garfild8 написа:moonlight написа:marmi52 написа:Футболисти имаме ! Всеки, който поне малко разбира от футбол ще прозре това, че потенциалът на този отбор е много по-голям !
Разберете го най-после ! България няма база ! България няма основни неща във футбола ! България няма футболисти ! За това България е едно голямо нищо и половина на футбол ! Жалко , но факт !
Така,за базите горе-долу е ясно.Но ми кажи,Албена и Ставийски с каква спортна база станаха световни шампиони и т.н.Само с една пързалка.А конкретно по темата,ако е Мъри СИГУРА сме аут.
Aма ти сериозно ли си мислиш ,че Албена и Максим тренираха в България

Не съм много запознат, така че мога и да греша , но мисля че те не са се подготвяли в България

Както и да е ! Аз не говоря за базата ,като съоръжения ! Говоря ти за база, като основни неща ! Например спирането на топката ! Едно много просто нещо ,за големите и достатъчно сложно за нашите "звезди " . Фен съм на Левски , обаче като го видя Г.Сърмов , как спира топката и ми се изправя косата

А той е един от най-добрите в българското първенство на своя пост ! В България няма футболисти . Тогава , какво да очакваме

Не може да бъдем силни с футболисти , които не играят в своите отбори . Марто Петров си каза след мача с Кипър." Кой играе ? Аз ли ? Божинов ли ? " Голям отбор не се прави от резерви . А всички български футболисти , играещи в отбори над средното ниво в Европа са резерви , дори и Бербатов

Жалко , но факт !