Загива ли футболът в София?!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Загива ли футболът в София?!
Някои явно много се ентусиазираха от двете загуби на Левски и започнаха да не разсъждават трезво.
stn написа:Да ти изредя малко от "Левски"
1. Георги Аспарухов
2. Бисер Михайлов
3. Наско Сираков
4. Борислав Михайлов
5. Николай Илиев
6. Николай Михайлов
7. Христо Йовов
8. Станисла Ангелов
9. Владимир гаджев
Станаха общо 16
чЕТЕТЕ БЕ ХОРА!!! Говорим за създадени обучени и внедрени!!! Гунди стана футболист и национал в Ботев Пловдив!!! Него съм го описал.
Другите??????? Събери ги в раницата на Йовов и забрави, че си ги споменавал!!:)))))))))) Оправи ми следобеда!:))) Ще се смея до вечерта!!!:)))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Lyubaka01 написа:stanleys написа:Е Стамате, за теб участието на Емо Костадинов в националния = 1 прекрасен гол ли???????
Не му обръщай внимание-явно се опитва да троли...
Въпросът е кой гол има предвид. Двата срещу Франция или Германия
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Загива футбола в Левски.Ако бъде продаден Гари Родригес.Мисля,че това ще е КРАЯТ на футболен клуб Левски.Продадоха Карвальо,който беше голмайстор за Левски миналата година и оставиха Силва.Повече няма да коментирам.Отиде ли си и Гари Родригес.КРАЙ С ЛЕВСКИ.Това значи че ръководството въобще не смята да прави какъвто и да е отбор от Левски.Просто на това трябва да се сложи край!
Последна промяна от sslevski на 30 юли 2013 12:47, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
stn написа:СТАМАТ написа:За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!! Е, как тогава няма да си отиде софийския футбол?? НИКОГА НЕ ГО Е ИМАЛО!!! ЦСКА И Левски се крепяха от български футболисти, подмамени с пари и жителство! Партията си мислеше, че ще създаде ГОЛЕМИ отбори, конкуренти на западните и донякъде успяваше, но имаше много "ПОМАГАЧИ"( ЖУРНАЛИСТИ, ПОЛИТИЦИ, БФС И др.) които УБИВАХА ФУТБОЛА И РАЗЛИГАВЯХА българските ФУТБОЛИСТИ от другите градове, отишли на гурбет в София! БЕЗ ИЗВОРИ, РЕКИТЕ ПРЕСЪХВАТ!!! СОФИЯ НЯМА ВЕЧЕ ПРИТОЦИ! НЯМА И ИЗВОРИ! ПРЕВЪРНАЛА СЕ Е В ЕДНО ГОЛЯМО БЛАТО, КОЕТО ПРЕСЪХВА И МИРИШЕ МНОООГО ЛОШО!!!
1. Иван Методиев
2. Иван Зафиров
3. Емил Костадинов
4. Любослав Пенев
5. Адалберт Зафиров
6. Владимир Манчев
7. Александър Тонев
8. Павел Виданов
Теорийката ти издиша. 7 юноши на ЦСКА стигнали до националия.[/quote
е аз ще ти изредя такива който играят в момента в националният отбор на България от школата на Благоевград ,
1.Николай Бодуров
2.Иван Иванов
3.Станислав Манолев
4.Светослав Дяков
5.Христо Златински
6.Илиян Мицански
7.Иван Цветков
тази са национали в момента , а тези който са минали през националният от Благоевградската школа няма да ми стигне клавиатурата да ги на пиша
OFK PIRIN
Софийският футбол не умира, но страда от тежка управленско-организационна криза. А и като цяло БГ-първенството е толкова смешно и покварено, че всяко селско отборче може да вземе доволно титли и отличия, стига някой чорбаждия да реши да инвестира 10-20 милиона в него.
Пиленце, точно ти ли трябваше да се обадиш! Вие нямате и трима такива, така че нека по-лекичко да го раздаваме!
Синята школа е раждала, ражда и ще ражда шампиони! 

СТАМАТ написа:За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!!
Пиленце, точно ти ли трябваше да се обадиш! Вие нямате и трима такива, така че нека по-лекичко да го раздаваме!

metal1111 написа:stn написа:СТАМАТ написа:За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!! Е, как тогава няма да си отиде софийския футбол?? НИКОГА НЕ ГО Е ИМАЛО!!! ЦСКА И Левски се крепяха от български футболисти, подмамени с пари и жителство! Партията си мислеше, че ще създаде ГОЛЕМИ отбори, конкуренти на западните и донякъде успяваше, но имаше много "ПОМАГАЧИ"( ЖУРНАЛИСТИ, ПОЛИТИЦИ, БФС И др.) които УБИВАХА ФУТБОЛА И РАЗЛИГАВЯХА българските ФУТБОЛИСТИ от другите градове, отишли на гурбет в София! БЕЗ ИЗВОРИ, РЕКИТЕ ПРЕСЪХВАТ!!! СОФИЯ НЯМА ВЕЧЕ ПРИТОЦИ! НЯМА И ИЗВОРИ! ПРЕВЪРНАЛА СЕ Е В ЕДНО ГОЛЯМО БЛАТО, КОЕТО ПРЕСЪХВА И МИРИШЕ МНОООГО ЛОШО!!!
1. Иван Методиев
2. Иван Зафиров
3. Емил Костадинов
4. Любослав Пенев
5. Адалберт Зафиров
6. Владимир Манчев
7. Александър Тонев
8. Павел Виданов
е аз ще ти изредя такива който играят в момента в националният отбор на България от школата на Благоевград ,
1.Николай Бодуров
2.Иван Иванов
3.Станислав Манолев
4.Светослав Дяков
5.Христо Златински
6.Илиян Мицански
7.Иван Цветков
тази са национали в момента , а тези който са минали през националният от Благоевградската школа няма да ми стигне клавиатурата да ги на пиша
Е то хубаво, ама май никой не е тръгнал да оспорва благоевградската школа...
stanleys написа:Е Стамате, за теб участието на Емо Костадинов в националния = 1 прекрасен гол ли???????
Горе долу е така, щом във спомените изникват повече ругатни, отколкото радост от играта му. Склонен съм все пак да го приема като, СЪЗДАДЕН, ОБУЧЕН И ВНЕДРЕН футболист от ВЕЛИКАТА софийска школа!!! Школата която трябваше да създаде не десетки, а СТОТИЦИ ИСТИНСКИ ФУТБОЛИСТИ, като се има предвид, базите, парите, лагерите,екипировката които им бяха предоставени тогава!!!
metal1111 написа:stn написа:СТАМАТ написа:За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!! Е, как тогава няма да си отиде софийския футбол?? НИКОГА НЕ ГО Е ИМАЛО!!! ЦСКА И Левски се крепяха от български футболисти, подмамени с пари и жителство! Партията си мислеше, че ще създаде ГОЛЕМИ отбори, конкуренти на западните и донякъде успяваше, но имаше много "ПОМАГАЧИ"( ЖУРНАЛИСТИ, ПОЛИТИЦИ, БФС И др.) които УБИВАХА ФУТБОЛА И РАЗЛИГАВЯХА българските ФУТБОЛИСТИ от другите градове, отишли на гурбет в София! БЕЗ ИЗВОРИ, РЕКИТЕ ПРЕСЪХВАТ!!! СОФИЯ НЯМА ВЕЧЕ ПРИТОЦИ! НЯМА И ИЗВОРИ! ПРЕВЪРНАЛА СЕ Е В ЕДНО ГОЛЯМО БЛАТО, КОЕТО ПРЕСЪХВА И МИРИШЕ МНОООГО ЛОШО!!!
1. Иван Методиев
2. Иван Зафиров
3. Емил Костадинов
4. Любослав Пенев
5. Адалберт Зафиров
6. Владимир Манчев
7. Александър Тонев
8. Павел Виданов
1.Николай Бодуров
2.Иван Иванов
3.Станислав Манолев
4.Светослав Дяков
5.Христо Златински
6.Илиян Мицански
7.Иван Цветков
Точно това е смисъла на моите думи!!!!! Софиянци са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДЛЪЖНИЦИ на българския футбол!!!!! Всички други отбори, тренираха по поляни или скромни бази и създаваха ФУТБОЛ!!!! А тук, двама трима................колеги:), спорят дали били 5 или седем, ДОБРИТЕ ФУТБОЛИСТИ родени и създадени в София? Пък и обиждат?????? Да съм си пиел хапчетата!!

Blue1914 написа:Софийският футбол не умира, но страда от тежка управленско-организационна криза. А и като цяло БГ-първенството е толкова смешно и покварено, че всяко селско отборче може да вземе доволно титли и отличия, стига някой чорбаждия да реши да инвестира 10-20 милиона в него.
СТАМАТ написа:За 70 години, Левски и ЦСКА, нямат и 5 играча (колкото са пръстите на едната ми ръка) ОБЩО, СЪЗДАДЕНИ, РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ ОТ ШКОЛИТЕ СИ В МЪЖКИТЕ ОТБОРИ!!! Говорим за ИГРАЧИ(национали поне), не за състезатели!!!!
Пиленце, точно ти ли трябваше да се обадиш! Вие нямате и трима такива, така че нека по-лекичко да го раздаваме!![]()
![]()
Синята школа е раждала, ражда и ще ражда шампиони!
Весело е днес:)))))))))))))))))) Прав си, СИНЯТА БУРГАСКА ШКОЛА!!!:)))))))))
Последна промяна от СТАМАТ на 30 юли 2013 13:07, променено общо 1 път.
Върни се в “Футбол - България”