Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

XARHTNA
Контакти:

Re: Зимни трансфери в Левски

Мнениеот XARHTNA » 14 окт 2009 17:27

Понеже по принцип поддържам Интер в Италия и го знам този футболист! Според мен при положение че нямаме нито един дефанзивен халф трябва задължително да го вземем! Не трябва да очакваме чудеса от него...но навремето и Ричи беше свободен агент, а впоследствие стана ключов играч за левски на тази позиция! Лично аз съм за!

Потребителски аватар
RED_FOX
Контакти:

Мнениеот RED_FOX » 14 окт 2009 17:31

Всички очакваме към отбора да се присъединят всеки момент Гошо Гинчев и Вальо Дъртилов, за да заздравят защитата. Лошото е, че Пламен Гетов засега е отказал, тъй като е ангажиран в турнира Каменица Фен-купа, а Кайзера има договор с Миньор като помощник треньор до края на другата година. Все още не са приключили и преговорите с един от носачите на носилката на Ноу Камп, който Радко много е харесал за ляво крило, понеже тичал повече от всички в отбора, но не се знае дали финансовите му изисквания няма да са прекалено високи... Но сте на прав път определено, селекцията засега е бомба! :))))

ico_pld_80
Контакти:

Мнениеот ico_pld_80 » 14 окт 2009 17:35

Ще се усетите вси4ки 4е трябва да взимате свободни агенти от Италия ;)

kalimeno
Контакти:

Мнениеот kalimeno » 14 окт 2009 17:38

Това българите като чуят че някой е юноша или собственост на голям отбор и веднага ама там нямало случайни.Стига смешки и в ЦСКА дойде един от школата на Барселона ако си спомняте и той имаше мачове в ШЛ и кво се оказа и той пълно дърво.Тоя пич може да е добър но изчакайте да го видим не веднага той идва от Интер и голяма работа .Извън първия отбор и малки изключения из школите в големите отбори е пълно с измислени играчи.

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 14 окт 2009 17:40

Батков е основен претендент да се коронова с титлата на Д. Пенев от Мировяне. С умопомрачителната си стратегия на трансферния пазар е най-малкото на път да си спести всички харчове по зимен лагер на отбора... С този състав на сините, той може съвсем безпроблемно да се възползва от програмата на Ем. Масларова - пенсионери на море! Е това ако не е Стратег?

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 14 окт 2009 17:45

gembala написа:Батков е основен претендент да се коронова с титлата на Д. Пенев от Мировяне. С умопомрачителната си стратегия на трансферния пазар е най-малкото на път да си спести всички харчове по зимен лагер на отбора... С този състав на сините, той може съвсем безпроблемно да се възползва от програмата на Ем. Масларова - пенсионери на море! Е това ако не е Стратег?

Добре бе пич,накара ме искрено да се изхиля!По-добър коментар отдавна не бях чел в тоя форум. :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

BigDick
Контакти:

Мнениеот BigDick » 14 окт 2009 17:46

Years Club App (Gls)*
2005-2007-Internazionale 1 (0)
2006-→Treviso (loan) 3 (0)
2007-Treviso 0 (0) 2007-→ Pistoiese (loan) 2(0)
2008-2009 → Rovigo (loan)-

Тоя е играл по малко от сина ми дето е на 9мес.Централен нападател :shock:
Не мога да разбера ква е тая трансферна политика дето я имаме,от 3ма чужденци нито един не е играл последните 6-8 месеца.Е за кво са ни такива!?Тези анонимници навместо да си плащат да ГЛЕДАТ тренировка на ЛЕВСКИ,те ще ми се пробшат за 1я състав.Аре нема нужда :evil:

Потребителски аватар
RED_FOX
Контакти:

Мнениеот RED_FOX » 14 окт 2009 17:48

Sleepwalker написа:
gembala написа:Батков е основен претендент да се коронова с титлата на Д. Пенев от Мировяне. С умопомрачителната си стратегия на трансферния пазар е най-малкото на път да си спести всички харчове по зимен лагер на отбора... С този състав на сините, той може съвсем безпроблемно да се възползва от програмата на Ем. Масларова - пенсионери на море! Е това ако не е Стратег?

Добре бе пич,накара ме искрено да се изхиля!По-добър коментар отдавна не бях чел в тоя форум. :lol: :lol: :lol: :lol:
Гадното е, че бат`Бойко спря програмата на Масларова, така че тая зима - никаква Албена! :))

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 14 окт 2009 17:50

RED_FOX написа:
Sleepwalker написа:

Гадното е, че бат`Бойко спря програмата на Масларова, така че тая зима - никаква Албена! :))

Спокойно,наш Борат е със връзки,има си приказката с бат' Бойко!Все ще уреди нещо! :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 14 окт 2009 17:52

durex написа:Представям си колко е бил талант щом от Интер не са го задържали :)

E ти какво искаш?Да вземем Балотели?Естествено,че няма да има качества да играе за Интер,но това не означава,че в Левски няма да се наложи и няма да играе добре евентуално. :P

Върни се в “Архив”