ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот Кировец » 30 юли 2013 17:08

patron написа:
Batkoto написа:този Морейра ми направи лошо впечатление днес, не се бореше за топката, в някои случаи дори си позволяваше да гледа безучастно отстрани .. иначе перфектно включване на Долапчиев, ще досглобяваме в движение, като се върне Вальо Илиев и влезе този новия Косоко ще видим каква ще я вършим ;)

С оглед на импотентните нападатели, които сме събрали се надявам Стойчо да залага все повече на Долапчиев, сега е моментът такива момчета да получат шанс и да се налагат за сметка на поредните чуждестранни ментета, които днес са тук, а утре ги няма.

Аз вярвам, че Макето скоро ще избухне. В тандем с Долапчиев атаката ще е на прилично ниво-бърза и опасна по въздух и земя.

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 30 юли 2013 18:41

Кировец написа:
patron написа:
Batkoto написа:този Морейра ми направи лошо впечатление днес, не се бореше за топката, в някои случаи дори си позволяваше да гледа безучастно отстрани .. иначе перфектно включване на Долапчиев, ще досглобяваме в движение, като се върне Вальо Илиев и влезе този новия Косоко ще видим каква ще я вършим ;)

С оглед на импотентните нападатели, които сме събрали се надявам Стойчо да залага все повече на Долапчиев, сега е моментът такива момчета да получат шанс и да се налагат за сметка на поредните чуждестранни ментета, които днес са тук, а утре ги няма.

Аз вярвам, че Макето скоро ще избухне. В тандем с Долапчиев атаката ще е на прилично ниво-бърза и опасна по въздух и земя.

Ще избухнат, но ако Григор бъде титуляр!
:mrgreen:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 юли 2013 18:44

ЦСКА _завинаги написа:
Кировец написа:
patron написа:

Ще избухнат, но ако Григор бъде титуляр!
:mrgreen:

Треньора ще реши кой да е титуляр. Ай, престанете, че станахте за смях.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 юли 2013 00:28

Селекцията в ЦСКА продължава с пълна сила и след втория кръг в А група.
Днес на проби на стадион "Българска армия" дойде защитникът Иво Райков, съобщават от официалния сайт на клуба.
Десния бек за последно е играл за тима на Пирин Благоевград.
Веднага след пристигането си в Борсиовата градина, Райков се включи и в тренировката на "червените".
До този момент бранителят е носил екипите още на Видима-Раковски, както и на Академик (София).
Sporta.bg припомня, че ЦСКА започна сезона на практика без подготовка, като треньорът на "армейците" Стойчо Младенов се опитва да сглобява съставът си в движение.
Въпреки това "червените" извоюваха две точки след 0:0 с Локо (Пд) в първия кръг и 1:1 с Берое вчера.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 юли 2013 09:01

Събрахме защитници за цял един отбор, а халфове имаме един и половина...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 31 юли 2013 09:08

vaskonti написа:Събрахме защитници за цял един отбор, а халфове имаме един и половина...

Този едва ли ще остане... А и не са чак толкова много защитниците. Да не кажа, че бекове нямаме изобщо!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 юли 2013 09:13

Венци Василев, Грънчов, Попов и още един юноша, забравих му името - всички са десни бекове, само Грънчов е принципно централен, но пак се справя добре в дясно. От ляво пък наистина нямаме никой. Милисавлевич не е чист бек, макар да се справяше като такъв в първите мачове...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 31 юли 2013 09:25

vaskonti написа:Венци Василев, Грънчов, Попов и още един юноша, забравих му името - всички са десни бекове, само Грънчов е принципно централен, но пак се справя добре в дясно. От ляво пък наистина нямаме никой. Милисавлевич не е чист бек, макар да се справяше като такъв в първите мачове...

Венци Василев, Грънчов и Попов са толкова бекове, колкото Гъргоров е централен защитник. Попов навремето играеше опорен халф, но никога не е играл десен бек. Грънчов е играл на тази позиция в неповече от 2-3 мача и то от зор. Милисавлевич не е чист бек, той не е и мръсен такъв. Човекът си е десен халф или играе зад нападателя. Ние го мъчим на тази позиция.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 юли 2013 10:02

vaskonti написа:Венци Василев, Грънчов, Попов и още един юноша, забравих му името - всички са десни бекове, само Грънчов е принципно централен, но пак се справя добре в дясно. От ляво пък наистина нямаме никой. Милисавлевич не е чист бек, макар да се справяше като такъв в първите мачове...

Е Менди е повече ляв бек отколкото централен. Имаме си там нужния човек, на мен ми допадна много това момче- и в центъра на атаката да го сложим няма да сбъркаме с него. :mrgreen: Той всява респект навсякъде! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 31 юли 2013 10:10

dreben23 написа:

Е Менди е повече ляв бек отколкото централен. Имаме си там нужния човек, на мен ми допадна много това момче- и в центъра на атаката да го сложим няма да сбъркаме с него. :mrgreen: Той всява респект навсякъде! :)

В съвременния футбол бековете не стоят само в защита. Ако не може да помага на крилата, да ги дублира и да центрира добре, значи не е класен бек. Аз лично не виждам нито Василев, нито Менди в тази им роля.

Върни се в “Архив”