LFC Tour 2013 | Тайланд - Ливърпул | 28.07.2013 | 0-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: LFC Tour 2013 | Тайланд - Ливърпул | 28.07.2013 | 0-3 FT

Мнениеот Alonso_Massa » 29 юли 2013 23:13

[offtopic]Добре де Гил написах на момчето, че не искам да споря с него и сега като не го види утре пак ще се повтори същото... Защо трябва покрай мненията на други да триеш и на тези, които искат да си пишат нормално?[/offtopic]
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 30 юли 2013 00:28

Alonso_Massa написа:[offtopic]Добре де Гил написах на момчето, че не искам да споря с него и сега като не го види утре пак ще се повтори същото... Защо трябва покрай мненията на други да триеш и на тези, които искат да си пишат нормално?[/offtopic]

Изтрих и неговото и всички съдържащи неговото...надявам се да види какво съм написал аз и да се съобразява от тук нататък с това...иначе ще си носи кръста и последствията.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 30 юли 2013 00:39

Gil-galad написа:
Alonso_Massa написа:[offtopic]Добре де Гил написах на момчето, че не искам да споря с него и сега като не го види утре пак ще се повтори същото... Защо трябва покрай мненията на други да триеш и на тези, които искат да си пишат нормално?[/offtopic]

Изтрих и неговото и всички съдържащи неговото...надявам се да види какво съм написал аз и да се съобразява от тук нататък с това...иначе ще си носи кръста и последствията.

Да разбирам те напълно. Съгласен съм да триеш мнения на безсмислени обиди и съответните им отговори, които са със същия характер, но има случаи, в които ако човека отговарящ на обидата иска да се помири с другия да се остави мнението да се види от въпорсния човек, който е отправил обидата и да се избегнат споровете за в бъдеще и чак тогава да се изтрие излишното. :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 30 юли 2013 01:42

Gil-galad написа:

Кво да се съобразявам бе ?? Аланколоо к'во съм написал ? Мекотело му казах и какво от това ?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 юли 2013 08:44

Maлък ,не може да ми забраниш да му викам жена на тоя бе . Идва ми женствен и това е . Виж го само как мазно мазно пише и си върти дупенцето на където му отърва. Обяснява се точно като п...а
Думата "жена" не е обида . Аз не съм го нарекъл гей ...но може и да такъв ..ти от къде знаеш ?
Значи според теб ,Алонса може да ми говори като връстник с връстник ,може да ме иронизира ,може да плюе най добрия играч на Ливърпул денонощно и аз трябва да и пляскам с ръчички ? Е няма как да стане . :)
Последна промяна от suareshampion на 30 юли 2013 08:56, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 юли 2013 08:52

Alonso_Massa написа:
Gil-galad написа:

Да разбирам те напълно. Съгласен съм да триеш мнения на безсмислени обиди и съответните им отговори, които са със същия характер, но има случаи, в които ако човека отговарящ на обидата иска да се помири с другия да се остави мнението да се види от въпорсния човек, който е отправил обидата и да се избегнат споровете за в бъдеще и чак тогава да се изтрие излишното. :)

Да бе Алонса ,разбрахме те ,че ти пука от хорското мнение. :) Като искаш да му кажеш нещо на Тишо му пиши на лични ..кво ми говориш пак глупости и се обясняваш като .....
Ама нали ти пука от хорското мнение и за това искаш тук да му пишеш . :) Мен обаче не ми пука ,аз не съм комплексар.
Не си мисли ,че всички тук са като тебе и спът денонощно пред компютъра и живеят с форума . :) Аз си имам толкова важни ангажименти ,не съм като тебе на 15 години да живея по цял ден с някакъв си форум
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 30 юли 2013 09:22

Суарезчо за последен път ти отговарям надявам се ме разбереш за да не занимаваме повече форума с нашите глупости.

Не разбра ли че с теб не искам да си пиша? Не разбра ли от около 20-те пъти, в които не ти отговорих? Обаче не съм само аз този, който спря да ти отговаря, така че сам си прави извода в кой е проблема. Добре казвам ти го сега веднъж за винаги: не искам да пиша с теб, спри да ми отговаряш и да занимаваш форума с простотии!!! Като искаш да ми кажеш нещо ми прати ЛС, ама нали аз съм комплексара и всички трябва да виждат МОИТЕ мнения... Колкото и да сме спорили съм се стремял да не те обиждам, така че е редно и ти да отвръщаш със същото, но явно не е така за това за последен път ти казвам да спреш да отговаряш! Вече направих така, че да ти се скриват мненията, така че сам виждаш, че е безсмислено вече да ми отоговаряш, защото за няма да ги виждам. ;) И накрая един и израз специално за теб: If you keep coming back, that only means you know you lost the fight.

Гил, моля те не го трий това мнение докато не го види човека за когото е за да се избягват ненужни глупости за в бъдеще.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 30 юли 2013 12:04

Много отворени станахте всички...

Тишо какво си написал ли....ако "да ва еба в...." и "мекотело" не са обидни думи за теб не знам какви са.

Суарез....може да ти идва женствен, ама защо трябва да го наричаш жена?...запази си мнението за себе си и толкова....

Голяма работа че някой обидил Суарез....тука хора цяла година обиждаха и наричаха с какви ли не имена половината футболисти на клуба и треньора(най-голямата легенда на отбора), а сега някои продължават със сегашните футболисти и треньор...и никой нищо на никого не е казал...и на мен не ми харесва като някой обижда който и да е играч или треньор на клуба(освен Ходжсън щото си беше некадърник отвсякъде), ама както мога да направя като всеки си има мнение...затова и съм се ограничил да ви редактирам само мненията където има лични обиди....ако искате да си кажете нещо пишете си на ЛС - тука не ви е чат.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”