Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bartolomej » 30 юли 2013 19:18

офффффф дизел чети внимателно ко съм написал и стига търси повод да вмъкваш името на оня отбор от 90-те години .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 31 юли 2013 21:58

Бахти,кът гледан тоз мазняр Домусчиев как се радва и ми иде да счупа телевизора.
Мноо противен тоя...
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 31 юли 2013 22:05

subzero написа:Бахти,кът гледан тоз мазняр Домусчиев как се радва и ми иде да счупа телевизора.
Мноо противен тоя...

Такъв е . И отбора му е такъв .. ма ко да напраим
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 01 авг 2013 00:07

Момчета днес трябваше да присъствам на тренировката на Щутгарт, та както и да е. Направи ми впечатление изключителния професионализъм, не ми се изреждат неща, но примерно факта, че с отбора бе пътувал цял екип от хора грижещи се за сайта на клуба, клубната телевизия и фейсбук страницата е доста впечатляващ. Дано някой ден български отбор да достигне нивото на организация на който и да е немски тим! :)
[offtopic]Другото интересно беше как чистачките и готвачката на Лазур се зарадваха на Фреди Бобич :lol: то не беше прегръщане, то не бяха спомени.. :lol:[/offtopic]
Ето и една снимка от днешната тренировка:
Изображение
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 01 авг 2013 06:34

cena62 написа:Момчета днес трябваше да присъствам на тренировката на Щутгарт, та както и да е. Направи ми впечатление изключителния професионализъм, не ми се изреждат неща, но примерно факта, че с отбора бе пътувал цял екип от хора грижещи се за сайта на клуба, клубната телевизия и фейсбук страницата е доста впечатляващ. Дано някой ден български отбор да достигне нивото на организация на който и да е немски тим! :)
[offtopic]Другото интересно беше как чистачките и готвачката на Лазур се зарадваха на Фреди Бобич :lol: то не беше прегръщане, то не бяха спомени.. :lol:[/offtopic]
Ето и една снимка от днешната тренировка:
Изображение

Любчо, българите се възхищаваме само на чуждото. Когато има опити то да стане и у нас, го оплюваме. Нали целта на Бобич и Балъков беше именно тая преди няколко години в Черноморец. Резултата - пълно отрицание и куп инсинуации. Не говоря за това, че нямаме нужните пари, а Балъков нужните качества за водещ треньор. Между впрочем, извън футболната тема, същата е ситуацията и с магистралите в България.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 01 авг 2013 07:50

Ами така си е ! Само да си кажем Германия - страна , която в историята е била срутена до основи , а сега е водеща в целият свят .
Колкото до футбола смятам ,че няма какво да коментираме - Щутгарт отбор с традиции , много финанси и добри футболисти ! ;)
Дано някой фен да ги стигнем поне с футбола !

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 01 авг 2013 08:57

Bartolomej написа:
subzero написа:Бахти,кът гледан тоз мазняр Домусчиев как се радва и ми иде да счупа телевизора.
Мноо противен тоя...

Мдааа ... противния отбор размаза шампиона на Слования и има всички шансове да отстрани шампиона на Сърбия . Симпатичния отбор пуска аванта на Левски да се класират за евротурнирите , за да не се охарчва "благодетеля" с излишни разходи ... Ко да правиш , живот :mrgreen:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 01 авг 2013 14:03

94 ГОДИНИ СЛАВА . 94 ГОДИНИ ГОРДОСТ. ЧЕРНОМОРЕЦ - ТОВА Е БУРГАС !

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 01 авг 2013 18:42

Der Führer написа:
Bartolomej написа:
Мноо противен тоя...

Мдааа ... противния отбор размаза шампиона на Слования и има всички шансове да отстрани шампиона на Сърбия . Симпатичния отбор пуска аванта на Левски да се класират за евротурнирите , за да не се охарчва "благодетеля" с излишни разходи ... Ко да правиш , живот :mrgreen:

Що ли пък вече никой не се връзва на твоите мнения.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 01 авг 2013 20:11

k.dimitrov написа:
Der Führer написа:
Bartolomej написа:
Мноо противен тоя...

Що ли пък вече никой не се връзва на твоите мнения.

А защо някой трябва въбще да се връзва 8-)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Черноморец”