Новите собственици на ЦСКА се оказаха от Люксембург

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Новите собственици на ЦСКА се оказаха от Люксембург

Мнениеот Кашчей » 31 юли 2013 18:04

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Кашчей, това, което цитираш се отнася за ООД, а ЦСКА е АД. 8-)

АД не е ли търговско дружество?

Нещо ме попита ли?
Има си отделни правила за ООД и за АД. Нали много обичаш да се ровиш, погледни в търговския закон...

ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА ВНОСКИ
Чл. 188. (1) (Доп. - ДВ, бр. 84 от 2000 г.) Срещу записаните акции акционерите са длъжни да направят вноски, покриващи определената с устава част от стойността на акциите. Останалата част се внася в срок, определен в устава, но не повече от две години от вписването на дружеството, съответно на увеличението на капитала.

Като гледам срокът и при АД е 2 години, като вноските са задължение на отделните акционери, а не на клиентите на дружеството.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 юли 2013 20:02

А когато акционерът е един и притежава 100% от акциите? И тогава ли е задължен да премести една сума от единия джоб в другия? Освен това да не мислиш, че веднъж внесен, този капитал става недосегаем и неизползваем? Ей така - затварят се едни 6.5 милиона и край, не може да се ползват?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 юли 2013 20:20

vaskonti написа:А когато акционерът е един и притежава 100% от акциите? И тогава ли е задължен да премести една сума от единия джоб в другия? Освен това да не мислиш, че веднъж внесен, този капитал става недосегаем и неизползваем? Ей така - затварят се едни 6.5 милиона и край, не може да се ползват?

Само не ми казвай, че записаният капитал на ЦСКА, при учредяване, е 6.5 милиона, че ще се разплача. Освен това, тази сума е трябвало да бъде платена от... при Божков ли станахте АД?
Какво ще рече, ако акционерът е един-той си записва капитал на дружеството, той си го вдига, и той си носи отговорност за цялостното му попълване. Да не ми казваш, че някой друг, извън акционерите, трябва да попълва? И не, не смятам, че това е неизползваем капитал. Все пак с него стартира бизнесът на дружеството.

Пак не разбрах защо трябва, несвързани по никакъв начин с дружеството хора да наливат пари в лични банкови сметки? Да не говорим, че този капитал отдавна трябва да е попълнен.

Да допълня:

Прочетох Решението на КЗК-правилно е, според мен. Сега остава Лупи да погаси малко над 10 милиона и да предостави документ за това, преди да получи акциите. Като го знам колко е дашен.... дано го направи 8-). Останалите борчове ще ги решава пътьом.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 юли 2013 20:43

Айййййййййййй.. красота

Изображение

Изображение

Значи Гърнетата са вдигнали капитала през април 2009-а, но са забравили да довнесат сумите до април 2011. Сега търсят балъци в червено май :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 юли 2013 21:09

На 13.04.2009 са внесени 2 125 000, а на 20.01.2010 още 4 422 000. Може ли да ми сметнеш още колко остава да се довнесе до 6 500 000лв, че аз не успявам, както и да ми сметнеш от април 2009 до януари 2010 колко повече от 2 години има?
[/center]

Потребителски аватар
Avon

Мнениеот Avon » 31 юли 2013 21:12

vaskonti написа:А когато акционерът е един и притежава 100% от акциите? И тогава ли е задължен да премести една сума от единия джоб в другия? Освен това да не мислиш, че веднъж внесен, този капитал става недосегаем и неизползваем? Ей така - затварят се едни 6.5 милиона и край, не може да се ползват?

Имаш странно виждане за публичната собственост :lol: Приемаме, че имам фобия да закрия цск, натрупвам пари ставам едноличен собственик и закривам цск просто защото така мие скимнало :lol: в голяма грешка си.Мися ,че вече това дори в нашата татковина би се случило трудно.
Всяка сила може да премине в слабост.
నియంత్రణ ఒక మోపు ఉంది

Потребителски аватар
Avon

Мнениеот Avon » 31 юли 2013 21:17

vaskonti написа:На 13.04.2009 са внесени 2 125 000, а на 20.01.2010 още 4 422 000. Може ли да ми сметнеш още колко остава да се довнесе до 6 500 000лв, че аз не успявам, както и да ми сметнеш от април 2009 до януари 2010 колко повече от 2 години има?

Интересното тепърва предстои ;) "титаните" са прибрали документите, плюнчат на моливите и смятат.Дали сме толкова искаме толкова...значи Лупи трябва да кихне над 6 милки ДА ама НЕ както казва един приятел (ако знаеш кой).Като добавим и задълженията....не ми се мисли.За това май микренския ехидничи, че ще се нареди на опашката за акции :roll:
Всяка сила може да премине в слабост.
నియంత్రణ ఒక మోపు ఉంది

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 юли 2013 21:19

vaskonti написа:На 13.04.2009 са внесени 2 125 000, а на 20.01.2010 още 4 422 000. Може ли да ми сметнеш още колко остава да се довнесе до 6 500 000лв, че аз не успявам, както и да ми сметнеш от април 2009 до януари 2010 колко повече от 2 години има?

Това е общата внесена сума, а не отделните вноски.Ако е така, то и при Лупи сте внесли 500 000, ама тогава и акциите са били 500 000.

И понеже ме апострофираш :mrgreen: да го направя и аз.. След като е надвнесена ( по твоите сметки) сумата, защо се обявява, че има още за довнасяне?

32. Внесен капитал 4422000 лв. 20100120140940 История

Странно, как е позволено едно АД да наруши с повече от 2 години ТЗ, без да има последици за него?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 юли 2013 21:36

Значи това на Томов е отделна вноска, а останалото...общо внесена сума? Не по врат, ами по шия?
Ами, Кашчей, тъй като очевидно това е поредния казус, в който само ти в тая държава си убеден, че седи по точно определен начин, просто не знам какво да ти кажа. Все пак явно цялата държава, начело с икономическа полиция, отново прикрива ЦСКА, а ти си единствения, който съзира истината... :|
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 юли 2013 21:51

vaskonti написа:Значи това на Томов е отделна вноска, а останалото...общо внесена сума? Не по врат, ами по шия?
Ами, Кашчей, тъй като очевидно това е поредния казус, в който само ти в тая държава си убеден, че седи по точно определен начин, просто не знам какво да ти кажа. Все пак явно цялата държава, начело с икономическа полиция, отново прикрива ЦСКА, а ти си единствения, който съзира истината... :|

Опитвам се да разбера какво трябва да стане, за да ми повярваш поне веднъж?

Изображение

Според теб, сигурно и от ТР лъжат, че е внесен капитал от 4.422 милиона, а до 6.5 има още доста за внасяне.

Томов и Титан са наясно, че така няма как да станете публично дружество, ама дали и феновете са наясно с това?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”