hristo1306 написа:Здравейте, всички познати, не познати, псуващи и биещи ! Чудя се за кой блок да си взема билет за мача ? Най - много ще бъда доволен, ако нямам право на избор. Дано всичко да е продадено и да нямам право на глас. Естествено, че желаното ми място е на 5 - 10 метра в дясно от любимата ми зелена агитка. Но няма да се чувствам зле и в компанията на стари познати от "вражеската" агитка. Сред тях има хора достойни за уважение, които ценя и уважавам. Никога няма да се срамувам от "футболна" компания с Н. Тодоров, Петкан, Н. Димитров. Даже мисля, че ще ни бъде по-весело. С майтапи, закачки и леки шегички, естествено за цаци и мазути ! Дано се понапълни стадиона / нашия и вече вашия /- в което се съмнявам. Ще бъда доволен и на бойко реми, дори и без голове. Но най-много ще бъда доволен, ако всеки посетил мача се прибере в дома жив и здрав, прегрякнал от викане,че не може да се скара даже и на жена си,че салатата му не е готова. Нека да си направим шоуто, нека да се доближим поне малко до Пловдивското дерби. Нека да докажем, че и в Бургас футбола все още е жив ! Напук на ДС - Митьо селския-2 !
Дай Боже това да се случи !