Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот HoUs4oOL » 31 юли 2013 19:32

we are the champions написа:[offtopic]Стига с този следващ сезон ... смешни ставаме вече всеки сезон ... е това или сега или никога... с какво Арсенал са по добри от нас? Сити?Тотнъм?според мене имаме по добър състав от тези три отбора и ако не се класираме в топ 4 ще е пълен провал;)[/offtopic]

Сити имат най-добрия състав в първенството,може би само Челси са им конкуренция.
Арсенал имат Венгер,тоя просто каквото и да прави накрая все е в Топ4.
Тотнъм не мисля,че са нещо повече от нас.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 31 юли 2013 19:38

PeterForsberg написа:Хубаво е,че Суарес си затвори голямата уста,след като дойде в лагера ни в Австралия,той е важен за клуба,но не е по-важен от него.Надявам,се че му е било добре обяснено,че Ливърпул е имал много по-големи играчи от него,а и в момента има един много по-голям.Играчът трябва да си спомни,че получава сериозна заплата и трябва да уважава повече работодателя и особено феновете,които са му били винаги зад гърба/въпреки изцепките му,заради които пропусна на практика един полусезон/,особено тези в Англия,които обаче напоследък са леко разочаровани от поведението му.Клубът беше ясен,че е готов да стигне и до арбитраж,ако Пере Гуардиола продължи с наглостта си.За съжаление и на децата е ясно,че ако Реал излезе с оферта,ще почнат големите проблеми.Луис е добре да погледне към Тотнъм,където Бейл досега не си е отворил устата и един път.''Марка'' и кой ли не му слагаше думи в устата/уж чути от тоя и оня/,но реално уелсецът показва огромна лоялност към Спъдс,още повече след като отхвърлиха мега оферта за 85 млн. паунда/потвърдено от Скай/.
Ако задържим Суарес,отборът ще е малко над нивото от края на предишния сезон-надявам се,че Миньоле ще подобри играта ни в защитен план и особено организацията ни при центрирания,а Туре ще се опита да поддържа нивото на Карагър;Аспас вероятно ще започне отдясно,особено ако Суарес остане,докато Алберто е инвестиция за бъдещето.Кофтито е,че не виждам новия играч,който ще ни направи с поне 20% по-силни.Да кажем атакуващ халф,който да добавя 10+ гола и асистенции на сезон или защитник,,който да подобри играта ни при високи топки,където вс еоще си мисля,че ще имаме големи проблеми,но на Туре играта му с глава никога не е била голямата сила.Момчето има лидерски качества,играе с мисъл,умее да изнася добре топката по земя,н е е паникьор,но във въздуха и той,и Агер не вдъхват доверие.

пълни глупости :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 31 юли 2013 19:40

HoUs4oOL написа:
we are the champions написа:[offtopic]Стига с този следващ сезон ... смешни ставаме вече всеки сезон ... е това или сега или никога... с какво Арсенал са по добри от нас? Сити?Тотнъм?според мене имаме по добър състав от тези три отбора и ако не се класираме в топ 4 ще е пълен провал;)[/offtopic]

Сити имат най-добрия състав в първенството,може би само Челси са им конкуренция.

Съгласен съм! Само бих добавил, че Юнайтед също са си сигурни за топ4 въпреки напускането на Фърги, просто съдиите няма да ги оставят да не играят в ШЛ... Трудна ще е борбата при всички положения.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 31 юли 2013 19:49

Сигурните за топ 4 са двата Манчестъра и Челси.От там нататък за 4 място Арсенал,Тотнъм,надявам се и ние.За Евъртън се съмнявам с оглед на промените при тях и вероятно съвсем нов стил на игра.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 31 юли 2013 19:49

Alonso_Massa написа:
HoUs4oOL написа:

Съгласен съм! Само бих добавил, че Юнайтед също са си сигурни за топ4 въпреки напускането на Фърги, просто съдиите няма да ги оставят да не играят в ШЛ... Трудна ще е борбата при всички положения.

В момента

Man City 5 - 0 Ac Milan - минутата е 36
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 31 юли 2013 20:04

9lives написа:
Alonso_Massa написа:
HoUs4oOL написа:

В момента

Ман сити 5 -3 Милан -минутата е 42
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 31 юли 2013 20:24

suareshampion написа:
9lives написа:
Alonso_Massa написа:
HoUs4oOL написа:

В момента

Ман сити 5 -3 Милан -минутата е 42

Яко се осраха, да не ги похвали човек :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 31 юли 2013 21:10

http://gong.bg/view_article.php?article_id=363231
Добра новина за нас.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 31 юли 2013 21:17

HoUs4oOL написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=363231
Добра новина за нас.

+1

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 31 юли 2013 22:30

HoUs4oOL написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=363231
Добра новина за нас.

Като се замисля, не е чак толкова добра. Ако вземат 85 млн, с тези пари могат да купят трима нови футболисти и липсата на Бейл да не се усети много...

Върни се в “Ливърпул”