ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград 2:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград 2:1
Честита победа на Лудогорец,показаха на всички че българският футбол е жив и може да се развива нагоре при правилна политика.Малоумните приказки,че първенството ни е най-слабото са жалки бълнувания на псевдо журналисти,които искат да оправдаят резилите на своя отбор в евротурнирите.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Честитя победата на Лудогорец.
Не проследих цялата дискусия във форума,но моето мнение е ,че е по силите на Лудогорец е да отстрани "Гробарите".
На разградчани им трябва,с думите на В.Вуцов, още малко "мотивация,концентрация и себе раздаване".Но най-вече не трябва да се правят такива тъпи грешки като при гола на Партизан.
Не проследих цялата дискусия във форума,но моето мнение е ,че е по силите на Лудогорец е да отстрани "Гробарите".
На разградчани им трябва,с думите на В.Вуцов, още малко "мотивация,концентрация и себе раздаване".Но най-вече не трябва да се правят такива тъпи грешки като при гола на Партизан.
Re: ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград
ПФК Лудогорец написа:Браво радвам се за тебМене ме беше страх, да ида на стадиона, защото се опасявах че може да се стигне до сблъсъци с тяхните ултраси и да ни бият. Късно научих че щяло да ги пазят спец части. Но в ШЛ ще съм на стадиона. Лудогорец оле.
Този малоумник няма ли кой да го изгони? Ало модераторите, къде сте ?
На мача имаше много деца, включително и моето, вярва ли въобще някой на глупостите, че сърбите щели да вилнеят? Че то да не е така да отидеш някъде и да почнеш да вилнееш! Може би "гробарите" са били подготвени от техните приятелки от ЦСКА как се ходи със събути до глезените панталони и ръце на тила и така до изхода на града...! Хайде стига глупости моля ви!
Относно мача- жалко, че изтървахме чиста победа с поне 3 гола разлика, но съм оптимист за реванша и съм сигурен, че ще изненадаме Партизан!
Аз съм от Микре Юнайтед
-
- Контакти:
Публиката беше на ниво!!! Гледах мача от терасата на вилата, която е по права линия на над километър от стадиона. Чувах скандиранията перфектно!!! А при гол разбирах 4 секунди преди да го видя на ТВ
.
Феновете на Партизан ги видях с колите им преди мача - държаха се културно - даже не викаха от тях и бяха без ескорт от полиция.
Отделно видях двама в центъра си пиеха кафе супер културно- бяха ОГРОМНИ.

Феновете на Партизан ги видях с колите им преди мача - държаха се културно - даже не викаха от тях и бяха без ескорт от полиция.
Отделно видях двама в центъра си пиеха кафе супер културно- бяха ОГРОМНИ.
Пристигнахме час преди мача и видяхме някой и друг автомобил с белградска регистрация без никакъв ескорт! Много хора не могат да приемат, че в Разград нещата се случват по европейски, а не по-латиноамерикански като в София, дето само чакат да се помлатят с някой. Малоумни са това е! При нас такива работи няма, затова никой не се притеснява да заведе детето си! Дано за догодина да играем изцяло в Разград!
Аз съм от Микре Юнайтед
mfca написа:iliyan написа:sandi.74 написа:Стойчо Стоев е един от малкото Български треньори, които го разбират това странно животно футболчето.Очаквам лекция и 2-0 за Лудогорец
Ти въобще имаш ли си на идея кои са гробарите ?! Дори и 100 гробари да дойдат в Разград смешните фенове на Лудогорец няма да се чуват , а не ми се мисли какво ги чака в Белград !!!
Ще повече е от късмет ако не загубят още в Разград !!!
По-тихичко, там в дъното.
Да се радват на съдийските подаръци , че за малко пак да паднат от голобрадите младежи на Партизан

Щом бихте Партизан с клизма при подаръците - червен картон и гол от засада (която се вижда от космоса) !!!
Нали вие ясното , че подаръците на Мала Маракана няма да са за зелените човечета

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
iliyan написа:mfca написа:iliyan написа:sandi.74 написа:Стойчо Стоев е един от малкото Български треньори, които го разбират това странно животно футболчето.Очаквам лекция и 2-0 за Лудогорец
Ти въобще имаш ли си на идея кои са гробарите ?! Дори и 100 гробари да дойдат в Разград смешните фенове на Лудогорец няма да се чуват , а не ми се мисли какво ги чака в Белград !!!
Ще повече е от късмет ако не загубят още в Разград !!!
По-тихичко, там в дъното.
Да се радват на съдийските подаръци , че за малко пак да паднат от голобрадите младежи на Партизан![]()
Щом бихте Партизан с клизма при подаръците - червен картон и гол от засада (която се вижда от космоса) !!!
Нали вие ясното , че подаръците на Мала Маракана няма да са за зелените човечета![]()
![]()
Много си зле.
Corwin написа:И аз останах доволен, но можехте спокойно да им бутнете още един гол в края, вместо да разхождате топката по ширината на терена. Обаче от гробарите нищо не се чу цял мач, да не би да не сте им сложили микрофони? :D
Отново добра футболна атмосфера в Разград, жалко че ще е за последно този сезон

Що се отнася до гробарите - ами пяха си доволно, но честно казано нашата малобройна агитка от 100 човека си се представи повече добре, при положение че там има доста жени

Гробарите пяха нещо от рода на "Живела Сърбия" интересно ми е ако е имало Българи там в агитката как са се почувствали.
Тук някои форумни драскачи писаха че гробарите това, гробарите онова...Ми държаха се доста прилично, все пак са в чужда държава, даже си и смъкнаха знамената след като ченгетата ги "помолиха"

Що се отнася за мача, направо ги изпуснахме....поне да вкараме още един гол..
Първите 20 минути играхме малко страхливо, ако и да имахме 1-2 положения...
Второто вече това беше познатия Лудогорец от мача със Слован...малоумната грешка на Марсело без малко да обърне каруцата, но бързо съумяхме да се върнем. Този характер ми хареса...
Странно като останаха с 10 човека, защо не ги понатиснахме малко, сякаш пазехме това 2:1..
Бих искал да отлича Дяков -феноменален, борбения Златински, безупречния Моци..Специални думи и за Иван Стоянов - много помагаше на Минев..другите се справиха добре, но не играха както предния мач. А Абало си беше направо разочарование, но сърбите бяха взели мерки срещу него.
С оглед на резултата и отсъствието на Моци, мисля че Партизан са фаворит за реванша, особено ако излезем с мисълта за равен мач, но каквото и да се случи, записахме още една хубава победа...
Жалко че тези юлски вечери свършиха за нас...сега ще се ходи (или не) далеч от нашия дом ...
iliyan написа:Нали вие ясното , че подаръците на Мала Маракана няма да са за зелените човечета![]()
![]()
Много си зле човече..Съдията бе БЕЗУПРЕЧЕН, не съм виждал толкова обективно съдийство от сума ти време !
Мала Маракана, стадиона на Партизан, я пак ....

Браво,отново чудесен спектъл!
Жалко,че изтървахме и третото положение...
Вече няма да давам прогнози,че все познавам точния резултат,ще кажа само,че очаквам нашите да играят с мисълта,че няма какво да губят.
Хареса ми изказването на Мишо след мача на въпроса,дали ще им е леко в Белград пред публиката на Партизан-
"Това е Шампионска лига, ако някой е имал някакви илюзии, че ще е лесно, се е заблудил“
Прав е,няма лесно,но ние вече играхме в Загреб и се видя,че играем добре дори пред такива имените агитки като на Bad Blue Boys.
Е какво,Партизан далеч не са Динамо Загреб,а и отбора ни явно е в някакъв подем,дали плод на треньорската смяна,дали нещо друго,ще стане ясно във времето.
Смятам,че имаме шнсове,успех в Белград на момчетата...
И само как седях на нокти последните 10 мин на мача не е истина...

Жалко,че изтървахме и третото положение...

Вече няма да давам прогнози,че все познавам точния резултат,ще кажа само,че очаквам нашите да играят с мисълта,че няма какво да губят.
Хареса ми изказването на Мишо след мача на въпроса,дали ще им е леко в Белград пред публиката на Партизан-
"Това е Шампионска лига, ако някой е имал някакви илюзии, че ще е лесно, се е заблудил“
Прав е,няма лесно,но ние вече играхме в Загреб и се видя,че играем добре дори пред такива имените агитки като на Bad Blue Boys.
Е какво,Партизан далеч не са Динамо Загреб,а и отбора ни явно е в някакъв подем,дали плод на треньорската смяна,дали нещо друго,ще стане ясно във времето.
Смятам,че имаме шнсове,успех в Белград на момчетата...
И само как седях на нокти последните 10 мин на мача не е истина...

[center]
[/center]