Всъщност въпроса е защо Батков след като така и така върна Сираков не го покани на другия ден след мача със Славия? Вместо това го мота цяла седмица, а сключи договор с Митов. Защото иначе Сираков едва ли щеше да сложи Митов, та да се налага да търсим читав треньор когато първенството вече е почнало. Що се отнася до информацията за Гари, ако е вярна ми става ясно защо Спортинг изостава от нивото на Порто и Бенфика. Да, Гари има качества, но да го вземеш след няколко гола в смешното ни първенство и червен картон във важно дерби си е меко казано непрофесионално.metodito написа:Милене, ти хубаво пускаш Наско, ми сещаш ли се, че вероятността, ако беше сменил Митов, да не се стига дотук е много голяма? Това трябваше да му бъде първия ход на Герена. Дали не беше нарочно, че го остави? Едва ли, макар тук да се пусна една малоумна тема за гениалния ход на Наско. Всъщност и аз си мислех, че е искал да се о$ере хубаво до ушите Митов и тогава да има основание да го шитне, но изглежда направо перверзна теория...
В момента "Левски" е един камион пуснат без шофьор по нанадолнището. Не знам къде ще спре, но ще има пострадали и разрушения.
Батков вън! Мошеник!
http://gong.bg/view_article.php?article_id=362917
Евала, момче.
Бягай и не се обръщай.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- milen.hristov
- Контакти:
СВОБОДЕН написа:Всъщност въпроса е защо Батков след като така и така върна Сираков не го покани на другия ден след мача със Славия? Вместо това го мота цяла седмица, а сключи договор с Митов. Защото иначе Сираков едва ли щеше да сложи Митов, та да се налага да търсим читав треньор когато първенството вече е почнало. Що се отнася до информацията за Гари, ако е вярна ми става ясно защо Спортинг изостава от нивото на Порто и Бенфика. Да, Гари има качества, но да го вземеш след няколко гола в смешното ни първенство и червен картон във важно дерби си е меко казано непрофесионално.metodito написа:Милене, ти хубаво пускаш Наско, ми сещаш ли се, че вероятността, ако беше сменил Митов, да не се стига дотук е много голяма? Това трябваше да му бъде първия ход на Герена. Дали не беше нарочно, че го остави? Едва ли, макар тук да се пусна една малоумна тема за гениалния ход на Наско. Всъщност и аз си мислех, че е искал да се о$ере хубаво до ушите Митов и тогава да има основание да го шитне, но изглежда направо перверзна теория...
В момента "Левски" е един камион пуснат без шофьор по нанадолнището. Не знам къде ще спре, но ще има пострадали и разрушения.
Батков вън! Мошеник!
http://gong.bg/view_article.php?article_id=362917
Евала, момче.
Бягай и не се обръщай.
е те в Спортинг взеха николери, и сега разбира се чудят се как да се отърват от него
- metodito
- Контакти:
milen.hristov написа:[
Съгласен съм с написаното от теб, Само можем да предполагаме, какви пазарлъци са се водели между Батков и Сираков за връщането му. Ясно е, че нито договорът на Митов беше подновен от Сираков, нито новите бяха привлечени от него.
За работата на Сираков можем да съдим от тук нататък, с негов треньор и с негови футболисти (такива със сигурност ще дойдат)
Но пък, ако наистина изрине с един замах чужденците...Но не виждам как ще стане с Бру и Силва. Хората ще оценят по достойнство махането на чужденците и замяната им с българчета и ще се върнат на стадиона.
Лично аз не го вярвам - Батков ще трябва да плаща яки неустойки. Не подписаха ли миналата година Рамос и Дъстли.
Гари ни е най-добрият играч и ще е много неприятно ако напусне . Но не бива да му спираме развитието .
ЕМИЛ написа:Гари ни е най-добрият играч и ще е много неприятно ако напусне . Но не бива да му спираме развитието .
Това е любимата фраза на Батков. Така оправдава всичките трансфери на важни футболисти. Така изпуснахме и Дембеле, и Жоазиньо, който ревеше и не искаше да си ходи.
- milen.hristov
- Контакти:
metodito написа:milen.hristov написа:[
Съгласен съм с написаното от теб, Само можем да предполагаме, какви пазарлъци са се водели между Батков и Сираков за връщането му. Ясно е, че нито договорът на Митов беше подновен от Сираков, нито новите бяха привлечени от него.
За работата на Сираков можем да съдим от тук нататък, с негов треньор и с негови футболисти (такива със сигурност ще дойдат)
Но пък, ако наистина изрине с един замах чужденците...Но не виждам как ще стане с Бру и Силва. Хората ще оценят по достойнство махането на чужденците и замяната им с българчета и ще се върнат на стадиона.
Лично аз не го вярвам - Батков ще трябва да плаща яки неустойки. Не подписаха ли миналата година Рамос и Дъстли.
Точно там е целият проблем, имат договори и Батков ще трябва да плаща- пък той не е свикнал да дава.
Мда, ние сме цъфнали и вързали, разполагаме с невероятни футболисти на всички постове, както и с дълга скамейка от златни резерви, можем да си позволим да продаваме...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Laetitia написа:Мда, ние сме цъфнали и вързали, разполагаме с невероятни футболисти на всички постове, както и с дълга скамейка от златни резерви, можем да си позволим да продаваме...
Най-депресиращото е, че ще продадем единственият футболист, който струва нещо. Мъка.
Имаме доста не балансиран отбор, тъй че ако продадат Гари и купят 2-3ма за по 300к евро(колкото струваше и той) няма да съм недоволен. Стига да си ги е избрал Йоканович.
[center]1914[/center]
Без име написа:Имаме доста не балансиран отбор, тъй че ако продадат Гари и купят 2-3ма за по 300к евро(колкото струваше и той) няма да съм недоволен. Стига да си ги е избрал Йоканович.
Батков ли ти нарежда да пишеш приказки? Какво купиха с парите от ШЛ? А с тези от Дембеле? Стига!