Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Новини свързани с Черно Море

Мнениеот greenpeak » 30 юли 2013 20:37

"ЧЕРНО МОРЕ" НЕ УСПЯ ДА ПОБЕДИ "ДОБРУДЖА", ВЪПРЕКИ ЧЕ ПОВЕДЕ С 3:0

http://petel.bg/CHERNO-MORE-NE-USPYA-DA ... 3-0__46917

"Черно море" - "Добруджа" 3:3

Голмайстори: Расим (35), Коконов (52, 55); Лазаров (62), Тачев (67, 88)

"Черно море: Михайлов, Ж. Атанасов, Сталев, Котев, Станчев, Паланков, Бергонси, Расим, Окоро, Коконов, Ат. Илиев (Христов, Миланов, Иванов, Неделчев, Александров, Маринов, Мадоян, Цанков, Дошков, Попов,Пешков, Христов)

"Добруджа": Радомиров, Ив. Иванов, Гаджалов, Радев, Н. Илиев, Ивелинов, Г. Василев, Кр. Петков, Сп. Георгиев, Чаворски, Андонов (Христов, Маджиров, Тачев, Лазаров, Д. Димитров, Цачев, Малинов, Конев)

Съдия: Радослав Станев

Стадион: "Тича" - 150 зрители

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 30 юли 2013 21:29

greenpeak написа:"ЧЕРНО МОРЕ" НЕ УСПЯ ДА ПОБЕДИ "ДОБРУДЖА", ВЪПРЕКИ ЧЕ ПОВЕДЕ С 3:0

http://petel.bg/CHERNO-MORE-NE-USPYA-DA ... 3-0__46917

"Черно море" - "Добруджа" 3:3

Голмайстори: Расим (35), Коконов (52, 55); Лазаров (62), Тачев (67, 88)

"Черно море: Михайлов, Ж. Атанасов, Сталев, Котев, Станчев, Паланков, Бергонси, Расим, Окоро, Коконов, Ат. Илиев (Христов, Миланов, Иванов, Неделчев, Александров, Маринов, Мадоян, Цанков, Дошков, Попов,Пешков, Христов)

"Добруджа": Радомиров, Ив. Иванов, Гаджалов, Радев, Н. Илиев, Ивелинов, Г. Василев, Кр. Петков, Сп. Георгиев, Чаворски, Андонов (Христов, Маджиров, Тачев, Лазаров, Д. Димитров, Цачев, Малинов, Конев)

Съдия: Радослав Станев

Стадион: "Тича" - 150 зрители

Хубавото в случая е че имаме вкарани 3 гола, точно това което най-много ни куца. Като гледам защитата, това че сме получили 3 гола не е толкова за учудване. Въпроса е кой ще играе в офанзивен план срещу червеничките и дали нашите ще натискат така, както го правеха през първите 2 мача !?!?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 юли 2013 21:34

Гледах първото полувреме, някои господа от отбора ни ми харесаха, други бяха много зле (направо аматьорско ниво).
Ако някой е гледал целият мач нека сподели впечатления от второто полувреме.

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 30 юли 2013 21:52

Ами второто полувреме Гонзо почна да вкарва юноши, докато на терена не остана от "титулярите" само Бекир. Момчетата не са готови за сериозен футбол и логично получихме 3 гола в последните 30 минути (обаче за първите 2 вина има вратарят, който цял мач подвикваше на играчите, а като дойде време да се намесва беше напълно неадекватен. На вратарския пост имаме проблем :!: Третият беше от измислена според мен дузпа). Иначе също толкова логично поведохме с 3:0 преди това, имахме и други положения. Някак си по-раздвижена е играта с Окоро и Бекир, Коконов първото полувреме не беше в час, но пък второто взе че вкара 2 гола. Живко Атанасов се отличи с 2 асистенции. Наско Илиев изтърва 1 положение сам срещу вратаря и като цяло още трябва да работи и да се старае по време на мача. Сталев в центъра на защитата не ми изглеждаше много стабилен.

От юношите трудно мога да отлича някой, не ги познавам - може би номер 2 (Александров), но той се контузи. Доста неприятно впечатление направи момчето което влезе последно 3-4 минути преди края на мача - изглеждаше неадекватен, заспал, тътреше си краката без всякакво желание за игра

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 30 юли 2013 21:53

Така го видях мача.Окоро определено е много класно попълнение,искрено се надявам с мача с ЦСКА да ни помогне да вземем точки.Живко Атанасов-направи мача на живота си две аситенции. :mrgreen: Бекир-не ми е понятно,как попада въобще извън групата за миналия мач,гол и асистенция.
Ем.Михайлов-уф моля се Китанов да не се контузва,че все едно почти сме без вратар поне резервен,ако е той.
Второто полувреме малките моряци се стараха,нормално е да ги обърнат,но има потенциал все пак.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 юли 2013 22:02

Коконов и Живко (изключвам паса за гола на Беки) първото полувреме баха трагедия. Наско много зле за мен беше, не го виждам с тази игра в първият отбор.
Останалите биваха, Литъл Месси имаше голямо желание за игра момчето, придава острота и много раздвижва играта.

Как станаха головете на Коконов? Гледам го четвърти мач и оставам с впечатление, че е класа под Капитанов или Румен Николов.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 30 юли 2013 22:07

Okoро става,макар че му липсват офиц.мачове.Бекир винаги трябва да е в групата на А отбора.Коконов още е притеснен,но скоро трябва да се отпусне това момче за да не стане поредния Симеонов.Станчев не е по-добър ,но не е и по-лош от Сашо бека.Бергонси си го знаем,а Паланков е 6-цата обиколана.Котев е бавен и компенсира с опит.Наско Илиев за жалост става само за Добруджа.Сталев-още може,още,освен да се брани трябва и да се гради,не да се чисти безразборно.Може би надеждата ни ще бъдат юношите ни младша възраст.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 юли 2013 22:09

Лично аз останах доволен от показаното от нашия отбор. Какво ми направи най-силно впечатление:
1. Окоро смятам, че ще се окаже истинско попадение;
2. Невероятен Бекир Расим! През първото полувреме беше навсякъде. Идеален пас и гардиране на топката. Наистина силите му свършиха през второто полувреме, но за 45 минути е идеален. Просто е престъпление, че Гонзо не го пуска за едно полувреме!;
3. Бергонси е класа. Мястото му не е на пейката.;
4. Коконов полека лека загатва за потенциала си.;
5. Ще берем много ядове с вратарския пост ако нещо стане с Китанов.
П.П. Даже и Ж. Атанасов започва да играе по-стабилно.
Ако Окоро играе на армията и Бекир също - аз съм оптимист за срещата.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 30 юли 2013 22:10

Първият гол на Коконов беше след извеждащ пас на Бекир зад защитата - преодоля вратаря и реализира. При втория Живко центрира добре от фланга, Коконов изпревари защитниците и засече с глава.
По мое мнение определено не е по-слаб от Капитанов, има възможности, дано да ги покаже

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 юли 2013 22:25

stanleys написа:Първият гол на Коконов беше след извеждащ пас на Бекир зад защитата - преодоля вратаря и реализира. При втория Живко центрира добре от фланга, Коконов изпревари защитниците и засече с глава.
По мое мнение определено не е по-слаб от Капитанов, има възможности, дано да ги покаже

Mersi, ne moga da razbera pritesnqvat li se nqkoi igrachi ili ne se adaptirat kym otbora.

Върни се в “Черно море”