2ри кръг Берое - ЦСКА 29ти юли 21:00
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 2ри кръг Берое - ЦСКА 29ти юли 21:00
Тоз нападател, португалеца, няма да го коментирам...доста смешен. Македонецът също. Долапчиев титуляр направо следващия мач. Слаб мач и за Венци Василев. Доста грешки в неговата зона. Ревсон трябва да го погледаме още 1-2 мача, мисля, че ще се окаже добро попълнение. Менди, въпреки грешката, ми хареса. Малко повече увереност в действията му трябват. Иначе има ръст и физика за централен защитник. Евентуално може и ляв бек, кохгато се върне Грънчов. Марсиньо и Карачанаков имаха добри отигравания, но до там.
с оглед на ситуацията, хикса е задоволителен, личеше си че Берое са в доста по-добра кондиция от нас, но взехме поне една точка .. борбата продължава 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- Logical person
- Контакти:
we are the champions написа:Добър мач за родните стандарти... заслужен Х ,Менди ми хареса ... само тази глупост където направи ама няма футболист без грешки
Менди сгреши от фланга където беше отишъл да покрива Милисавлевич за стотен път. И срещу Локо Пд и сега игра доста добре той.
- mistreated
- Контакти:
Играхме сравнително добре в защита и доста слабо в нападение. Принципно очаквах малко повече в атака, въпреки стабилната защита на беройци. Имаме много работа, но 2 точки от първите 2 тежки мача са сравнително добър актив. Не можем да искаме кой знае колко в момента. Радващо е, че футболистите се раздават доста, въпреки грешките, които допускат. Надявам се Марсиньо и Карачанаков да навлязат във форма, защото те са тези, които могат да правят разликата в мачовете. Засега разочароват.
Не мисля, че можем да оценяваме португалците отсега, нито Кировски. Дайте им малко време, та те не се познават със съотборниците си.
Не мисля, че можем да оценяваме португалците отсега, нито Кировски. Дайте им малко време, та те не се познават със съотборниците си.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- POPCORN
- Контакти:
CSKA 78 написа:POPCORN написа:Браво.борихме се колкото можем.Личеше си,че пасовете не стават и няма още спойка между играчите.Един мисли едно, друг друго и ще ни трявба врееме докато станат нещата!Абушев и Долапчив титуляри.Нямаме нужда от тези протогалци.Аз лично не видях с какво са повече от другите.Браво на Менди игра мъжки .Нищо,че сгреши.Браво и на Черни спаси няколко много добри удара!Продължаваме напреде
Портокалците преди мача слязоха от самолета,още им звънят ушите от разликата в налягането(ако си се качвал на самолет ,ще знаеш за какво ти говоря),а ти вече ги прецени ,че не струват![]()
Долапчиев е голям талант ,но още не е готов за титуляр.
Не ми трябва много време.това със самолета е пълна глупост!Или го можеш или не го можеш!Аре тоя халфа искаше топката мъчеше се нещо.тоя нападателя беше нищо особенно и ще видите за в бъдеще ,че няма качества да е в ЦСКА

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- mistreated
- Контакти:
Logical person написа:we are the champions написа:Добър мач за родните стандарти... заслужен Х ,Менди ми хареса ... само тази глупост където направи ама няма футболист без грешки
Менди сгреши от фланга където беше отишъл да покрива Милисавлевич за стотен път. И срещу Локо Пд и сега игра доста добре той.
Да, грешката не беше само на Менди. Никой не покри него, а той цял мач покриваше цялата лява зона на защитата. Не можем обаче да се сърдим на Милисавлевич. Момчето не е бек, още по-малко ляв. Той е десен халф, може да играе и зад нападателя.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- POPCORN
- Контакти:
mistreated написа:Играхме сравнително добре в защита и доста слабо в нападение. Принципно очаквах малко повече в атака, въпреки стабилната защита на беройци. Имаме много работа, но 2 точки от първите 2 тежки мача са сравнително добър актив. Не можем да искаме кой знае колко в момента. Радващо е, че футболистите се раздават доста, въпреки грешките, които допускат. Надявам се Марсиньо и Карачанаков да навлязат във форма, защото те са тези, които могат да правят разликата в мачовете. Засега разочароват.
съгласен с теб за мнението на Марсиньо.Много повече очаквам от него.Днеска като цяло беше един от най-слабите в ЦСКА.Почти нямаше читаво отиграване

Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Искам само да вметна,че Берое играха на върха на възможностите си момчетата,което им прави чест.Направиха страхотен мач.Също така, ЦСКА игра на 30-40% от своите,това е личното ми мнение и за това съм много доволен от първите 2 седмици от работата на Стойчо,сигурен съм ,че до месец влизаме в оптимална форма и ще гоним медали..Пожелавам си да направим също толкова добър мач и в София
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Във фаза атака играем много слабо. Морейра за мен е грешка да е титуляр в този мач, просто си трябваше някой
който е тренирал поне 5 пъти с другите да водят атаката. Като го гледам Морейра не знам какво да мисля все пак
вчера дойде в отбор но нещо отвътре ме насочва че ще бъде от рода на Руи Мигел. Ревсон пък ми хареса на мен
с 1 тренировка с отбора днес не игра лошо. Общо взето с късмет 1 : 1.
Долапчиев се надявам Ст. Младенов да го пуска поне по 20-на мин на мач, засега толква ще му стига в контроли и
с/у някои по-слаби отбори в мачове за купата може и да играе повече.
Слаб мач на Карачанаков и Марсиньо и все си мисля че бразилеца на дясното крило поставен ще се губи винаги,
просто трябва да играе зад нападателя.
който е тренирал поне 5 пъти с другите да водят атаката. Като го гледам Морейра не знам какво да мисля все пак
вчера дойде в отбор но нещо отвътре ме насочва че ще бъде от рода на Руи Мигел. Ревсон пък ми хареса на мен
с 1 тренировка с отбора днес не игра лошо. Общо взето с късмет 1 : 1.
Долапчиев се надявам Ст. Младенов да го пуска поне по 20-на мин на мач, засега толква ще му стига в контроли и
с/у някои по-слаби отбори в мачове за купата може и да играе повече.
Слаб мач на Карачанаков и Марсиньо и все си мисля че бразилеца на дясното крило поставен ще се губи винаги,
просто трябва да играе зад нападателя.
- Logical person
- Контакти:
POPCORN написа:mistreated написа:Играхме сравнително добре в защита и доста слабо в нападение. Принципно очаквах малко повече в атака, въпреки стабилната защита на беройци. Имаме много работа, но 2 точки от първите 2 тежки мача са сравнително добър актив. Не можем да искаме кой знае колко в момента. Радващо е, че футболистите се раздават доста, въпреки грешките, които допускат. Надявам се Марсиньо и Карачанаков да навлязат във форма, защото те са тези, които могат да правят разликата в мачовете. Засега разочароват.
съгласен с теб за мнението на Марсиньо.Много повече очаквам от него.Днеска като цяло беше един от най-слабите в ЦСКА.Почти нямаше читаво отиграване
И миналия мач беше слаб той. Изглежда ми като типичен бразилец, много талантлив, може да избухне всеки момент и да направи невероятни неща, но през повечето време се лигави и няма точно отиграване. Освен това на десния фланг съвсем не го бива.