ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот Pichichi » 31 юли 2013 10:58

Значи според мен Ап.Попов може да се пробва като бек или деф. халф в някои мачове но по принцип трябва да е резерва за който и да било пост.
В.Василев си е много по-добре като централен защитник в сравнение с Попов. В.Василев на бека се мъчи да атакува но се вижда
че не се получават нещата. Според мен централната 2-ка защитници трябва да е В.Илиев и Василев/Грънчов. Оттам вече трябва да
видим как играе Менди като ляв бек щом се твърди че това е титулярната му позиция. Няма лошо че е висок и як важно е как борави
с топката за един бек от който се иска да атакува. Примерно от Валенсия ->Жереми Матио съще е висок и як ама си играе
супер успешно ляв защитник.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 юли 2013 11:22

mistreated написа:
vaskonti написа:Венци Василев, Грънчов, Попов и още един юноша, забравих му името - всички са десни бекове, само Грънчов е принципно централен, но пак се справя добре в дясно. От ляво пък наистина нямаме никой. Милисавлевич не е чист бек, макар да се справяше като такъв в първите мачове...

Венци Василев, Грънчов и Попов са толкова бекове, колкото Гъргоров е централен защитник. Попов навремето играеше опорен халф, но никога не е играл десен бек. Грънчов е играл на тази позиция в неповече от 2-3 мача и то от зор. Милисавлевич не е чист бек, той не е и мръсен такъв. Човекът си е десен халф или играе зад нападателя. Ние го мъчим на тази позиция.

Напротив, Венци Василев си е точно десен бек, такъв си беше още в Миньор, където беше и капитан на отбора. Това, че се справя прилично и като централен защитник си е отделен въпрос. Но без значение кой какъв е, едва ли това новото момче е в състояние да измести който и да е от сегашните ни защитници, дори и юношите. Изобщо не сме приритали за защитник, още по-малко за десен бек. От ляво наистина имаме нужда от човек, но не мисля, че точно този е точният. Но проблемът ни е с халфовете, не толкова със защитата.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 31 юли 2013 12:04

Новия е на проби, не се знае дали ще остане. До 20.08 има достатъчно време да се намери класен десен бек, че със сегашните ще е мъка.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 31 юли 2013 12:37

vaskonti написа:Напротив, Венци Василев си е точно десен бек, такъв си беше още в Миньор, където беше и капитан на отбора.

Васко, знам го това, но въпросът е, че просто не става за десен бек. Няма нито скоростта, нито техниката, нито центрирането, за да помага в атака.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 31 юли 2013 12:42

E то не може и двата бека да слизат сека атака, нали новия сърбин играе тая роля. Винаги когато единия атакува другия остава пасивен в защита, не го ли гледате по шампионската лига ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 31 юли 2013 12:57

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:E то не може и двата бека да слизат сека атака, нали новия сърбин играе тая роля. Винаги когато единия атакува другия остава пасивен в защита, не го ли гледате по шампионската лига ;)

Тоест, да атакуваме само отляво?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 юли 2013 15:47

Менди чак се нагърбваше да дава извеждащото подаване- доста точни дълги пасове направи, имаше и неточни. Като че ли той не е такъв тип да пробива сам. Точно това му е хубавото на него върши си задълженията в своята зона- дефанзивната линия. За какви пробиви говорите не мога да ви разбера- това му е вторият мач. :) Трябва да се изчака малко и ще видим има ли полза от него и в атака. Друг е въпросът, че няма време да чакаме никой- ако не вземем и мача с Черно море, разликата с първите ще стане доста за стопяване според мен. А всички знаем, че когато един отбор има добра разлика в точките пред конкурентите си, нещата стават почти безсмислени. :cry: Гъргоров и Марсиньо да пробиват, Карачанака да не би да игра много хубаво, въобще никакъв го нямаше. :( Реално погледнато ние играхме с отбор сглобен от три до пет дни, без подготовка и контроли, свърши им въздуха в 50-тата минута, с какви очи да искам да ми пробиват отляво и отдясно като бяха гроги второто полувреме поради липса на физическа издръжливост. :(
Дайте им малко време де, даже Бруно Морейра може да вкара някой друг гол. :mrgreen: За Кировски съм убеден, че като го вкарат в добра форма ще бележи поне на слабаците от дъното. :mrgreen: На тях кой не им бележи... :) Никога не е имало по-добър защитник от Джаксън Менди в България откакто следя българския футбол, дори и само от видяното в един мач си личи, изключителен е, много по-добър е от Гай. Жалко, че имаше малшанса с онази грешка, но вината за гола не беше само негова. :cry: Ще имаме добър отбор, но малко по-нататък. Сега ще потърпим и какъвто му е късметът. :)

Аз съм повече от доволен от момчетата, но ще им дам повечко време кредит на доверие. :P

КЗК одобри сделката за ЦСКА

Ай честито, на другото... Да живее ЦСКА и неговите спасители!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 31 юли 2013 16:08

dreben23 написа:А всички знаем, че когато един отбор има добра разлика в точките пред конкурентите си, нещата стават почти безсмислени. :cry:

Всяко правило си има изключение и ние сме точно такова,когато водим с добра разлика в точките пред конкурентите. :mrgreen:

Потребителски аватар
raybeez
Контакти:

Мнениеот raybeez » 31 юли 2013 16:22

Станислав Генчев официално е подписал с Литекс. Много просто момче

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 31 юли 2013 17:27

Значи за да има бъдеще ЦСКА трябва да може да продава играчи на запад. За да може да става това трябва да се взимат или млади момчета от България и да ги налагаш в първия отбор. Тип Карчанаков Делев, Чочев, Грънчов. Обаче трябва и дупе да се налагат. За мене е грешка да не се залага на Грънчов. Чочев ми е спорен ама хайде от мен да мине. Другото което трябва да се върши е да се взимат чужденци или млади като българите или опитни които могат да държат цена, а дори да си я качват. Тука опира много въпроса за заплатите които взимат. Според мен македонеца е спорен футболист. От Насионал нападателя ми прилича на Жоао Силва от левски.

Върни се в “Архив”