Серия "C" или "А" група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Fichango
Контакти:

Re: Серия "C" или "А" група?

Мнениеот Fichango » 14 окт 2009 19:24

италианците ще скочат... ясно е

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 14 окт 2009 19:25

Loyalist написа:Aбе те и в Англия футболистите пият като разпрани преди и след мач,ама за сметка на нашите всеки играе на максимума на възможностите си в мача.
Смешна държава,смешни управници,смешен спорт,смешни спортни бази ....е след всичко това как футболното ни първенство и национален отбор да са на ниво ????

Не само в Англия...Едно време Симов и Благнев ставаха от софрата и право на стадиона...(Симов черноработника на терена с брилянтни пасове...през Благнев и пиле не прехвърква) Всичко е до тренировките и да имаш желание да дадеш всичко на терена.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 14 окт 2009 19:35

PLOVDIV PEE 1912 написа:
bate goiko написа:Стягай те се чорбарчета за здрав мач. Серия Ц идва.

Абе, някой ще му се плаче след мача.......

Да си оптимист не е лошо,но нали знаеш ,че колкото по-високо летиш после падането е много по болезнено. :)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
intheair
Контакти:

Мнениеот intheair » 14 окт 2009 19:41

ти като фен на Милан наи добре знаеш :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Мнениеот lewstherin » 14 окт 2009 19:43

Серия Ц е най-долната, професионална лига в Италия. И явно не отстъпва на нашата обична А.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 14 окт 2009 19:43

maldin1 написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
bate goiko написа:Стягай те се чорбарчета за здрав мач. Серия Ц идва.

Абе, някой ще му се плаче след мача.......

Да си оптимист не е лошо,но нали знаеш ,че колкото по-високо летиш после падането е много по болезнено. :)

Принципно ,никога не давам категорично мнение за даден мач,камоли за мач на Ботев.Просто този път имам добро предчувствие.Е ,във футбола нищо не се знае,а и с тези съдии в България.....

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 14 окт 2009 19:52

Ако бяхме с двамата Густаф и Ола в защита и с Мбамба отпред отбора ни става 3-4 по сила в групата. Но и така ЦСКА ще се озорят максимално да не кажа ,че ако съдията свири 40:60 мача е 1,X. Да видим....
Аз съм там

jivko.furlinski
Контакти:

Мнениеот jivko.furlinski » 14 окт 2009 19:56

ами какво ще кажете за поредната казана простотия по адрес на БОТЕВ от жалкия чорбар Майкала,по РИНГ. Попитаха го за слабото представяне на Националите.Според тъпака едва ли не Ботев е виновен."Ами теа Ботев те па напрао са трагедия" Чорбар гнусен първо научи БЪЛГАРСКИ и после давай мнения. А за всички които обичат БОТЕВ- приятели не ви ли се струва много съмнителна тази работе.Кой откъдето се отприщи и все против БОТЕВ говори.Май пак ставаме неудобни. ЕЕЕЕ СЕГА Е МОМЕНТА ДА ИЗРИГНЕМ!!!!! И ДА ПОКАЖЕМ ЗАЩО "ТОЙ НЕ УМИРА"

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 14 окт 2009 20:01

Не знам защо, но Ботев ми е страшно симпатичен отбор.А феновете му са ЖЕЛЕЗНИ. Шапка им свалям за упоритостта в борбата им с Христолов.Единственото нещо, което слага "лъжица катран в кацата с меда" е онзи период от историята на БГ футбола, когато клубът беше с име Тракия и статут на "армейски".Но тогава бяха такива времена и дано никога да не се връщат вече.Защото Ботев е създаден да символизира революционерския дух и борба.Затова и феновете му го обичат толкова силно, а другите отбори могат само да мечтаят за такива като тях.За мен ЛЕВСКИ е религия и ще бъда вечно син, но не мога да не изразя уважението си към този достоен пловдивски клуб и най- вече към неговите фенове.
УСПЕХ В СЪБОТА, КАНАРИ!!!!!!!!!!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 14 окт 2009 20:08

santiliana написа:Не знам защо, но Ботев ми е страшно симпатичен отбор.А феновете му са ЖЕЛЕЗНИ. Шапка им свалям за упоритостта в борбата им с Христолов.Единственото нещо, което слага "лъжица катран в кацата с меда" е онзи период от историята на БГ футбола, когато клубът беше с име Тракия и статут на "армейски".Но тогава бяха такива времена и дано никога да не се връщат вече.Защото Ботев е създаден да символизира революционерския дух и борба.Затова и феновете му го обичат толкова силно, а другите отбори могат само да мечтаят за такива като тях.За мен ЛЕВСКИ е религия и ще бъда вечно син, но не мога да не изразя уважението си към този достоен пловдивски клуб и най- вече към неговите фенове.
УСПЕХ В СЪБОТА, КАНАРИ!!!!!!!!!!

Трогнат съм от написаното.Относно Тракия,комунистите съединиха Ботев и Спартак за да може по лесно да източват таланти.Специално Ботев АБСОЛЮТНО по никакъв начин не се облажил от това армейско формирование,напротив,е прави изключение няколко добри футболисти.

Върни се в “Ботев”