Ботев Пловдив разби още един рекорд-15000 билета на п.п.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ботев Пловдив разби още един рекорд-15000 билета на п.п.
Аз им вярвам, че са се събирали 75000 в София и имам доказателство, защото преди две години на морето имаше един софиянец дето една вечер в ресторанта разправяше как 125000 са се събирали, а един друг му викаше, че дядо му и 150000 бил виждал, та 75000 са нищо. На другия край на ресторанта даже един се провикваше, че преди 100 години когато София още не била град се събирали на Витоша по 100000 да ритат топка. Гугутката и той бе в ресторанта и викаше, че след две години на 100-годишният им юбилеен сезон по толкова на всеки мач щяло да има и ако не е така чорбар да станел и лев от Батков повече да не вземел.
Момчета, не се изхвърляйте с тези цифри.
Черно Море преди няколко години като играха с Фейнорд стадиона пак беше пълен.Така че приказки за рекорди и т.н. са меко казано смешни.
Черно Море преди няколко години като играха с Фейнорд стадиона пак беше пълен.Така че приказки за рекорди и т.н. са меко казано смешни.
[center]Лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти![/center]
Tribune East 1912 написа:Bourgas написа:Много зажяднели бургазлии си купиха билети за този мач, както и семките, които ходят да гледат само известните отбори. Иначе Ботев не могат да се оплачат от това, че се играе на 300км. от Пловдив защото вече първо има магистрала и второ, много пловдивчани работят на морето. Успех срещу германците!
[offtopic]Който няма билет, да пише, един приятел продава[/offtopic]
Ако продава билети на черно му пожелавам със спечелените пари да си купува лекарства! Билетите на черно са едно от най-гнусните неща в днешни дни.
Иначе по темата - утре ще има великото преселение от Пловдив към Бургас. Определено си е постижение , че такава маса народ ще пътува за мач на 300 км от Пловдив. А сравнението за мача с Челси е изключително некоректно - първо мачът беше в София и второ - половината хора на стадиона изобщо не бяха фенове на Левски.
Щом е некоректно,нека те попитам нещо ,виждам,че си капацитет и разбираш много! Първо: Коректно ли е ,да се съпоставят Левски и Ботев?? Имат еднакъв брой титли,купи.......имат еднакъв успех на международно поле,имат еднакъв брой посещаемост на мач от европейски турнир или........къде,по какви критерий Ботев се доближава до Левски?? Второ: цитирам те:първо мачът беше в София и второ - половината хора на стадиона изобщо не бяха фенове на Левски.
Та,кажи ми : Как точно определи,че половината стадион на мача не са били фенове на Левски? Ти ги интервюира един по един или......

това е поредната жълта лъжа половината жълтури псуват за скъпите билети и няма да ходят .......един колега жълтур днес се кефише че са продадени около 6000 билета и пак щяли да бъдат 10000 при капацитет на сектора 6000 и празни места в караищата
......а може и да греша и след обяд да са продали още 9000
изтрийте ми мнението щото пак станахте за смях

BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
Sofia1980 написа:От кога Пловдив-Бургас е 300км?
То верно Пловдив е станал като квартал на София, но чак пък 300км?
Не повече от 200км, а и в началото на август в Бургас и курортите има повече майни, от колкото в Пловдив.
Моята прогноза за Ботев-Щутгарт е 0:4
Иначе Левски през 80-те отстранява два последователни пъти Щутгарт за кеш и кнк.
От около 681-ва година е 250 км от табелата на Пловдив до Лазур.А прогнозата можеш да си я завреш....знаеш къде. И много моля разни фенчета на отборчета, които тази година не играят в ЛЕ да не се правят на много остроумни. Да си гледат престоящия мач с Берое!
-
- Контакти:
Ебати дебилната тема, мен като ботевист ме дразни, камо ли другите плазмодий, които висят тук и се чудят за какво да се заядат.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
DarkPsy написа:Sofia1980 написа:От кога Пловдив-Бургас е 300км?
То верно Пловдив е станал като квартал на София, но чак пък 300км?
Не повече от 200км, а и в началото на август в Бургас и курортите има повече майни, от колкото в Пловдив.
Моята прогноза за Ботев-Щутгарт е 0:4
Иначе Левски през 80-те отстранява два последователни пъти Щутгарт за кеш и кнк.
От около 681-ва година е 250 км от табелата на Пловдив до Лазур.А прогнозата можеш да си я завреш....знаеш къде. И много моля разни фенчета на отборчета, които тази година не играят в ЛЕ да не се правят на много остроумни. Да си гледат престоящия мач с Берое!
Понеже съм минавал тоя път хиляди пъти , мога да кажа че преди да отворят магистралата ня цяло , пътя от Пловдив до Бургас беше точно 280 км ! Сега нямам точна идея , защото съм от 3 месеца на морето и не съм минавал още по нея

- za nas e toj religiq
- Контакти:
uppercut написа:това е поредната жълта лъжа половината жълтури псуват за скъпите билети и няма да ходят .......един колега жълтур днес се кефише че са продадени около 6000 билета и пак щяли да бъдат 10000 при капацитет на сектора 6000 и празни места в караищата......а може и да греша и след обяд да са продали още 9000
![]()
Охльо , това от касите пред новата Бесика ли го разбра

П.П. Моля , изтрийте му мнението че цяла година ще сънува кошмари като види стадиона утре

- za nas e toj religiq
- Контакти:
turbogena написа:canary написа:Пичове кво си тровите нервите да се обяснявате на говядата! Толкова гнусна сган няма никъде. И на 3 им мача в ШЛ бях, с Барса в секБтора и то с компания. Билетите им свършвали бързо. хахаххаха Че то пред стадиона само черноборсаджии! САМО ЧЕРНОБОРСАДЖИИ. Наистина на стадиона им поне половината незнаеха и централния нападател на говедата тогава. На мача им с Челси се запознах с група млади хора - испанци, които се оказаха фенове на Атлетико и ги излъгах че и аз съм от Атлетико та смях и емоции. Даже незнам по каква линия бяха на стадиона но около нас имаше и много хора които не правеха нищо друго освен да се кефят на Лампард, Тери, и компания.
Говяда сини умрете от яд и завист! Няма отбор в БГ който ден преди мач на 250 км от града си на изкупи 15000 билета. НЯМА!!! Искам ви тихички и утре пред телевизорите!
И да паднем и да бием пак ще се напием!!! НАПРЕД МОЙ БОТЕВ!!!
Ей папагал ,не можете да ни стъпите на малкия пръст.
Стой и гледай

za nas e toj religiq написа:
Стой и гледайМежду другото , кажи кога за последно напълнихте Лазур , че ми изневерява паметта
Защо ни е да пълним Лазур? Кога сме били домакини там?

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64