PeterForsberg написа:Хубаво е,че Суарес си затвори голямата уста,след като дойде в лагера ни в Австралия,той е важен за клуба,но не е по-важен от него.Надявам,се че му е било добре обяснено,че Ливърпул е имал много по-големи играчи от него,а и в момента има един много по-голям.Играчът трябва да си спомни,че получава сериозна заплата и трябва да уважава повече работодателя и особено феновете,които са му били винаги зад гърба/въпреки изцепките му,заради които пропусна на практика един полусезон/,особено тези в Англия,които обаче напоследък са леко разочаровани от поведението му.Клубът беше ясен,че е готов да стигне и до арбитраж,ако Пере Гуардиола продължи с наглостта си.За съжаление и на децата е ясно,че ако Реал излезе с оферта,ще почнат големите проблеми.Луис е добре да погледне към Тотнъм,където Бейл досега не си е отворил устата и един път.''Марка'' и кой ли не му слагаше думи в устата/уж чути от тоя и оня/,но реално уелсецът показва огромна лоялност към Спъдс,още повече след като отхвърлиха мега оферта за 85 млн. паунда/потвърдено от Скай/.
Ако задържим Суарес,отборът ще е малко над нивото от края на предишния сезон-надявам се,че Миньоле ще подобри играта ни в защитен план и особено организацията ни при центрирания,а Туре ще се опита да поддържа нивото на Карагър;Аспас вероятно ще започне отдясно,особено ако Суарес остане,докато Алберто е инвестиция за бъдещето.Кофтито е,че не виждам новия играч,който ще ни направи с поне 20% по-силни.Да кажем атакуващ халф,който да добавя 10+ гола и асистенции на сезон или защитник,,който да подобри играта ни при високи топки,където вс еоще си мисля,че ще имаме големи проблеми,но на Туре играта му с глава никога не е била голямата сила.Момчето има лидерски качества,играе с мисъл,умее да изнася добре топката по земя,н е е паникьор,но във въздуха и той,и Агер не вдъхват доверие.
пълни глупости

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.