viali69 написа:Irish stout написа:Комунистите са хора без въображение. Смятат, че след като те плащат, значи няма начин и другите да не го правят. 16-та година чакам да се появи някой, който е плащал за свалянето на комунягите през 1997 година, че по тази дървена логика имам да взимам пари със задна дата. Уви, няма.
От хора, които правят атентати и преврати, и ползват компромати нищо хубаво не може да се очаква!
А, Бойко Борисов, Цв.Цв. и ГЕРБ не са комунисти, така ли ?
Кое определя дали си комунист или не ? Миналото ти или посоката, в която се кланяш днес ?
Защото аз познавам много деца на активни борци и отявлени комунисти, които днес учат и живеят в Чикаго, Ню Йорк, Лондон и Париж ... Те вече се кланят на други господари. Те не искат комунизъм, а НОВ СВЕТОВЕН РЕД.
Новият ред ще гарантира за много години напред, че заграбеното от техните дядовци и бащи, няма да бъде пипнато с пръст и ще си остане у тях за поколенията им.
Така че, айде малко по-полека работете с тези понятия "комунисти", "болшевизъм" и т.н.
Ами аз неслучайно казах, че комунистите нямат въображение. Те делят всичко на "нас" и "тези, които не са с нас".
В България няма само БСП (комунисти и ДС-активисти) и ГЕРБ. Всъщност, ГЕРБ е разклонение на БСП (комунисти и ДС-активисти). И тук идва същинския проблем. БСП приписва пристрастия към ГЕРБ на всички протестиращи, при положение, че няма такова нещо - но какво да правим - все пак става дума за закостеняло мислене на хора без въображение.
Не всеки може да стане комунист - трябва да имаш генетичен код, да си склонен към наглост, кражби, далавери и т.н. Тези хора никога не са били обединени само от идеологията, а и от всички съпътстващи признаци. Днес БСП (комунисти и ДС-активисти) се опитва да утвърди във властта своите деца, за да продължат да ни мачкат и изстискват.
Няма такава нагла и безочлива пасмина като комунистите!