Ботев Пловдив разби още един рекорд-15000 билета на п.п.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Ботев Пловдив разби още един рекорд-15000 билета на п.п.

Мнениеот damyanov1963 » 31 юли 2013 20:24

sokoban написа:
Така е, Левски игра с Барселона пред 70 000, и не само с Барселона, вие играехте с Локо също пред 50 000, за това сега е смешно да се казва за някакъв рекорд от 15 000, не си ли съгласен?

Не съм съгласен.Ще ти кажа защо.Когато продадеш 15000 билета на предварителна продажба и то на стадион на 300 километра от града ти тогава ще говориш.Ясно?Когато продадеш сега(!)на днешно време съответно 10000(ЦСКА) и 12000(Левски) пак на предварителна продажба на някое ваше дерби тогава ще дрънкаш.Ясно!?
И КОГАТО НА ВАШЕТО СМЕШНО ДЕРБИ СЪБЕРЕТЕ 20000,КОЛКОТО Ботев-ЦСКА и Ботев - Левски,тогава ще дрънкаш!

Ясно, слушам, тъй вярно! Само ще ти кажа, че ми е смешно като се казваше и за Левски - Генк, че се е играл пред пълни трибуни от 25 000, като знам, че едно време с дебютанта Пирин и с Рейпас имаше над 55 000
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 юли 2013 20:29

Red Warrior написа:На мачовете на Левски в ШЛ, половината от стадиона бяха фенове на други български отбори, които искаха да гледат Барселона, Челси и Вердер. Спомням си даже, че точно на мача с Барса си идвах от лекции и засякох един микробус с македонци, които бяха дошли да гледат мача :!:

Сега, понеже пишеш абсолютни глупости, че половината са били фенове на други отбори ще ти пусна и на тебе клипа от Левски-Ливърпул, ако на това му викаш половината фенове от други отбори, значи си или комплексар, или заблуден, или и двете, а мога също да ти кажа, че на вашите международни мачове имаше също много фенове от други отбори, включително и левскари

http://vbox7.com/play:8de06dae
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 31 юли 2013 20:53

Bourgas написа:
sokoban написа:
Bourgas написа:
sokoban написа:
Bourgas написа:Много зажяднели бургазлии си купиха билети за този мач, както и семките, които ходят да гледат само известните отбори. Иначе Ботев не могат да се оплачат от това, че се играе на 300км. от Пловдив защото вече първо има магистрала и второ, много пловдивчани работят на морето. Успех срещу германците!
[offtopic]Който няма билет, да пише, един приятел продава :)[/offtopic]

Да,в Бургас са купени 2700 билета.Сега кой бургазлия,кой майна,която работи на морето не знам.

Не си прав, но няма да споря. Успех утре!

Естествено ,че съм прав.Просто знам колко билета прати клуба на касите в Бургас.

Казах ти, не ми се спори.

Ми хайде изчезвай! Известен си с "любовта си" си към нашия отбор. Както и оня Bartolomej! Не сте желани тук!

П.С. Колко ли бургазлии щяха да пътуват всяка седмица до Пловдив, за да подкрепят Черноморец например?! За хиляди става дума!

И само за протокола. Аз не работя в Бургас, а и всичките ми познати, които ще присъстват утре не работят в Бургас.
Последна промяна от DarkPsy на 31 юли 2013 21:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 31 юли 2013 21:04

Bourgas написа:Много зажяднели бургазлии си купиха билети за този мач, както и семките, които ходят да гледат само известните отбори. Иначе Ботев не могат да се оплачат от това, че се играе на 300км. от Пловдив защото вече първо има магистрала и второ, много пловдивчани работят на морето. Успех срещу германците!

Ако продава билети на черно му пожелавам със спечелените пари да си купува лекарства! Билетите на черно са едно от най-гнусните неща в днешни дни.

Иначе по темата - утре ще има великото преселение от Пловдив към Бургас. Определено си е постижение , че такава маса народ ще пътува за мач на 300 км от Пловдив. А сравнението за мача с Челси е изключително некоректно - първо мачът беше в София и второ - половината хора на стадиона изобщо не бяха фенове на Левски.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 31 юли 2013 21:10

Tribune East 1912 написа:

Ако продава билети на черно му пожелавам със спечелените пари да си купува лекарства! Билетите на черно са едно от най-гнусните неща в днешни дни.

Едва ли точно тук ще мине номерът на приятеля му ако се опитва да ги играе спекулант :lol: . Най-много да се прибере без билет, пари и зъби :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
priceles
Контакти:

Мнениеот priceles » 31 юли 2013 21:17

ЕМИЛ написа:Какъв рекорд бе ? :lol: :lol: Ние когато играехме в ШЛ билетите свършваха за 3-4 часа , а вие цял ден ги влачите ,че ви останали . ;)

спомени спомени :)
И днес, като мина през димния Перник,
се спомням стрелците с най-точния мерник
и чувам: „Момчета! – помнете и в ада,
„България пада, но Перник не пада!“

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 31 юли 2013 21:26

Само респект за Ботевистите! Успех утре!И искам да запитам ако е удобно,дай Боже Ботев да отстрани Щутгарт,влиза ли директно в групите,или има още един кръг? Благодаря предварително,и още веднъж успех!
П.П.Очаквам поредното Ви шоу по трибуните.
Последна промяна от FLANKER на 31 юли 2013 21:31, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 31 юли 2013 21:38

си ибал франку магариту ве лек
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
dell78
Контакти:

Мнениеот dell78 » 31 юли 2013 21:40

Мдаааа...щели сме да ходим по магистралата, вие по къра ли искате да ходим. Любовта цена няма. Отиваме, подкрепяме си отбора и това е! Като построят Колежа ще сме 18 200 щото капацитета ще му е толкова! Само БОТЕВ!

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 31 юли 2013 21:41

Имам чувството, че ако някой напише аз изядох 100 гомна днес ще се появи син фен и ще каже, че вчера е изял 150 и че можел да изяде 200 ако иска... :oops:

Върни се в “Ботев”