ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград

Мнениеот Red_Pride » 31 юли 2013 22:28

Браво на Лудогорец,престижна победа успех на реванша ;)
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 31 юли 2013 22:31

левскар съм, но виках за Лудогорец, все едно играеха Левски, но честно казано не съм доволен ...
ако Лудогорец не бяха отбор с толкова глупави играчи, мача щеше да е поне 3:0 за Разград.
Бесен съм, и гледам накрая играеха за 2:1, абе малоумници, вкарайте още поне един гол на тея сърби, те плачеха за голове, Ботев Пд щяха да отбележат поне 4-5 гола на Партизан.
лошото е че нашите им се плашеха от името може би, а за мен Партизан са толкова жалки, колкото в момента са Левски и цска.
Марселиньо се панирал и не може да изчисти топката, но това си е признак на нервност и неспокойствие и НЕКАДЪРНОСТ.
Кайсара вместо да гардира топката и да я овладее той не преценява летежа на топката и играе с ръка, жълт картон и фаул пред наказателното, ето това са само две от тези глуповати действия на играчите на Разград.
Жалко, много жалко, Лудогорец може и трябва да отстрани Партизан, но ще е много трудно.

loonbg
Контакти:

Мнениеот loonbg » 31 юли 2013 22:31

Браво ! Заслужено спечелихте !!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 31 юли 2013 22:32

iliyan написа:
veni__85 написа:
smo написа:
sandi74 написа:
smo написа:Въпреки този мач, Партизан е по-класния отбор. :)

Много лаици се навъдихте бре.Где сте расли,где сте пасли? :mrgreen: ;)

Незнам какво искаш да кажеш, но се вижда от самолет, че Партизан е по-добрия отбор.

Май само ти го видя ,според мен Лудогорец изпусна да победи минимум с 2 гола разлика....

На Лудогорец по подариха един гол от засада и червен картон !!!

Виж правилника за пасивната засада , ако ще и 9 човека да са в засада , а 1 да не е ако той вкара гола засада няма!!!!!!!!!!!!!!!

haha

Мнениеот haha » 31 юли 2013 22:33

Балоните :
Нова героична победа - Чорбари засилиха Лудогорец към ШЛ

:lol: :lol: :lol:

П.п. Илияне, тъпо ли те е лепиларче такова. :lol: Сигурно според комичното ти мнение тоя мач не се е играл, точно като онзи с Евертън. :mrgreen:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 31 юли 2013 22:34

iliyan написа:
veni__85 написа:
smo написа:
sandi74 написа:
smo написа:Въпреки този мач, Партизан е по-класния отбор. :)

Много лаици се навъдихте бре.Где сте расли,где сте пасли? :mrgreen: ;)

Незнам какво искаш да кажеш, но се вижда от самолет, че Партизан е по-добрия отбор.

Май само ти го видя ,според мен Лудогорец изпусна да победи минимум с 2 гола разлика....

На Лудогорец по подариха един гол от засада и червен картон !!!

Айде скрий се някъде бе.Няма ли кой да го банне тоя само провокира!

Иначе искаше ми се Лудогорец да вкара още един гол,но какво да се прави.Успеха си е успех и най-малкото донесе още 1 точка за България.Реванша ще е много труден,но мисля че там Лудогорец ще вкара гол.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 31 юли 2013 22:37

Това, че Лудогорец спечелиха тоя мач въобще не означава, че ще продължат. Партизан каквито и дървари да са, са отбор с традиции в Европа, който играе силно като домакин и има една от най-фанатизираните публики в Европа. Най-вероятно ще спечелят мача в Сърбия.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 юли 2013 22:39

Браво, Лудогорец! Трябва да имаме отбор в ШЛ, за да тръгнат нещата. Нека това да сте вие!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 31 юли 2013 22:40

Честита победа,и дано на реванша Лудогорец има късмет и да отстрани Партизан.Но задължително,на Лудогорец им трябва централен нападател,Роман Безяк по вдървеност и некадърност може да спори с Жоао Силва за приза кой е по голямо дърво и недоразумение подвизаващо се на поста централен нападател някога в България!!!Успех все пак на Лудогорци!!!

Върни се в “Лудогорец”