Много хора се изредиха-Дяков,Александров,Кулибали,Домакинов,а дори и Мишо Лазаров и Дани Димов,всеки мач е различна.Не трябва ли да играем с една и съща всеки мач..
Маркес-Александров-Дяков-Бачев,според мен..кажете си мнението,за мен лично Кулито допуска много грешки като ЦЗ.
Двойка централни защитници
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Двойка централни защитници
Дяков е най-добър
- Sagittarius
Най-добър и най-класен е Сашко Александров.Това момче израстна в Черно Море и е най-добрия централен защитник в България.Отлично пласиране,прецизни отигравания и перфектни шпагати,много добра бързина(рядко някой успява да го надбяга),спокоен и изобщо-класа и самочувствие.Танка е много здрав физически,ръстов много и печели въздушните двубои,но има слабости като:неразумни разигравания под носа на нападателите и излишни грубости.Танка и Сашо бяха невероятно сработени,защита номер 1 в А група имахме преди Кольо да почне с тъпите рокади-Кулибали,Лазаров - тъпотии,развали синхрона между Сашко и Танка.Но Сашо,както и Илко Пиргов на вратата са най-добрите ни играчи в момента и най-добри на своите постове в България,заслужават повиквателни и за Национала.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- lamiatafussball
- Контакти:
Fichango написа:Дяков е най-добър

Fichango написа:Дяков е най-добър
Къде, на масата ли?

Завинаги Черно-Бели!
fugata написа:Fichango написа:Дяков е най-добър
Къде, на масата ли?
Не си оригинален- 100 пъти по-добър е от всикчите ви защитници и от половината такива в България!!!Айде моля!!!Супер пласиране, висок, но главата не го слуша, прекалено е рисков!!!Иначе е идеален защитник!!!
А за маса сте вие

(ляво) Кулибали - Дяков - Сашко - Маркес (дясно)
Това е според мен най-добрият вариант. Адемар според мен не става, а Бачев е бавен. Така че отляво Кулибали, хем няма да прави толкоз смахнати грешки.
Това е според мен най-добрият вариант. Адемар според мен не става, а Бачев е бавен. Така че отляво Кулибали, хем няма да прави толкоз смахнати грешки.

СПОРЕД МЕН НАЙ-ДОБРЕ
отляво (Аденмар) (Дяков)(Сашко) (Ели Маркес) така е идялно

отляво (Аденмар) (Дяков)(Сашко) (Ели Маркес) така е идялно

Icaka1432 написа:СПОРЕД МЕН НАЙ-ДОБРЕ
отляво (Аденмар) (Дяков)(Сашко) (Ели Маркес) така е идялно![]()
+1
Кулибали в последно време е нестабилен.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!