ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианците в Ботев настанени в луксозни квартири
PAPI е прав , в този момент трябва да сме единни и да не се поддаваме на провокации.Остана още малко и всичко ще е OK.Много хора не могат да се примирят със случващото се в Ботев и всячески се мъчат да ни изкарат от равновесие , но няма да им мине номера.Ботев е свободен.
Canaries front написа:Освен В.Кочев,Чудото,Карамана и Велинов ,другите наши момчета немогат да имат никакви претенции. Нестават за нищо,те половината ги изгониха от В група,а селския ги набута в А. Неможе тея момчета от първия си мач да се хвърлят и себераздават ,а наще да гледат отблизо мача,нестава така. Днес гледам Сталев,разхожда са лапнал цигара,а уж тежко кунтузен (не ми изглеждаше такъв).
От тия четиримата аз лично бих оставил само Велинов... Карамана и Кочев трябва да покажат повече. А Чудото не го виждам изобщо в италианската ни защита...
BultraStyle написа:и какво като са ги настанилиза мен не е от значение дали са в луксозни квартири или са в хотел
Има разлика. В хотела си плащаш на тръгване, а при квартирите предплащаш. Тава е важно във връзка със страховете ни покрай сделката.
105 години / 4 поколения ботевисти!
според мен от българите става само Велинов
Престанете с тези страхове,така стимулирате мишоците ,които се опитват да ни разединят.СДЕЛКА ИМА!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Контакти:
Чъдото сьщо става но след 2 години горе долъу
Съгласен, вземам си бележка.
105 години / 4 поколения ботевисти!
момчета незнам колко от вас ходят на тренировките на отбора но аз което съм видял е че българите във отбора се хвърлят и тренират като луди и скоро ще има израстване при тях. пичиони не е лош треньор според мен така че има предпоставки да развие тези момчета и със всички чужденци покрай тях ще по научат това онова. неги затривайте със лека ръка има какво да дадът на отбора.
Дано си прав,но в момента ни трябват опитни футболисти да ни измъкнат от калта
Как искате след селско иго да имаме кадърни юноши?Та те са станали футболисти на самотек и дори да е имало талант в някой е бил убит в зародиш.Ако сега се работи правилно с тях ще се разбере кой става и кой не.А и все пак един канар по рождение винаги ще гори когато играе за Ботев нали?