Лудогорец близо до нов трансферен удар.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Лудогорец близо до нов трансферен удар.

Мнениеот POPCORN » 30 юли 2013 17:58

LudogoretsRazgrad написа:Плеймейкъра на Катарският шампион Ал Сад Калфан Ибрахим има шанс да заиграе в шампиона на България. Калфан Ибрахим има над 100 мача за Ал Сад. Според мен би паснал идеално,ако естествено се окаже вярна тази информация. ;)

е какъв трансферен удар е това?Играч , които играе в катарското първенство.Явно доста сме занижили критериите щом се мили,че това е удар.Удар е да вземеш играч , който играе в Испания, Италия, Германия и тн... ама Катар?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ludogorets razgrad
Контакти:

Мнениеот ludogorets razgrad » 30 юли 2013 17:59

ЕМИЛ написа:
LudogoretsRazgrad написа:Плеймейкъра на Катарският шампион Ал Сад Калфан Ибрахим има шанс да заиграе в шампиона на България. Калфан Ибрахим има над 100 мача за Ал Сад. Според мен би паснал идеално,ако естествено се окаже вярна тази информация. ;)

Партизан взимат Джемба - Джемба , ти се кефиш на некъв Кадаиф .....остави го тоя . Нека си рита там по пустините . Или много класен чужденец или юноша .

и кво Джемба вече е на 36-7 години
▒▓█▀▄▀▄Лудогорец▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 30 юли 2013 17:59

ЕМИЛ написа:
botev1921 написа:
ЕМИЛ написа:

Партизан взимат Джемба - Джемба , ти се кефиш на некъв Кадаиф .....остави го тоя . Нека си рита там по пустините . Или много класен чужденец или юноша .

Доказваш за пореден път, че си невъобразим галфон. Ти този гледал ли си го, чувал ли си го, че ще даваш оценки? А Джемба-Джемба, че си го чувал като име не означава, че в момента е класен футболист. Ако беше, нямаше да ходи в Партизан!

А ти чувал ли си го или гледал ли си го бе , специалист ?

Аз съм го гледал не веднъж или два пъти. Не говорете на изуст. Всеки знае колко трудно арабски играчи биват пускани в европа, за да са силно известни. Мога да гарантирам, че този е страхотен играч, но не вярвам до заиграе тук.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
LudogoretsRazgrad

Мнениеот LudogoretsRazgrad » 30 юли 2013 18:01

hijack1 написа:

Сложи източник, че то и аз мога да измисля даден футолист, че идвал в Лудогорец. Пълна партенка.

http://en.wikipedia.org/wiki/PFC_Ludogorets_Razgrad - Разрови се. :)

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 юли 2013 18:21

http://en.wikipedia.org/wiki/Khalfan_Ibrahim

Визитката не е никак зле... Все пак говорим за български отброр. Едва ли има особена разлика между първенството на Катар и нашето. Момчето е станало играч на Азия освен това. Дано успеете да го привлечете, макар, че ме съмнява.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 30 юли 2013 18:37

Това е катарското Меси!
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
Най-добрата торбичка
Контакти:

Мнениеот Най-добрата торбичка » 30 юли 2013 19:09

много станаха тия плеймейкъри .. :)
[wrapimg=]http://31.media.tumblr.com/ed85acfbc30ce79ff2f33e36772981ba/tumblr_ml71isoqnc1qgbp1jo1_250.gif[/wrapimg]
Levskar_90 написа:Щастие носи най-добрата торбичка, която не се къса даже когато е препълнена ;)

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 30 юли 2013 19:51

LudogoretsRazgrad написа:http://en.wikipedia.org/wiki/PFC_Ludogorets_Razgrad - Разрови се. :)

Казах източник. Осъзнай се :lol:

Потребителски аватар
LudogoretsRazgrad

Мнениеот LudogoretsRazgrad » 30 юли 2013 19:56

hijack1 написа:
LudogoretsRazgrad написа:http://en.wikipedia.org/wiki/PFC_Ludogorets_Razgrad - Разрови се. :)

Казах източник. Осъзнай се :lol:

Е да де :lol: там дето пише Foreign players на Non-EU Nationals беше добавен Khalfan Ibrahim заедно с Júnior Caiçara и Sebastián Hernández,ама изглежда че го премахнали :lol:

Върни се в “Лудогорец”