Значи според мен Ап.Попов може да се пробва като бек или деф. халф в някои мачове но по принцип трябва да е резерва за който и да било пост.
В.Василев си е много по-добре като централен защитник в сравнение с Попов. В.Василев на бека се мъчи да атакува но се вижда
че не се получават нещата. Според мен централната 2-ка защитници трябва да е В.Илиев и Василев/Грънчов. Оттам вече трябва да
видим как играе Менди като ляв бек щом се твърди че това е титулярната му позиция. Няма лошо че е висок и як важно е как борави
с топката за един бек от който се иска да атакува. Примерно от Валенсия ->Жереми Матио съще е висок и як ама си играе
супер успешно ляв защитник.
ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
mistreated написа:vaskonti написа:Венци Василев, Грънчов, Попов и още един юноша, забравих му името - всички са десни бекове, само Грънчов е принципно централен, но пак се справя добре в дясно. От ляво пък наистина нямаме никой. Милисавлевич не е чист бек, макар да се справяше като такъв в първите мачове...
Венци Василев, Грънчов и Попов са толкова бекове, колкото Гъргоров е централен защитник. Попов навремето играеше опорен халф, но никога не е играл десен бек. Грънчов е играл на тази позиция в неповече от 2-3 мача и то от зор. Милисавлевич не е чист бек, той не е и мръсен такъв. Човекът си е десен халф или играе зад нападателя. Ние го мъчим на тази позиция.
Напротив, Венци Василев си е точно десен бек, такъв си беше още в Миньор, където беше и капитан на отбора. Това, че се справя прилично и като централен защитник си е отделен въпрос. Но без значение кой какъв е, едва ли това новото момче е в състояние да измести който и да е от сегашните ни защитници, дори и юношите. Изобщо не сме приритали за защитник, още по-малко за десен бек. От ляво наистина имаме нужда от човек, но не мисля, че точно този е точният. Но проблемът ни е с халфовете, не толкова със защитата.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Червени_шампиони
- Контакти:
Новия е на проби, не се знае дали ще остане. До 20.08 има достатъчно време да се намери класен десен бек, че със сегашните ще е мъка.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- mistreated
- Контакти:
vaskonti написа:Напротив, Венци Василев си е точно десен бек, такъв си беше още в Миньор, където беше и капитан на отбора.
Васко, знам го това, но въпросът е, че просто не става за десен бек. Няма нито скоростта, нито техниката, нито центрирането, за да помага в атака.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
E то не може и двата бека да слизат сека атака, нали новия сърбин играе тая роля. Винаги когато единия атакува другия остава пасивен в защита, не го ли гледате по шампионската лига 

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- mistreated
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:E то не може и двата бека да слизат сека атака, нали новия сърбин играе тая роля. Винаги когато единия атакува другия остава пасивен в защита, не го ли гледате по шампионската лига
Тоест, да атакуваме само отляво?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- dreben23
- Контакти:
Менди чак се нагърбваше да дава извеждащото подаване- доста точни дълги пасове направи, имаше и неточни. Като че ли той не е такъв тип да пробива сам. Точно това му е хубавото на него върши си задълженията в своята зона- дефанзивната линия. За какви пробиви говорите не мога да ви разбера- това му е вторият мач.
Трябва да се изчака малко и ще видим има ли полза от него и в атака. Друг е въпросът, че няма време да чакаме никой- ако не вземем и мача с Черно море, разликата с първите ще стане доста за стопяване според мен. А всички знаем, че когато един отбор има добра разлика в точките пред конкурентите си, нещата стават почти безсмислени.
Гъргоров и Марсиньо да пробиват, Карачанака да не би да игра много хубаво, въобще никакъв го нямаше.
Реално погледнато ние играхме с отбор сглобен от три до пет дни, без подготовка и контроли, свърши им въздуха в 50-тата минута, с какви очи да искам да ми пробиват отляво и отдясно като бяха гроги второто полувреме поради липса на физическа издръжливост.
Дайте им малко време де, даже Бруно Морейра може да вкара някой друг гол.
За Кировски съм убеден, че като го вкарат в добра форма ще бележи поне на слабаците от дъното.
На тях кой не им бележи...
Никога не е имало по-добър защитник от Джаксън Менди в България откакто следя българския футбол, дори и само от видяното в един мач си личи, изключителен е, много по-добър е от Гай. Жалко, че имаше малшанса с онази грешка, но вината за гола не беше само негова.
Ще имаме добър отбор, но малко по-нататък. Сега ще потърпим и какъвто му е късметът.
Аз съм повече от доволен от момчетата, но ще им дам повечко време кредит на доверие.
Ай честито, на другото... Да живее ЦСКА и неговите спасители!

Дайте им малко време де, даже Бруно Морейра може да вкара някой друг гол.

Аз съм повече от доволен от момчетата, но ще им дам повечко време кредит на доверие.

КЗК одобри сделката за ЦСКА
Ай честито, на другото... Да живее ЦСКА и неговите спасители!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
dreben23 написа:А всички знаем, че когато един отбор има добра разлика в точките пред конкурентите си, нещата стават почти безсмислени.
Всяко правило си има изключение и ние сме точно такова,когато водим с добра разлика в точките пред конкурентите.

Станислав Генчев официално е подписал с Литекс. Много просто момче
Значи за да има бъдеще ЦСКА трябва да може да продава играчи на запад. За да може да става това трябва да се взимат или млади момчета от България и да ги налагаш в първия отбор. Тип Карчанаков Делев, Чочев, Грънчов. Обаче трябва и дупе да се налагат. За мене е грешка да не се залага на Грънчов. Чочев ми е спорен ама хайде от мен да мине. Другото което трябва да се върши е да се взимат чужденци или млади като българите или опитни които могат да държат цена, а дори да си я качват. Тука опира много въпроса за заплатите които взимат. Според мен македонеца е спорен футболист. От Насионал нападателя ми прилича на Жоао Силва от левски.