Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот futbolqga » 31 юли 2013 16:03

Жоржиньо написа:
След апетитите към бившия играч на "шпорите" Дейвид Бентли, "сините" се интересуват от халфа Кристиан Себайос

След като колегите от "Тема Спорт" първи съобщиха, че бившият английски национал - Дейвид Бентли, е предложен на "сините", Livesport.bg се свърза с мениджъра Николай Жейнов, който говори по темата.

"В България сме с много назадничаво мислене. Знам, че е нормално да ме питаш как футболист, който е получавал над 200 хиляди паунда месечно във Висшата лига може да дойде в първенство като нашето, и то за далеч по-малко пари, но тук вече идва ролята на посредника. Моята работа е да му обясня, че чашата е наполовина пълна, а не наполовина празна. Така че е възможна подобна сделка. Да, трудно е, когато говорим за играч от такава класа, но винаги процент вероятност, за да се стигне до трансфер. Както казах обаче, в България още не сме дорасли да мислим в перспектива. На мениджърите се гледа само като на комисионери, в което няма нищо лошо. В крайна сметка, когато предлагаш някакъв вид услуга, от която и другата страна ще остане доволна, е нормално и ти да получиш нещо за добре свършена работа. В товя няма нищо лошо", коментира Жейнов пред Livesport.bg.

Нашата медия разбра още, че съществува вероятност "сините" да подновят интерес към още един от Тотнъм - Кристиан Себайос, който бе опция преди месец и половина. Футболистът, който е продукт на школата на Барселона, можеше да акостира на "Герена", но атакуващият полузащитник бе предпочетен за сметка на Цветан Генков.

Ето обаче, че с идването на Славиша Йоканович и спешната нужда от нови попълнения, ситуацията може да се промени и преговорите със Себайос да бъдат подновнени. Още повече, че испанецът е универсален футболист в атакуващ план.

Журналята яко се гаврят с нас :lol:

Вече започвам да се чудя това спортен сайт ли беше или хумористичен :lol:

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 31 юли 2013 18:16

Kaто гледам каква жалка халфова линия имаме в последно време ,не беше ли удачно да вземем Генчев който дълго време очакваше оферти,не можа да си намери отбор в чужбина и накрая вместо да си го вземем като наш кадър и наистина стойностен играч, човека отиде в Ловеч,не знам какво ви е мнението ама съм сигурен че повече работа щеше да свърши от Бру,Лопес взети заедно,нямаше да има нужда от адаптация и да му се дават бележки, не вярвам да има чак такива неизпълними искания откъм финанси напротив сигурно щеше да е съгласен на много по малко от заплащането на споменатите двама герои от халфовата линия в момента.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 юли 2013 18:24

grasiani написа:Kaто гледам каква жалка халфова линия имаме в последно време ,не беше ли удачно да вземем Генчев който дълго време очакваше оферти,не можа да си намери отбор в чужбина и накрая вместо да си го вземем като наш кадър и наистина стойностен играч, човека отиде в Ловеч,не знам какво ви е мнението ама съм сигурен че повече работа щеше да свърши от Бру,Лопес взети заедно,нямаше да има нужда от адаптация и да му се дават бележки, не вярвам да има чак такива неизпълними искания откъм финанси напротив сигурно щеше да е съгласен на много по малко от заплащането на споменатите двама герои от халфовата линия в момента.

А далаверата за Наско и Батков къде е?

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 31 юли 2013 23:04

metodito написа:
grasiani написа:Kaто гледам каква жалка халфова линия имаме в последно време ,не беше ли удачно да вземем Генчев който дълго време очакваше оферти,не можа да си намери отбор в чужбина и накрая вместо да си го вземем като наш кадър и наистина стойностен играч, човека отиде в Ловеч,не знам какво ви е мнението ама съм сигурен че повече работа щеше да свърши от Бру,Лопес взети заедно,нямаше да има нужда от адаптация и да му се дават бележки, не вярвам да има чак такива неизпълними искания откъм финанси напротив сигурно щеше да е съгласен на много по малко от заплащането на споменатите двама герои от халфовата линия в момента.

А далаверата за Наско и Батков къде е?

Много точно казано!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 01 авг 2013 13:19

Най-важното е ,че се прегръщат.Кой с кого и защо- не се знае.Явно тренират какво трябва да правят , след като някой вкара случайно гол. :lol:
Това , че ги няма " оня средния , двамата в центъра и вратарчето" , не ни пречи да сме оптимистично настроени . Важно е да има купон. И да не ни вкарат. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 01 авг 2013 14:34

[offtopic]Македонският атакуващ халф Марио Гюровски, който е бивш възпитаник на новия наставник на Левски Славиша Йоканович, отхвърли варианта да премине в състава на сините.

Заговори се, че 27-годишния футболист на тайландския Муангтонг Юнайтед може да се събере с Йоканович, който доскоро беше наставник именно на азиатския отбор.

"Радвам се, че има интерес от тим като Левски. В момента обаче не може да се говори за мой трансфер, тъй като тук се чувствам у дома си. Бъдещето ми е с Муангтонг и феновете ме подкрепяха много през тези две години. Имахме много успехи заедно и целта ми е да помогна колкото се може повече на този тим в бъдещето", сподели Гюровски за официалния сайт на тайландците.

Той има 22 гола в 44 срещи за отбора си, откакто дойде в Юнайтед от Металург Донецк през февруари 2012 година. Интересен момент от престоя на футболиста в Азия е изгонването му през май в среща с ТОТ, когато си събу шортите след гол и си ги нахлупи на главата, заради което видя червения цвят.[/offtopic]
Тва е от ''winner.bg''
Let's go CHELSEA Let's GO

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 01 авг 2013 15:58

Защитници! Къде са?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 авг 2013 16:01

Nuke написа:Защитници! Къде са?

Няма защитници, ще идват халфове и нападатели от Тотнъм :mrgreen:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 01 авг 2013 16:01

tevez написа:

Така може,ама ще дойдат на куково лято...
Само Левски!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 01 авг 2013 16:03

tevez написа:

Имаме нужда и от тях, но не мога да разбера какъв е проблемът да се вземат 5-6 защитника от различни отбори и да се пробват. Говоря за юноши на Левски, както и футболисти от Б и В група. Особено след отказването от участие на 3!!! отбора.

Върни се в “Архив”