ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианците в Ботев настанени в луксозни квартири
Така е,занапред разбира се че трябва да се разчита на наши момчета,но по 1.2 покрай опитните, а не 11 както беше преди 1 месец.
Всичко си идва на мястото,само още малко търпение.
- nik_bg1
- Контакти:
Canaries front написа:zax написа:Оле майко , буферите ще пометнат като прочетат...... Единствената им радост , БОТЕВ да е зле , остава в миналото......
Защо падаш на тяхното ниво,радвай се на случващото се в Ботев и изобщо да не те интересува дали ще пометнат или не. Те се забавляваха достатъчно на наш гръб,съдбата си знае работата, остави ги .
+1
Бях там когато пристигнаха 6 от италианците-Брици,Тинаци,Карле и още трима да огледат апартаментите.Бяха с къдравия преводач и чрез него говорих с тях.Апартаментите са супер лукс-пълно обзавеждане-всеки струва 500евро и от жената която беше там от фирмата собственик на сградата разбрах че те самите ще си плащата наема а не клуба.сградата е на Подем на колелото на панаира...
kokojoint написа:Бях там когато пристигнаха 6 от италианците-Брици,Тинаци,Карле и още трима да огледат апартаментите.Бяха с къдравия преводач и чрез него говорих с тях.Апартаментите са супер лукс-пълно обзавеждане-всеки струва 500евро и от жената която беше там от фирмата собственик на сградата разбрах че те самите ще си плащата наема а не клуба.сградата е на Подем на колелото на панаира...
нещо бъркаш относно това кой ще плаща наема
Може и да бъркам но това ми каза жената от фирмата..лично те щели да си плащат и затова са се пазарили даже.И между другото това което казвам се случи преди 2 седмици още..
- PLOVDIV PEE 1912
kokojoint написа:Може и да бъркам но това ми каза жената от фирмата..лично те щели да си плащат и затова са се пазарили даже.И между другото това което казвам се случи преди 2 седмици още..
Нищо чудно,ако им се плащат добри заплати.
- rump_shaker
- Контакти:
Не е задължително, клубът да е страна по договора за наем. Все пак там ще живее футболиста и от него ще се тръси евентуална отговорност. От друга страна може самите футболери да имат калкулирана цена за наем на жилище в договрите си! Така че това според мен е маловажно кой е подписал договора!

Аз мисля, че италианската федерация плаща наемите? Вие как мислите ?

Даже подразбрах, че щели да плащат и на нас bultra$-ите. Чакаме си превода, Абете !!! Не се бави да не почнем твоите хора !!!

Даже подразбрах, че щели да плащат и на нас bultra$-ите. Чакаме си превода, Абете !!! Не се бави да не почнем твоите хора !!!
Никакво значение няма - "кой ще плаща наема"!Дали клубът ще плаща директно наема или е калкулирано в договорите по заплатите е все едно!Важното е,че някой е поел този разход,което говори само по себе си за сравнително дългосрочни планове,много рядко се среща договор за наем на жилищна площ за по-малко от 1 година!Така че си мисля,че това е още едно доказателство,че нещата вървят в правилната посока!
Един е Ботев!