https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201588440173689&set=gm.339447772855609&type=1&theater... това е снимка от преди няколко дни -от връх Бузлуджа .Самата снимка няма какво толкова да се коментира - то е ясно - събрали се хора , които си искат социълизъмъ , както казваше бай Тошо ... това , което не ми е ясно обаче е , що щът тия хора на митинг на БСП .. доколкото знам в програмните документи на БСП никъде не се говори за нова соц. революция , връщане на член първи , закриване на другите партии , откриване на лагерите в Ловеч ,Скравена и Белене , излизане от Евросъюза , да не говорим , че в ръководството на БСП са милионер до милионера , мила моя майнолоьо .. и не на последно място - от Русия все още не се гласят да пускат на вода Аврора - тя си е музеен експонат , а Русия си е кап. страна , както казваше навремето в шедьовъра '' Кин Дза Дза'' господин Уеф ..... и тогава що щът тия хора там .. а не са на митинга на някоя комунистическа партия - предполагам ,че има такава въпреки , че не съм на сто процента сигурен ... хм .... много странно ... да си носталгично настроен - разбирам ... да искаш да живееш лесно и да ходиш на курорти - разбирам ... но да ходиш на митинги , че и да гласуваш под строй за партия , която няма да ти осигури твоите блянове - това не разбирам ... малко тъпичко ми се струва .. че и вече 24 години да го правиш ...... между другото странно е , че не съм сигурен дали има ком. партия у нас - явно ако въобще има за нея се говори страшно малко .. хм ... за разлика от явно тъпите десни , които си позволяват да правят 20 партии със сходни намерения , то в ляво БСП действа твърдо - не бут , че пляс ... не се допуска конкуренция .. ама никаква ... освен ДПС - турсокото крило на БСП ... опитни са пичовете , ей .. опитни ... как става номера , да отиваш на митинг със кола за 500 000 лв. и да накараш хора с по два лева в джоба да ти вярват - не знам .... евала им правя ... царе на манипулацията .. но както пише в старите книги - каквото сам си направиш , никой друг не може да ти го направи .... събрали се 50 000 агънца на Булзуджа , а на трибуната вълк до вълка и им обясняват как ще им подобрят положението .. мухахахаха .... горките агънца .... лошото е , че заради тяхната наивност и ние ще попаднем в чувала .... мхм ... живи и здрави бъдете ..