ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Re: ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград

Мнениеот sneludik » 29 юли 2013 13:20

И аз апелирам да престанете с тия фенове...
Същото се повтаря на всяка среща на Лудогорец с чужд тим,така беше и с Динамо(З),така беше и със Слован.
Така беше и при шампионския мач на Лудогорец с ЦСКА,затова имаше група червени качени на покрива на един блок,псуващи и отказващи да слязат... :lol: :lol: :lol:
Много доброжелатели и разбирачи,то сякаш на война ще се ходи...Кажете си мнението за срещата,не какво да очакваме от агитката на Партизан,няма те да играят на терена я? :mrgreen:
Иначе за срещата,не очаквам нашата врата да остане суха,освен това се вижда,че продължава да ни преследва каръка на пропуснатите чисти голови положения.
Аз съм на кантар,но ще си остана верен на оптимизма,мисля 2:1за повече не смея и да мечтая... :roll:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 29 юли 2013 14:57

Parmalat написа:Две промени в картотеката направи шампиона на България Лудогорец за мачовете с Партизан. Новите лица, които попадат сред избраниците на Стойчо Стоев са Александър Барт и Жуниор Кишада. Барт се възстанови от травмата, която го извади от двубоите със Слован Братислава. Защитникът изигра 90 минути срещу Черноморец през уикенда. Стойчо Стоев взе решение да извади от групата един от външните защитници, като късата клечка изтегли Шоко. Така бразилецът няма да може да вземе участие в двубоите срещу сръбския шампион.

Втората промяна е продиктувана от контузията на Мишел Платини. Той няма да може да играе срещу Партизан. Той получи травма още в първите минути на двубоя срещу Слован Братислава и разтежението не му позволява да играе. На неговото място в състава попада друг бразилец – Жуниор Кишада.

Така единственият футболист, който със сигурност няма да играе срещу Партизан в сряда е Миро Иванов. Той все още изтърпява наказание. Шуменският Деко има още един мач наказание и ще бъде на разположение за реванша на „Юна“ след седмица.

Дано не се налага да влиза Кишада :roll:

Офффф Parmalat-че и ние четем спортните сайтове бе човек. Иначе да...дано да не се налага да влиза Кишада.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Ще бием ли Партизан ?

Мнениеот snakebite » 29 юли 2013 16:04

fen-fen написа: Интересното е, че фенове на ЦСКА ще се присъеденят към агитката на Партизан и ще подкрепят гостуващия отбор. В този ред на мисли, си задавам въпроса защо тези фенове, които ще освиркват роден отбор пеят българския химн по стадионите? :? Аз лично не ги разбирам! Живи и здрави да са, щом така смятат, че защитават българската чест!

Мдамм..ще е интересно като запеем химна..какво ли ще правят червените брантии, явно и г.за си ще продадат за 'братята' си от - ПАОК, Стяуа и Партизан, които сигурно ги псуват зад гърба им и ги мислят за нищожества ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 29 юли 2013 17:13

Сериозна агитка на ЦСКА ще вика за сръбския Партизан за мача му с Лудогорец от третия предварителен кръг на Шампионската Лига.
Тарторът на червените фенове Росен Петров-Животното вече организира тълпите.

Полицията в Разград е под пара заради огромния интерес към срещата.Органите на реда ще вземат специални мерки, за да бъде избегната дори най-малката възможност за инциденти и провокации.
- See more at: http://www.zapalqnkovci.com/news/id/964 ... 7u81K.dpuf

Какво по дяволите .... :? :shock: . Това ако е вярно едва ли ще остане някой който да не намрази ЦСКА (аз лично не мразя никой но .. ) Наистина това ще бъде най-грозното нещо което съм виждал някога , що се отнася за футбол . Немога да повярвам :?: :?: :shock: :shock: :o

haha

Мнениеот haha » 29 юли 2013 17:17

Помня, че преди доста време като играха Левски-Ливърпул имаше фенове на ЦСКА в агитката на англичаните.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

iliyan

Мнениеот iliyan » 29 юли 2013 17:44

Ивайло Лудогорец написа:
Сериозна агитка на ЦСКА ще вика за сръбския Партизан за мача му с Лудогорец от третия предварителен кръг на Шампионската Лига.
Тарторът на червените фенове Росен Петров-Животното вече организира тълпите.

Полицията в Разград е под пара заради огромния интерес към срещата.Органите на реда ще вземат специални мерки, за да бъде избегната дори най-малката възможност за инциденти и провокации.
- See more at: http://www.zapalqnkovci.com/news/id/964 ... 7u81K.dpuf

Какво по дяволите .... :? :shock: . Това ако е вярно едва ли ще остане някой който да не намрази ЦСКА (аз лично не мразя никой но .. ) Наистина това ще бъде най-грозното нещо което съм виждал някога , що се отнася за футбол . Немога да повярвам :?: :?: :shock: :shock: :o

Случайно Партизан е сръбският ЦСКА ;) Няма нищо странно в това ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 29 юли 2013 18:47

Каквото и да си говорим. Партизан са си фаворит срещу нас, просто като име ;)
Сигурен съм, обаче ,клиширано казано, че ще изорем тревата, пък резултата ще се види !
Надявам се на минимална победа, нещо от рода на 2:1 ми се върти и всичко да се решава в Сърбия !!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 29 юли 2013 21:00

Преди цените на билетите бяха високи. Сега за Партизан билетите са по 10 лева и днес за сектор А някои купуваха по 20 билета наведнъж. От едната крайност в другата. Дано някой не е решил да печели от черен пазар.
[center]Изображение[/center]

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 29 юли 2013 21:14

tsonpen написа:Преди цените на билетите бяха високи. Сега за Партизан билетите са по 10 лева и днес за сектор А някои купуваха по 20 билета наведнъж. От едната крайност в другата. Дано някой не е решил да печели от черен пазар.

При Сектор В почти всеки вземаше по 4-5 билета просто щото е ясно, че има огромен интерес и всеки взима за приятели, роднини и т.н.

Върни се в “Лудогорец”