Великия Венци Христов - национал. Сега видяхте ли?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Великия Венци Христов - национал. Сега видяхте ли?

Мнениеот ehh » 30 юли 2013 01:18

Добре, де, защо отваряйте теми на по няколко ракии? Изтрезнейте и чак тогава.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 юли 2013 01:47

baigeorgi написа:ДОЛАПЧИЕВ НАЦИОНАЛ АЛЕ АЛЕ :mrgreen:

АбсЕлютно!Пискат го,един удар и може да го сменят,ако искат след това. :mrgreen:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 юли 2013 01:54

ehh написа:Добре, де, защо отваряйте теми на по няколко ракии? Изтрезнейте и чак тогава.

[offtopic]Ти да не искаш да ни кажеш,че в тази чашка си си сипал водица? :)[/offtopic]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 30 юли 2013 08:52

Майтапа на страна - какъв ни е реално избора за нападател в националния ? И защо вместо Николери, един път да не викнат Венци Христов ?

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 30 юли 2013 10:07

Това момче е добър футболист скоро Бойко ще нареди на Берое да го дадът на Левски 8-) А тоя Долапчиев още хиляда пъти да я ритне така няма да я вкара щото на вратата ви има един вратар дето вчера нарочно остави топката, той по принцип си го прави това и не обмисля добре високите топки, а ниските ги избива с крак все едно е защитник....вчера обаче нарочно пусна тоя гол да спаси бившия си тим, който нямаше удар във вратата цяло второ полувреме с изключение на удара в стил "ранен заек" на бразилеца им.

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 30 юли 2013 11:39

Уркото колкото повече теми му виждам, толкова повече затвърждава тезата " Колкото е по-малко акъла, толкова е по-трудно да го скриеш ". Какъв Венци те гони, бе? Ритна една топка и е вече е за национала? Вярно, че Николери е даже по-зле, ама... Аз съм го гледал няколко пъти въпросния Венци - удара му дава отклонение равно на квадрата на разстоянието до вратата в 90% от случаите. Гледам, че коментирате Долапчиев - добър удар с късмет, с ножица вкара в контролата в четвъртък - добре започва, но засега е това. За мача - мега селска продукция, надявам се да не гледаме повече подобно нещо.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 юли 2013 12:57

Aз пък смятам, че нищо не пречи момче като Венци Христов да бъде пробван - отборът му играе силно, той бележи често, сравнително постоянен е. :roll: Имаме остър дефицит на класни нападатели, така че защо не ? Тодор Неделев от Ботев също е задължителен.
Изображение

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 05 авг 2013 08:48

Венци Христов е получил повиквателна за предстоящата контрола с Македония в Скопие. Приятелската среща е на 14 август, сряда, от 21:45 часа българско време на стадион "Филип II Македонски" в Скопие. Успех Венци!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 05 авг 2013 17:50

JohnnieWalker написа:Майтапа на страна - какъв ни е реално избора за нападател в националния ? И защо вместо Николери, един път да не викнат Венци Христов ?

Абсолютно!
На мен лично ми писна на дедовия да го гледам тоя манекен Лозанов, Венци Христов е сто пъти по-добър избор.....

Абе пичое от Берое, искате ли ние да ви дадем МНОГО пари,а па вие да ни дадете Венци? В смисъл,знам че не искате,ама съм длъжен да питам.... :mrgreen: :mrgreen:
Аз го искам при нас от миналия сезон още...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 05 авг 2013 17:52

komandini написа:Това момче е добър футболист скоро Бойко ще нареди на Берое да го дадът на Левски 8-)

Глупости!
Венци ше се премести само няколко десетки километра по-на запад и ше си дойде при нас в Пловдив,където ше стане интергалактически шампион към десет пъти...и ше вкара между милион и милион и половина гола-всички от асистенции на Тошко и всичко ще бъде хубаво и прекрасно...... :mrgreen: :mrgreen:
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Берое”