Мнение назаем!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
supershampion2004

Мнение назаем!!!

Мнениеот supershampion2004 » 14 окт 2009 16:00

Мнение назаем от форума на: http://www.lportala.net/

Само искам да споделя някой мисли и настроения които ме обземат в последно време, особенно по време на мачовете на Локомотив и особенно на мача с Луефски. Споделям ги с ясното съзнание, че именно вие които четете този форум, сте мои чернобели братя, независимо дали сте ултраси, нацисти, кежуали или просто обикновенни редови фенове с пакет семки в ръка
Пичове, докато ме праскаше дъжда на полувремето срещу Левски, незнайно защо си мислех следното, абе колко още мога да гледам този отбор, в агонията в която се намира, колко още мога да гледам този порутен стадион, в който тайно съм влюбен и обожавам, заради всички сладки моменти от детството ми насам, и колко още мога да я търпа тая пача и да се опитвам да я изгоня все още със силата на ЛОГОСА, демек на РАЗУМА, демек с плакати и подвиквания срещу нея..... защото така съм възпитаван, да бъда пловдивчанин и локомотивец и като такъв е редно да решавам проблемите си с силата на разума, а не крайните средства...... ние сме пловдивчани, после локомотивци и като такива, селските прояви не ни отиват.......

0:2 все още, бах му мамата........
Мислех си, мислех си, спря дъжда за малко, Митко им прасна един гол на сините говедца, а на мен на душата ми, въпреки безумната МОМЕНТА радост, пак ми тежи, сетих се тогава за думите на Пловдиврам, за държавата и как именно заради нея, ножа е опрял до кокала.........
В главата ми кашата продължава, мисли от всякакъв род.....хем съм горд пловдивчанин и локомотивец, хем съм адски унижен от турската преводачка, толкова, че ми се иска ей сега да нахлуя на терена, да се докопам с бягане до централната трибуна и ако все пак мастията е благоволила да дойде да гледа мача, директно да я почна с шутовете и да възтържествува спреведливостта......
Викам си тогава, абе защо майна, да не и дадем до края на тоя сезон отсрочка, САМА ДА СИ ТРЪГНЕ, да се опрем за последно на разумните действия и да не стигаме до крайности.......и ако тя все още не желае да го направи и не е намерила нов собсвеник, като се има предвид и как държавата ни, ни е оставила на произвола на съдбата, САМИ ДА Я ИЗГОНИМ, С ПОМОЩА НА ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СРЕДСТВА, ДОРИ КРАЙНИ......
Подобна гавра с даден клуб, като с нашия, не заслужава никой и рано или късно трябва да спре, по един или друг начин.......

1:2 ....пеем яко или поне таки ми се струва, ту вали, ту не, хем ми е кеф от гола, хем пак си мисля за тая пача и ситуацията около клуба и отсега съм сигурен за себе си, че още един такъв сезон, просто няма да издържа, просто няма да издържа без да направя някоя глупост, а още този сезон е сравнително в началото си.......камоли още един такъв...... по добре 2010/2011 да не съм жив дейба.........не мога да си го представя майна........
Не знам за вас, аз съм готов да бъда краен, просто защото няма държава, която да ми помогне, и защото НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ДА ГЛЕДАМ КАК КЛУБА МИ ЗАТЪВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ, А ПЛАКАТИТЕ И ПОДМЯТАНИЯТА ПО НЕЙН АДРЕС, НИКАК НЕ ПОМАГАТ, демек от тях особен ефект няма и то се подразбира, тъй като имаме работа с типични селяни, каквито са ръководството на Локомотив Пловдив, типични селски малоумни пръчки....
Най-лошото, което може да ни се случи е да играем в В група, където наистина и сами може да издържаме отбора, а другото е да дадем жертви всред феновете ни, които геройски са били арестувани в битката срещу Топалова.
Човек, който от благата дума на пловдивчани и локомотивци, не разбира, явно ще разбере от справедливия им гняв и желание за саморазправа.
Като няма кой да ни помогне да си помогнем сами.
Така ще постигнем най малко две неща.
1. Ще изгоним Галина.
2. Ще покажем на всеки следващ собственик на Локомотив Пловдив, че нашия клуб, не е нещо, с което човек, откровенно може да се гаври.
Третото, може би най важно, е че ще покажем на цяла България, на държавата и БФС, че в Пловдив, истинските фенове, няма да се примирят с абсурдния театър, който представлява БГ футбола и ни се поднася всяка седмица, ще покажем, че искаме да живеем в нормална държава, с нормални закони за спорта, с нормален футбол, с нормални стадиони, школи и т.н........
Не искам да го призная дори пред себе си, имам се за уравновесен и разумен млад човек, но изглежда живеем, раснем и умираме на място, в което трябва да ДОКАЖЕШ, ЧЕ СИ ГОТОВ НА КРАЙНОСТИ, ЗА ДА ПОСТИГНЕШ НЕЩО КОЕТО Е СПРАВЕДЛИВО И МОРАЛНО.
Нашата кауза е СПРАВЕДЛИВА и ПАТРИОТИЧНА и за такава кауза си заслужава дори да си краен в действията си, особенно в случай като нашия, когато ДЪРЖАВАТА и БФС си правят ташак с нас.

Мисля си, мисля си и Даксон взе, че им забоде ужасен гол от 40 метра, и тогава се усещам, че всъщност тая война която аз си я представям и тя е в сферата на утопията........
е-бати държавата, е-бати футбола, е-бати утопията.......
Разбира се накрая ще уточня, че всичко казано до тук, бяха просто мисли продиктувани у мен, от няколко неща. Ето ги:
Гледам си моя клуб, как играе срещу най омразния ми отбор изобщо в света, гледам и си викам, абе майна, хич не играем зле, даже Митко вкара гол, даже след неговия гол публиката полудя, викам си още, ей майна ние пловдивчаните сме велики хора, гледай каква публика сме, неповторима в подкрепата си, гледай как хубаво може да се опъваме на евробойци като Луефски, как хубаво може да играем и срещу най силните, как може да показваме дух, как тук в Пловдив един отбор и едни фенове може да се едно цяло (не че сега е точно така, ама по принцип сме си такива)........докато си ги мисля тея неща, се усмихвам дейба и се радвам, че съм част от всичко това......
сещам се и и за тая шунда дето ми трови локомотивската душа......... и толкова ме хваща яд, че съм готов сам да и извия врата, не че така ще реша проблема на футбола в БГ......
Та тъй като аз лично, като пловдивчанин и локомотивец, не знам дали освен този, ще издържа да гледам още един сезон примерно с тая пача начело, исках да ви питам........

КОЛКО ОЩЕ МОЖЕ ДА Я ТЪРПИМ ТАЯ И ДА СЕ ОПИТВАМЕ ДА Я МАХНЕМ ПО ДЖЕНТЪЛМЕНСКИ?
А КОЛКО ОЩЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДАМЕ НАРЕДЕН ФУТБОЛ, С ИГРАЧИ КОИТО ЗАЛАГАТ, ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА И БФС СА ИМ СЪЗДАЛИ ВЪЗМОЖНО НАЙ ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ТОВА?

Колко още като пловдивчани и локомотивци, можем да търпим това да се случва в Пловдив, на Лаута, а това именно е нашия дом.............
Ясно е, че никой няма да ни помогне, не е ли време да почнем да си чистим къщата сами ..........
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

csimeon
Контакти:

Re: Мнение назаем!!!

Мнениеот csimeon » 14 окт 2009 16:50

Абе незнам защо имаш такава злоба към Левски, ти си знаеш.

Може би защото Локо Пв никога няма да ситгне успехите им...

Може би защото Левски играе в евротурнирите всяка година (вярно, че се излага, ама поне играе, а вие само гледате)...

Може би защото Левски има велика публика, която след всичко случващо се пак застава зад отбора...

Сам си написал, че срещу големи отбори играете, значи признаваш класата на сините.

Тогава омразата ти я отдавам на компексарщина...

Статията не ти е лоша, но омразата не я разбирам.

П.С. А нали знаеш кое е най-хубавото на Пловдив - Табелата за София...

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 14 окт 2009 17:19

Интересно.

В крайна сметка всеки истински фен е малко превъртял. Все пак гледай да не преминеш дадена граница.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
fugata
Контакти:

Мнениеот fugata » 14 окт 2009 20:39

csimeon написа:Абе незнам защо имаш такава злоба към Левски, ти си знаеш.

Може би защото Левски играе в евротурнирите всяка година (вярно, че се излага, ама поне играе, а вие само гледате)...

Може би защото Левски има велика публика, която след всичко случващо се пак застава зад отбора...

Сам си написал, че срещу големи отбори играете, значи признаваш класата на сините.

Баце,смешен си :evil: никога няма да разбереш какво значи да обичаш отбора си...Табелата я гледай ти..защото си на 2 туби бензин от София!
Завинаги Черно-Бели!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 14 окт 2009 21:56

csimeon написа:Абе незнам защо имаш такава злоба към Левски, ти си знаеш.

Пич, Левски е тумора на футбола в България. Всеки трезвомислещ фен на футбола ви мрази. От 1989 насам останахте едноличен тумор, преди си деляхте това признание с чорбата. Затова сте "public enemy number one".

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 15 окт 2009 00:44

Господинчо csimeon,ФК Левски е голям единствено и само в очите на наркоманизирания и истеричен син фен.През годините вие станахте пример за безгранична наглост,самочувствие на НУЛЕВА основа и здрава простащина.Червените ви братя,къде с помощта на партията,къде с помощта на армията,къде пък със собствени сили,са показали поне нещичко през годините.В Европа ги знаят тях,вие станахте известни като дебилите на всички евротурнири.Живеем в такава реалност,че за мерене на пишки в родното ни първенство и дума не може да става.В последните години се размиха силно и традиции,и ценности,и нивото на футбола ни като сила стана съпоставимо с това в Азербейджан.И понеже ЦЯЛА България не пасе трева,на всеки му е пределно ясно как вие и вашите братя сте печелили титли през годините...с колко труд и пот по челото.Трябва да сте "благодарни",че живеем в прогнила държава с прогнили институции,които са ви позволили да ограбвате най-доброто на провинциалните клубове и да го лепвате даром на собствената си емблема.И после да се тупате в гърдите и да парадирате с някакви качества.Като фен на Локомотив Пловдив през годините съм виждал какви ли не нещастия и унижения,ходил съм на мачове в "Б" група,преди 1-2 години бяхме пред разпадане и т.н. Когато ти преживееш това и продължаваш да посещаваш стадионите,тогава можеш да критикуваш останалите.Защото всеки селянин избира един от двата "силни".И тръгнал да обижда с комплексарщина. :lol: Комплексари сте вие,тези които ходите по 2000 души на мачове в многомилионния си мегаполис.Тотален абсурд,типично в левскарски стил!

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 15 окт 2009 09:45

35! Отговорът е 35. Това е магическото число, което отговаря на въпроси като "кога ще продаде", "колко още" и т.н и т.н.

Само не разбрах как решихте, че ако изпаднете във В, вие ще си поемете издръжката на отбора :shock: Ако ще и в Я да сте, правата върху концесията се държат от Желязната лейди, така че...тя ще се грижи до последно ;)

И друго - защо лепнахте цялата вина върху мадам Топалова? Т. нар. "почетен" президент никакви отговорности ли не носи???

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 окт 2009 10:19

ktulu.
35! Отговорът е 35. Това е магическото число, което отговаря на въпроси като "кога ще продаде", "колко още" и т.н и т.н.

Само не разбрах как решихте, че ако изпаднете във В, вие ще си поемете издръжката на отбора Ако ще и в Я да сте, правата върху концесията се държат от Желязната лейди, така че...тя ще се грижи до последно

И друго - защо лепнахте цялата вина върху мадам Топалова? Т. нар. "почетен" президент никакви отговорности ли не носи???

ktulu., :)
дори и да си прав... :lol: ... то... как пък точно вие ни говорите неща от този сорт... :lol: Странно!!! :lol:
Особено в частта -
"защо лепнахте цялата вина върху мадам Топалова?"
... :lol: :) Ха-ха-ха... От години буквално плачете, че при вас САМО ЕДИН човек е ВИНОВЕН... нищо, че за 10 години се изредиха всичките ви легенди да помагат!!! :) ... В крайна сметка обаче САМО ЕДИН е ВИНОВЕН!!! :lol: Така, че пич!!! Разбирам желанието ти да се "забавляваш", но напоследък все повече вие феновете на Ботев давате едни такива СТРАННИ :) мнения, които на фона на 10 годишното оплакване на отбора ви, молбите за подкрепа и претенциите ви да сте достойни мъже нещо не ви отиват!!!

Замисли се майна!!!
"Истинските фенове на Ботев" не правят така!!! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 15 окт 2009 10:55

... Ха-ха-ха... От години буквално плачете, че при вас САМО ЕДИН човек е ВИНОВЕН... нищо, че за 10 години се изредиха всичките ви легенди да помагат!!! ... В крайна сметка обаче САМО ЕДИН е ВИНОВЕН!!! Така, че пич!!! Разбирам желанието ти да се "забавляваш", но напоследък все повече вие феновете на Ботев давате едни такива СТРАННИ мнения, които на фона на 10 годишното оплакване на отбора ви, молбите за подкрепа и претенциите ви да сте достойни мъже нещо не ви отиват!!!

Замисли се майна!!!
"Истинските фенове на Ботев" не правят така!!!

Да правиш аналог в случая е смешно! Защо ли? Ами защото този при нас НАИСТИНА беше виновен. С милионите си задължения към държава и кредитори. И никой не му търсеше сметка. При вас ситуацията е различна. Желязната лейди плаща...поне отвреме-навреме. :lol: Така че призивите за намеса на държавата са СМЕШНИ. Какво да "каже" държавата в случая? "Махай се мадам, защото феновете искат пак някой да им уреди купа". Така ли? Жената е (почти) изряден платец към държавата, така че...

А и нали в статийката пише, че сте "джентълмени" :lol: :lol:
Замисли се майна!!!
"Истинските джентълмени" не правят така!!! :lol:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 окт 2009 12:19

Да правиш аналог в случая е смешно! Защо ли? Ами защото този при нас НАИСТИНА беше виновен. С милионите си задължения към държава и кредитори. И никой не му търсеше сметка. При вас ситуацията е различна. Желязната лейди плаща...поне отвреме-навреме. Така че призивите за намеса на държавата са СМЕШНИ. Какво да "каже" държавата в случая? "Махай се мадам, защото феновете искат пак някой да им уреди купа". Така ли? Жената е (почти) изряден платец към държавата, така че...

А и нали в статийката пише, че сте "джентълмени"
Замисли се майна!!!
"Истинските джентълмени" не правят така!!!

Ха-ха... :) Ами ктулу. той и ДХ плащаше бе майна... и то сравнително доскоро... Плащаше даже и не само на играчите ;) ... ако ме разбираш :) .... Колкото до ДЪРЖАВАТА!!! :lol: Пак не си чел ВНИМАТЕЛНО... Призива не е ДЪРЖАВАТА да се намесва в Локомотив Пд, а в СПОРТА ни като цяло!!! Време е да се ГЛАСУВАТ АДЕКВАТНИТЕ ЗАКОНИ!!! Ето затова се призовава... А не да се решават ЛИЧНИТЕ ни проблеми... Дано правиш разликата!!!

А... т 'ва с "джентълмените" пак нещо мисълта ти е доста скрита, майна!!! Какво точно не правят "истинските джентълмени"?! Наистина неразбирам за какво говориш?!?
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”