Съдиите ощетиха Левски срещу Ботев и Локо

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Съдиите ощетиха Левски срещу Ботев и Локо

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 31 юли 2013 10:30

Далеч съм от мисълта да оправдавам слабата игра на "сините" футболисти НО: В мача с Ботев съдията повлия на резултата.Картонът на Гари Родригес беше доста пресилен-всички видяхме че нямаше удар,а имаше симулация на Минев.По същият критерий,спокойно можеше да бъде изгонен и Галчев примерно, който хвана Гари за фланелката и почна да го дърпа и обижда.Освен това не беше отсъдена чиста дузпа за Левски, а вместо това съдията даде авантаж?!?
В мача с Локо(ПД) беше отменен редовен гол на Левски, след като топката рикушира в играч на Локо(ПД) и попадна в непокрития Кристовао Рамос-по всички правила щом играч на противника е играл последен с топката това НЕ е засдада. Казвам тези неща не за да оправдавам играчите, но не ми се ще тези съдийски грешки в наша вреда да продължават :!:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Съдиите ощетиха Левски срещу Ботев и Локо

Мнениеот tsonpen » 31 юли 2013 10:36

В мача с "Ботев" Пловдив мисля, че Минев и Родригес заслужаваха еднакво наказание. Също мисля, че съдията ощети "Левски" с решението си. В мача Лудогорец-Слован имаше подобна ситуация с Данчо Минев. Съдията дойде, извади жълт картон и без да определя кой крив, кой прав го показа и на двамата. Защото единият бутнал другия, другият пък пада умиращ от повей на вятъра. Невъздържаното поведение и симулацииите са еднакво вредни.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 31 юли 2013 10:36

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Далеч съм от мисълта да оправдавам слабата игра на "сините" футболисти НО: В мача с Ботев съдията повлия на резултата.Картонът на Гари Родригес беше доста пресилен-всички видяхме че нямаше удар,а имаше симулация на Минев.По същият критерий,спокойно можеше да бъде изгонен и Галчев примерно, който хвана Гари за фланелката и почна да го дърпа и обижда.Освен това не беше отсъдена чиста дузпа за Левски, а вместо това съдията даде авантаж?!?
В мача с Локо(ПД) беше отменен редовен гол на Левски, след като топката рикушира в играч на Локо(ПД) и попадна в непокрития Кристовао Рамос-по всички правила щом играч на противника е играл последен с топката това НЕ е засдада. Казвам тези неща не за да оправдавам играчите, но не ми се ще тези съдийски грешки в наша вреда да продължават :!:

Ясно ти е правилото за засада :lol: Гледа се момента на удара...ако топката влезне директно е гол (Рамос остава в пасивна засада),ако обаче отиде в него (независимо дали след рикошет или вратаря да я избие в него) засада ИМА!
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 31 юли 2013 10:39

Ти си болен. Просто за вас спасение няма. Как може да слизате по-надолу и по-надолу... свръх идиотизъм.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 юли 2013 10:41

И в двата мача бяхме ощетени, червения картон за Родригез и "засадата" на Рамос! Иначе пак синьото БФС ни помага...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 31 юли 2013 10:42

:lol: :lol: Голям си много :lol: :lol: :lol: И аз си мисля, че щом не е в нок даун няма картон :lol: :lol: :lol: Предлагам да се въведе броене като в бокса, ако се изправи до 10 картон няма :lol: :lol:

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 31 юли 2013 10:45

Вечно ощетените...
Сега чакаме и червените им приятелки да почнат да се оплакват от съдии и от Световното положение.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 31 юли 2013 10:53

kikooo1912 написа::lol: :lol: Голям си много :lol: :lol: :lol: И аз си мисля, че щом не е в нок даун няма картон :lol: :lol: :lol: Предлагам да се въведе броене като в бокса, ако се изправи до 10 картон няма :lol: :lol:

проблем с това че сме паднали от Ботев, няма но да говориш за нокаут при положение че Минев саимулира е смешно и трагично, Гари е тъпак че се хвана и заслужи червен картон , защото докосна Минев а не щото го удари, а Минев също беше за червен картон факт

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 31 юли 2013 10:54

Някои фенове са заровени под дъното, но копаят още надолу. Мирувайте си и не се излагайте като кифладжии.
За мача с Локо нямам толкова наблюдения, но за първия кръг имам. По отношение на червения картон на Родригес е достатъчно дори само посягането, за да бъде изгонен. Както каза и колегата по-горе, това не е бокс и не е необходимо да има нокдаун за ЧК. И понеже сте мнооого ощетени, що не пишете за безумието на Рамос в началото на мача, което беше за два червени картона? Или щом е в полза на Левски, всичко е нормално и честно!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Футбол - България”