Ботев Пловдив разби още един рекорд-15000 билета на п.п.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Re: Ботев Пловдив разби още един рекорд-15000 билета на п.п.

Мнениеот KingKenny » 31 юли 2013 23:46

turbogena написа:
canary написа:Пичове кво си тровите нервите да се обяснявате на говядата! Толкова гнусна сган няма никъде. И на 3 им мача в ШЛ бях, с Барса в секБтора и то с компания. Билетите им свършвали бързо. хахаххаха Че то пред стадиона само черноборсаджии! САМО ЧЕРНОБОРСАДЖИИ. Наистина на стадиона им поне половината незнаеха и централния нападател на говедата тогава. На мача им с Челси се запознах с група млади хора - испанци, които се оказаха фенове на Атлетико и ги излъгах че и аз съм от Атлетико та смях и емоции. Даже незнам по каква линия бяха на стадиона но около нас имаше и много хора които не правеха нищо друго освен да се кефят на Лампард, Тери, и компания.

Говяда сини умрете от яд и завист! Няма отбор в БГ който ден преди мач на 250 км от града си на изкупи 15000 билета. НЯМА!!! Искам ви тихички и утре пред телевизорите!

И да паднем и да бием пак ще се напием!!! НАПРЕД МОЙ БОТЕВ!!!

Ей папагал ,не можете да ни стъпите на малкия пръст. ;)

Ох, моля те.... гледай си ги там ЩАМПИОНИТЕ и недей се занимавай тук. Гледай утре колко ще сме и говори тогава.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 юли 2013 23:49

KingKenny написа:Ох, моля те.... гледай си ги там ЩАМПИОНИТЕ и недей се занимавай тук. Гледай утре колко ще сме и говори тогава.

Ще бъдете толкова ,че няма да е нищо особено. Не си мислете ,че това което правите е геройство. :lol: Особено като не сте гледали европейски мачове над 20 години...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 31 юли 2013 23:50

za nas e toj religiq написа:
turbogena написа:
canary написа:Пичове кво си тровите нервите да се обяснявате на говядата! Толкова гнусна сган няма никъде. И на 3 им мача в ШЛ бях, с Барса в секБтора и то с компания. Билетите им свършвали бързо. хахаххаха Че то пред стадиона само черноборсаджии! САМО ЧЕРНОБОРСАДЖИИ. Наистина на стадиона им поне половината незнаеха и централния нападател на говедата тогава. На мача им с Челси се запознах с група млади хора - испанци, които се оказаха фенове на Атлетико и ги излъгах че и аз съм от Атлетико та смях и емоции. Даже незнам по каква линия бяха на стадиона но около нас имаше и много хора които не правеха нищо друго освен да се кефят на Лампард, Тери, и компания.

Говяда сини умрете от яд и завист! Няма отбор в БГ който ден преди мач на 250 км от града си на изкупи 15000 билета. НЯМА!!! Искам ви тихички и утре пред телевизорите!

Стой и гледай :lol: Между другото , кажи кога за последно напълнихте Лазур , че ми изневерява паметта :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
За какво да го пълним, след като си имаме стадион ? :lol: :lol:

Потребителски аватар
Cuba Libre

Мнениеот Cuba Libre » 31 юли 2013 23:55

sokoban написа:...Тази вечер от клуба ще мислят варианти как да отпечатат още малко талони, като намалят буферните зони на стадиона. Ако се окаже, че това е възможно, допълнителните билети ще бъдат пуснати в продажба на касите на Лазур, обявиха за PlovdivDerby.com от клуба.

Безумие...Хейзъл 2!
[wrapimg=]http://www113.sakura.ne.jp/~hagi/Clubs/img/50051.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-ash3/s160x160/579788_10151423625927259_723905197_a.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://www.fantamaster.com/static/img/stemmi/l/fiorentina.png[/wrapimg] [wrapimg=]http://forum.gong.bg/levski/download/file.php?avatar=17253_1259345822.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 31 юли 2013 23:56

Утре ще ви продават билети за по 50 лв :mrgreen:
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 01 авг 2013 00:05

MainEventer написа: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
За какво да го пълним, след като си имаме стадион ? :lol: :lol:

Ами да го поизползвате тоя стадион ли ? :o :o
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 01 авг 2013 00:06

Red Warrior написа:На мачовете на Левски в ШЛ, половината от стадиона бяха фенове на други български отбори, които искаха да гледат Барселона, Челси и Вердер. Спомням си даже, че точно на мача с Барса си идвах от лекции и засякох един микробус с македонци, които бяха дошли да гледат мача :!:

Абе, розов, хората що не дойдоха да гледат действащия еврошампион ливърпул, година по-рано? :lol:
Изображение

Изображение
Последна промяна от niki87 на 01 авг 2013 00:10, променено общо 1 път.

nick1965
Контакти:

Мнениеот nick1965 » 01 авг 2013 00:10

za nas e toj religiq написа:
turbogena написа:

Стой и гледай :lol: Между другото , кажи кога за последно напълнихте Лазур , че ми изневерява паметта :roll:

По какъв повод трябва да пълним Лазур,бе пич?? Имаме си лицензиран стадион,който си пълним!

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 01 авг 2013 00:13

Абе нали ви казах бе - айде направете повод да го напълните тоя стадион... имайте си го иначе нека си седи...

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 01 авг 2013 00:26

Успех утре. Иначе си оправете заглавието-ваш ли е рекорда, за България ли е, световен ли е ? Галактически ли е? Голям комплекс имате да повтаряте колко сте били- видя се на последния мач с Пирин колко бяхте. За важните мачове пълните трибуните- вярно е. Но за някои други- слабо. Иначе респект за представянето по трибуните и на терена.
Последна промяна от daydreamer на 01 авг 2013 00:30, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Ботев”