 от Лудогорец в първия мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига не е лош резултат. В момента играчът е на европейско първенство за младежи до 19 г. в Литва, където днес Сърбия играе финал с Франция. Митрович, към когото има интерес от Андерлехт, ще е на линия за реванша.

- Беше ми трудно, защото не можех да помогна на моите приятели. Резултатът е благоприятен, защото сега ще играем пред нашите фенове. Разбира се, очаквам да играя и нямам търпение да дойде мачът - коментира от Литва Митрович.

Този ще е най-опасен на реванша.
[center]R.I.P[/center]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 01 авг 2013 13:28

Честита победа! Получи се здрав мач с доста единоборства. За съжаление допуснахме елементарен гол, но поне виновника се поправи. Очаква ни доста по-здрав сблъсък в Белград. Надявам се да вкараме гол, а защо не и два и да успеем да продължим напред. Вярвам в отбора, който показа голямо израстване в Европа.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 01 авг 2013 14:00

Иван Иванов ако отиде във Верона може и като гости да ги бием. Въпросът е да ритаме напред!!!

iliyan

Мнениеот iliyan » 01 авг 2013 14:05

entwickler написа:Иван Иванов ако отиде във Верона може и като гости да ги бием. Въпросът е да ритаме напред!!!

Нещо наш Иван са го обявили за 2 най-слаб в Партизан този мач ;) Дали без Иван няма да са по-добре ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 01 авг 2013 14:10

Готвача написа:Феновете на Лудогорец да се радват истински и чисто,както ас се радвах на тази победа като българин.Да не се опитват да вкарват лафове как видите ли Домусчиев искал да "лапне" парите.Абе тиквеници,колкото е налял човека,за да ги върне трябва да спечелите шампионска лига.Защо въобще го коментирате това с парите?Бива простащина,ама това е уникално.

Съгласен съм на 100%,недупостимо е да се мислят даже подобни неща...
Аз съм горд,че името на моя малък град,лъсна в жребия за ШЛ в Нион,редом до името на Лудогорец,
А някой видя ли,на мача В Братислава как беше изписан Лудогорец (RZG)[offtopic]http://prikachi.com/images/278/6397278D.jpg[/offtopic]
Смешно е да се говори така за Домусчиев,човека който след`89 е направил най-много за града,създавайко работни места,вместо да закрива такива.
На мен като Българин и човек обичащ родния си град ми е приятно да чета в сръбските форуми,как хита във футболните среди от две години е Лудогорец.
Аз съм Българин и този човек,заслужава само едно Благодаря,за това което прави,защото то не е само за моя град,а и за моята България!
Любимия отбор трябва да се подкрепя не само в радости,но и в трудни моменти.
Вместо да обърнете внимание на Петричев,да разреши да се внасят знамена или само едни смотани лентички,защото освен онези платените фенове в Д сектор,има още много и те са истниски,те не са спортни деятели не работят на стадиона или не са близки на някого,те са тези които са били с оня Лудогорец,които игра по села и паланки,но...по -вжно е да се вземе отношение към неща които не ни интересуват,отколкото да се решат проблемите на онези,на истинските фенове...
И още нещо,какво означава,не можело лентички,защото нямало кой да мете,а излюпените семки кой ги мете?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград

Мнениеот BRF » 01 авг 2013 14:18

СИН ИМПЕРАТОР23 написа:
stn написа:Кога ще разберете, че сме 2013, а не 1990? Футболът на Балканите и източна Европа е изравнен с изключение на няколко турски, гръцки отбора и Стяуа. Останалите са на едно ниво и отдавна нито сръбският футбол, нито българският е страшилище.

И ЛЕВСКИ. В последните 23 години, само два балкански отбора са играли 1/4 финал в ЕКТ- Стяуа и Левски.

Случайно да знаеш Стяуа с кого игра въпросния четвъртфинал :? ?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 авг 2013 14:24

:lol: Безяк, къде пипаш? :mrgreen:

Изображение
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Лудогорец”