Честит рожден ден на Гибона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Captain Stottlemeyer
Честит рожден ден на Гибона
Божидар Искренов (Гиби) е роден на 1 август, 1962 г. в София. Юноша е на „Левски”. Играе със синята фланелка от 1980 до 1990 г. като с нея е записал 269 мача и 55 гола във всички турнири. Шампион на България с „Левски” през 1984, 1985 и 1988 г. Носител на Купата на страната с „Левски” през 1984 и 1986 г. Искренов има 56 мача и 5 гола за националния отбор на България. Участва на СП 1986 г. в Мексико, където изиграва 3 мача, включително осминафинала срещу домакините.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Re: Честит рожден ден на Гибона
Жив и здрав да е Радостта на народа, не знам колко години трябва да чака Левски да се роди пак такъв талант.
Гибона беше велик,но когато играеше в Левски.След това не знам точно от какво,но получи някакво лудостно заблуждение,но за него е простено.Той е една от причините да съм левскар.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V3UdRFD3VDE[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V3UdRFD3VDE[/youtube]
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- alexveselinov
- Контакти:
Гибона е любимия ми футболист от Левски,той беше виртуоз,артист,блестящ дрибльор и импровизатор.По-стари фенове на отбора са споделяли че е копие на Йогата.ЧРД Гиби да си жив и здрав!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
ЧРД, Гиби! Жив и здрав, пожелавам ти да откриеш и доведеш в Левски поне 10 таланта като теб!
[center]1914[/center]
ЧРД, Гиби!
Жив и здрав да е. Неподражаем артист на терена. Голям чешит. Въобще Гиби. Радостта на народа.
Леле колко ме е радвал, особено срещу цскато, Джеки и Комоциото още не са си оправили кръста от финтовете му.
Жив и здрав да е. Неподражаем артист на терена. Голям чешит. Въобще Гиби. Радостта на народа.
Леле колко ме е радвал, особено срещу цскато, Джеки и Комоциото още не са си оправили кръста от финтовете му.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
- damyanov1963
Изключителен виртуоз с топка в краката, особено с левия, в играта с глава го нямаше, но тогава ходехме на стадиона преди всичко "за да гледаме Гиби". ЧРД Гибоне!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Да му благодарим за головете срещу "червените" и....,че не ни вкара и на нас.
Жив и здрав да е Гиби! Архив!