Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Без име » 30 юли 2013 12:23

Nuke написа:
Без име написа:Имаме доста не балансиран отбор, тъй че ако продадат Гари и купят 2-3ма за по 300к евро(колкото струваше и той) няма да съм недоволен. Стига да си ги е избрал Йоканович.

Батков ли ти нарежда да пишеш приказки? Какво купиха с парите от ШЛ? А с тези от Дембеле? Стига!

:mrgreen:
С парите от ШЛ не си спомням какво купиха, но с тези от Дембеле взеха Арс, който накрая излезе и на печалба :geek:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 юли 2013 12:25

Без име написа:С парите от ШЛ не си спомням какво купиха, но с тези от Дембеле взеха Арс, който накрая излезе и на печалба :geek:

Баждеков, ти ли си :shock:

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 30 юли 2013 12:26

Без име написа:Имаме доста не балансиран отбор, тъй че ако продадат Гари и купят 2-3ма за по 300к евро(колкото струваше и той) няма да съм недоволен. Стига да си ги е избрал Йоканович.

Има логика в това, което си написал. Ако това е единственият начин да се намерят пари за нови 3-4 играчи, защо не. Обаче трябва да ги избере Йоканович, защото нашите скаути.... Това, че попаднаха на играч като Гари за толкова пари си беше абсолютна случайност.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 30 юли 2013 12:26

Без име написа:
Nuke написа:

Батков ли ти нарежда да пишеш приказки? Какво купиха с парите от ШЛ? А с тези от Дембеле? Стига!

С парите от ШЛ не си спомням какво купиха, но с тези от Дембеле взеха Арс, който накрая излезе и на печалба :geek:

Естествено. Батков винаги е на печалба. Той има невероятна стратегия. Лапа парички, но постоянно мрънка, за да създава впечатление, че е скъсан като бедно сираче. Лошото е, че губещите сме ние-феновете.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 30 юли 2013 12:28

Това с Арш беше гавра с труп. Взехме го, след което се чудехме къде да го запокитим под наем, а той не бе по-лош от нападателите, с които ние разполагахме.
Аз не съм обнадеждена, че ще вземем играч, който да не е свободен агент, изгонен, резерва, дървар или бивш инкасатор.
Jebem ви трансферите.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 30 юли 2013 12:31

Без име написа:
Nuke написа:

2,5 млн. евро от Дембеле, а Арш струваше 250 хил.
Макло пари глътна БаткOFF тя.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 юли 2013 12:46

Nuke написа:
Laetitia написа:Мда, ние сме цъфнали и вързали, разполагаме с невероятни футболисти на всички постове, както и с дълга скамейка от златни резерви, можем да си позволим да продаваме...

Най-депресиращото е, че ще продадем единственият футболист, който струва нещо. Мъка.

В кръга на майтапа, нямали кой да купи и Старокин

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 юли 2013 12:48

Nuke написа:
ЕМИЛ написа:Гари ни е най-добрият играч и ще е много неприятно ако напусне . Но не бива да му спираме развитието .

Това е любимата фраза на Батков. Така оправдава всичките трансфери на важни футболисти. Така изпуснахме и Дембеле, и Жоазиньо, който ревеше и не искаше да си ходи.

Не сме ги изпуснали . Просто им дадохме зелена светлина да си развиват кариерата .Жо успя , Гарата не . Това е .

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 30 юли 2013 12:51

milen.hristov написа:В кръга на майтапа, нямали кой да купи и Старокин
От Барселона проявявали сериозен интерес към него, след като осъзнали, че купуват само офанзивни играчи. В момента Орлин уговаря личните си условия с испанците.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 30 юли 2013 12:52

ЕМИЛ написа:
Nuke написа:
ЕМИЛ написа:Гари ни е най-добрият играч и ще е много неприятно ако напусне . Но не бива да му спираме развитието .

Това е любимата фраза на Батков. Така оправдава всичките трансфери на важни футболисти. Така изпуснахме и Дембеле, и Жоазиньо, който ревеше и не искаше да си ходи.

Не сме ги изпуснали . Просто им дадохме зелена светлина да си развиват кариерата .Жо успя , Гарата не . Това е .

Мдам, Батков е истински рицар. Такова благородство лъха от него, че чак очите ми се насълзяват. :lol:

Върни се в “Левски”