Ботев ПД - Щутгарт - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Re: Щутгарт без двама титуляри срещу Ботев

Мнениеот Trueplayer » 31 юли 2013 10:07

Фенове на Ботев,защо се занимавате и обръщате внимание на някакви ЕВРОИДИОТИ дошли тук за пореден път да избиват комплекси ?!
Радвайте се на отбора си,защото в момента играе страхотен за българските стандарти футбол,а ИРТИШ го оставете на другите,тези с гениалния план :) !

http://www.youtube.com/watch?v=2i7c-s4rUiE ---- :lol:

СРАМНО ОТПАДАНЕ ИЛИ ГЕНИАЛЕН ПЛАН :lol: :lol: :lol:

леФски.титли.хегемония
Последна промяна от Trueplayer на 31 юли 2013 10:08, променено общо 1 път.

Aini
Контакти:

Мнениеот Aini » 31 юли 2013 10:08

Нещо не мога да ги разбера тези от Левски, Вие отпаднахте и сте супер слаби. ЦСКА отстрани Байер Леверкузен нали? защо Ботев да не отстрани Щутгарт?
Между другото нали знаете какво е различното между Левски и калинката - КАЛИНКАТА ИМА ТОЧКИ :mrgreen:

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 31 юли 2013 10:19

Aini написа:Нещо не мога да ги разбера тези от Левски, Вие отпаднахте и сте супер слаби. ЦСКА отстрани Байер Леверкузен нали? защо Ботев да не отстрани Щутгарт?
Между другото нали знаете какво е различното между Левски и калинката - КАЛИНКАТА ИМА ТОЧКИ :mrgreen:

Къци ти ли си? :lol:

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 31 юли 2013 10:22

Aini написа:Нещо не мога да ги разбера тези от Левски, Вие отпаднахте и сте супер слаби. ЦСКА отстрани Байер Леверкузен нали? защо Ботев да не отстрани Щутгарт?

абе супер слаби сме, ама ако съдийчето не беше дало тоя пресилен червен картон на Гари, не се виждаше как щяхте да стигнете и до хикс даже.Че вие първото полувреме нямахте удар към вратата е мойтУ м'че...като прибавим и неотсъдената дузпа за Левски, като прибавим и това че с човек по-малко имахме 3 чисти положения... ;)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 31 юли 2013 10:23

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:

Къци ти ли си? :lol:

Загубата от Локо Пд , срамна загуба или гениален план ?
Късмет на Ботев , имате шансове !

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 31 юли 2013 10:25

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:

абе супер слаби сме, ама ако съдийчето не беше дало тоя пресилен червен картон на Гари, не се виждаше как щяхте да стигнете и до хикс даже.Че вие първото полувреме нямахте удар към вратата е мойтУ м'че...като прибавим и неотсъдената дузпа за Левски, като прибавим и това че с човек по-малко имахме 3 чисти положения... ;)

Прибави това , че сте със 0 точки и това , че отпаднахте от анонимници . И накрая прибави това , че няма други начини .

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 юли 2013 10:27

Е, сега Щутгарт ще си имат оправдание за загубата от Ботев
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 31 юли 2013 10:39

DmG написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:

Прибави това , че сте със 0 точки и това , че отпаднахте от анонимници . И накрая прибави това , че няма други начини .

В момента разговарям с феновете на Ботев (ПД). Ще помоля фенове на фалирали отбори които не са ставали шампиони повече от 5 години, да не се месят в разговора.Благодаря ;)

debiles
Контакти:

Мнениеот debiles » 31 юли 2013 10:42

Добре бе хора,нещо не мога да ви хвана спатиите на всички.Едните се ебават на другите,другите предричат многоцифрени загуби на едните.За къф *** го правите и аз не знам,кфа е ползата изобщо.Ето казвам ви Левскар съм до мозъка на костите-на стадиона съм от мача с Ювентус/1999г,едва ли имам пропуснат евромач домакински от тогава насам,ама си го признавам,в момента Левски не е отбор,това е развалина и макар да съм с това убеждение,всяка неделя на 2 седмици отивам и си сядам на мястото в сектора и гледам отново и отново,друг въпрос е че няма да е така постоянно,и в крайна сметка не разбирам кфо са ни виновни Ботев на нас та едва ли не предричаме тука някакви 5-6:0 и тем подобни.За мене Ботев в момента са най-стойностния отбор,утре ще ги гледам с вълнение и ако успеят ще им се радвам както 13 години се радвам на нашите сини момчета,според мен имат шанс,и то не-малък,и точно обратното според мен-нека се надъхат,но с мярка да не прегорят накрая,щото човек трябва да си повярва,да осъзнае че му е времето да постигне нещо велико.Относно Щутгарт-Харник определено голям плюс че няма да играе,Ибишевич се пази,Какау е по опасен според мен,Артур Бока също трябва да се обърне внимание,както и Сердар Тасчъ,но аз вярвам че макар и Щутгарт-нашите имат своите шансове за успех,и ще им стискам палци,в крайна сметка знам какво е да чакаш мач с Барселона,знам какво е и да чакаш мач с Ботев Враца (не искам да обиждам никого),тъй че напред и само напред. :)

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 31 юли 2013 10:49

Дайте да не се заблуждаваме- Ботев със Вандер Любе и ром от Лом щели да бият Щутгарт-МОЛЯЯЯЯ?!....Ако беше ЛЕВСКИ на мястото на Ботев, това е съвсем друго нещо- Щутгарт са ни абонати на нас, два пъти сме ги срещали и два пъти сме ги отстранявали, ама Ботев ...сори бейбита ама не става..2:0 за Щутгарт и протоколен реванш в Германия.Казах! :lol:

Върни се в “Ботев”