Комична декларация на БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Комична декларация на БФС

Мнениеот RIR » 29 юли 2013 16:43

Tribune East 1912 написа:
Българският футболен съюз изпрати официално писмо до ПФК “Пирин” (Гоце Делчев), в което обръща внимание на ръководството на клуба да се съобразява с текстовете на чл. 46 от Дисциплинарния правилник за сезон 2013-2014. По смисъла на правилника футболистите, служебните лица, треньори или ръководители на отбор, за който е установено по надлежния ред симулативна игра или влияние на развитието на резултата или на крайния резултат на футболна среща, подлежат на изключително сериозни санкции. БФС призовава ръководството на ПФК “Пирин” (Гоце Делчев) да запознае служителите си с въпросните текстове от правилника. В тази връзка Българският футболен съюз ще сезира официално и компетентните държавни органи с молба ПФК “Пирин” (Гоце Делчев) да бъде поставен на специален мониторинг. Ако представянето на отбора в мача срещу “Ботев” (Пловдив), изигран на 27.07. 2013 г., се превърне в тенденция през новия сезон, Българският футболен съюз няма да се поколебае да извади ПФК "Пирин" (Гоце Делчев) от състава на “А” група, за да запази духа на феърплея и почтеността в първенството.

Когато Етър загубиха с 1:7 от Левски през миналия сезон, от БФС не обелиха и дума, че може да става въпрос за тото или уреден мач. Вчера обаче, когато Ботев прегази Пирин и когато разликата в класите е огромна, от футболния съюз изкачат с подобна декларация, която е изключително смехотворна. И какво сега, когато Ботев победи някой отбор с разлика, веднага този мач ще бъде обявяван за уреден, докато Левски и ЦСКА може да си бият с разлика, няма проблем. Не знам какво искат да докажат с тази декларация от бфс, но изобщо да не забъркват Ботев в каквито и да е схеми.

Вашата работа и типична ситуация "гузен - негонен". Че и веднага с Левски се захванал.

Пирин (ГД) няколко пъти бяха заподозрявани, че играят в някой мачове в интерес на определени залози. Отбора срещу тях не е виновен. Освен ако Цецооооо Ваааасилееев не е залагал също. :mrgreen:

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 29 юли 2013 16:43

Ботевъ Пловдивски написа:Имат хората съмнения, изказват ги. Но за "духа на феърплея и почтенността в първенството" наистина трябва да се направи много повече от подобни декларации. Като например правило да не се играе с повече от определен брой резерви в шампионатен мач, за да не се подаряват точки...

ти си голям новатор бе, къде на играча пише дали е титуляр или резерва в трудовия договор ли :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 29 юли 2013 16:45

Ботевъ Пловдивски написа:Имат хората съмнения, изказват ги. Но за "духа на феърплея и почтенността в първенството" наистина трябва да се направи много повече от подобни декларации. Като например правило да не се играе с повече от определен брой резерви в шампионатен мач, за да не се подаряват точки...

За да се случи това трябва хора, които наистина обичат футбола да го управляват. Хора, които искат да го направят по-интересен. Т.е., няма как да стане.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 29 юли 2013 16:45

RIR написа:
mavri написа:това е начина левски да стане шампион и ще го използва.а колкото да мача на ботев-пирин ,такива резултати ще има още.много вероятно е и славия,локо сф и др. да си тръгнат с толкова голове ,тогава да видим реакцията на бфс.

Това, което съм удебелил, ако ми обясниш каква логика носи ще съм ти супер благодарен.

Левски, та Левски. Ние не можем от 4 мача една победа да вземем. Всъщност само веднъж успяхме да не загубим, ти ми говориш за Шампионски титли и начини. :shock:

Значи мача на Левски се очертава доста труден.

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 29 юли 2013 16:45

RIR написа:
mavri написа:това е начина левски да стане шампион и ще го използва.а колкото да мача на ботев-пирин ,такива резултати ще има още.много вероятно е и славия,локо сф и др. да си тръгнат с толкова голове ,тогава да видим реакцията на бфс.

Това, което съм удебелил, ако ми обясниш каква логика носи ще съм ти супер благодарен.

Левски, та Левски. Ние не можем от 4 мача една победа да вземем. Всъщност само веднъж успяхме да не загубим, ти ми говориш за Шампионски титли и начини. :shock:

точно това е логиката.като не можете с игра се пускат факторите.за какво е точно сега тая декларация ти можеш ли да обясниш тогава.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 29 юли 2013 16:46

stg333 написа:

ти си голям новатор бе, къде на играча пише дали е титуляр или резерва в трудовия договор ли :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

В Англия има подобно правило. Преди 2-3 години Юнайтед имаха последен протоколен мач срещу отбор, който беше в битката за оцелявани и си спомням, че имаше дискусии с какъв състав трябва да играят за да е сигурно, че ще подходят сериозно.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 29 юли 2013 16:47

mavri написа:
RIR написа:

точно това е логиката.като не можете с игра се пускат факторите.за какво е точно сега тая декларация ти можеш ли да обясниш тогава.

Ето ти обратната логика на твоята със същата доза параноя.

Ботев са подковали БФС за да почукнат така Пирин за да може те да скочат на Левски и да играят на кръв. ;)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 29 юли 2013 16:48

Tribune East 1912 написа:
Българският футболен съюз изпрати официално писмо до ПФК “Пирин” (Гоце Делчев), в което обръща внимание на ръководството на клуба да се съобразява с текстовете на чл. 46 от Дисциплинарния правилник за сезон 2013-2014. По смисъла на правилника футболистите, служебните лица, треньори или ръководители на отбор, за който е установено по надлежния ред симулативна игра или влияние на развитието на резултата или на крайния резултат на футболна среща, подлежат на изключително сериозни санкции. БФС призовава ръководството на ПФК “Пирин” (Гоце Делчев) да запознае служителите си с въпросните текстове от правилника. В тази връзка Българският футболен съюз ще сезира официално и компетентните държавни органи с молба ПФК “Пирин” (Гоце Делчев) да бъде поставен на специален мониторинг. Ако представянето на отбора в мача срещу “Ботев” (Пловдив), изигран на 27.07. 2013 г., се превърне в тенденция през новия сезон, Българският футболен съюз няма да се поколебае да извади ПФК "Пирин" (Гоце Делчев) от състава на “А” група, за да запази духа на феърплея и почтеността в първенството.

Когато Етър загубиха с 1:7 от Левски през миналия сезон, от БФС не обелиха и дума, че може да става въпрос за тото или уреден мач. Вчера обаче, когато Ботев прегази Пирин и когато разликата в класите е огромна, от футболния съюз изкачат с подобна декларация, която е изключително смехотворна. И какво сега, когато Ботев победи някой отбор с разлика, веднага този мач ще бъде обявяван за уреден, докато Левски и ЦСКА може да си бият с разлика, няма проблем. Не знам какво искат да докажат с тази декларация от бфс, но изобщо да не забъркват Ботев в каквито и да е схеми.

Българският футбол и ръководният му орган БФС са пълна пародия!!! От цялото писмо и от текста в червено излиза, че за тях мача Ботев-Пирин е абсолютно уреден, ама сега ще си мълчат. Направо си е казано - усмирете ги, за да не се наказваме :lol: :lol: :lol: По-голям..... резил няма как да има
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

haha

Мнениеот haha » 29 юли 2013 16:49

Gil-galad написа:
Ама нищо не казаха когато Миньор излезнаха с юношите срещу Лудогорец....

Или пък, когато Марек излязоха с юношите срещу Левски...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 юли 2013 16:49

Ако имат съмнения в уреждане на мачове да разследват и евентуално да ги изхвърлят .
А не да ги предупреждават .

Върни се в “Футбол - България”