Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Аз като играя карти или шах гледам да бия, независимо, че не ми плащат и никой не ме гледа най-често. Това е нормално. А ти ми казцваш, че нямали желание, щото есктора бил празен. Нямат желание да бият противника и да си изкарат премия, това ли ми казваш?
- сини шампиони
За тия примадони оправията е само една. Заплата от 2000лв и премия в зависимост от това колко точки са спечелили през месеца. Не може 70% от хората в България да се трудят за минимална заплата а тия да ги ползват за простири на екипите. 

И само Левски оле
сини шампиони написа:За тия примадони оправията е само една. Заплата от 2000лв и премия в зависимост от това колко точки са спечелили през месеца. Не може 70% от хората в България да се трудят за минимална заплата а тия да ги ползват за простири на екипите.

Само Левски!
Демокрация му била майката? Ей, тези младите запалянковци за нищо не ставате! Какви са тези бойкоти? Разбирам да сте по - големи, за да имате претенции, а още свят не сте видели и бойкотирате???
От този бойкот никой не печели. По - добре си ходете на стадиона и подкрепяйте
Аз бойкотирах тези футбалери след позора в Ловеч. Да не съм луд, за да им прощавам заради една безсмислена победа над Разград. Тази титла щеше да бъде фалшива и по - добре, че останахме с калъфките, за да се направи нещо.
Сигурен съм, че този отбор ще тръгне, но няма да е лесно. Докторе, какви са тези анархистични идеи? Баварците паднаха за първи път от година и искаш оставка на Гуардиола? Той никога за нищо не е ставал, но сами си го взехте. Малко се стегнете, че е смешно човек да чете глупости! Този трябвало да си ходи, а не другият. Хайде да са всичките! Кой ще дойде? Кой ще им плаща? Осъзнайте се, че едно време нещата зависеха и от нас, но отдавна не е така за жалост
Едно време ЦСКА започна с четири поредни загуби, но накрая имаше шанс да ни изпревари за първото място. Добре, че паднаха във Враца два кръга преди края. Тогава спечелиха две купи - КСА и КНРБ, последната от които беше скандална, но се брои за тях.
Хайде малко по - сериозно! Няма да има нулев сезон и не трябва да се обявява такова нещо. Това е глупост. Трудно се гради, но лесно се руши. Няма да е лесна нашата, но един ден ще стане. Животът не се живее само "тук и сега", както говорят "протестиращите". Живот ще има след всички нас. Друг е въпросът какъв - дали ще има хора, или не.
От този бойкот никой не печели. По - добре си ходете на стадиона и подкрепяйте

Аз бойкотирах тези футбалери след позора в Ловеч. Да не съм луд, за да им прощавам заради една безсмислена победа над Разград. Тази титла щеше да бъде фалшива и по - добре, че останахме с калъфките, за да се направи нещо.
Сигурен съм, че този отбор ще тръгне, но няма да е лесно. Докторе, какви са тези анархистични идеи? Баварците паднаха за първи път от година и искаш оставка на Гуардиола? Той никога за нищо не е ставал, но сами си го взехте. Малко се стегнете, че е смешно човек да чете глупости! Този трябвало да си ходи, а не другият. Хайде да са всичките! Кой ще дойде? Кой ще им плаща? Осъзнайте се, че едно време нещата зависеха и от нас, но отдавна не е така за жалост

Едно време ЦСКА започна с четири поредни загуби, но накрая имаше шанс да ни изпревари за първото място. Добре, че паднаха във Враца два кръга преди края. Тогава спечелиха две купи - КСА и КНРБ, последната от които беше скандална, но се брои за тях.
Хайде малко по - сериозно! Няма да има нулев сезон и не трябва да се обявява такова нещо. Това е глупост. Трудно се гради, но лесно се руши. Няма да е лесна нашата, но един ден ще стане. Животът не се живее само "тук и сега", както говорят "протестиращите". Живот ще има след всички нас. Друг е въпросът какъв - дали ще има хора, или не.
Последна промяна от daniel875 на 29 юли 2013 15:08, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- metodito
- Контакти:
Това не е бойкот срещу отбора. Това се превръща в бойкот срещу клуба. Ако протестът имаше за мишена Батков, ок, но как пък за тези години само той не е виновен?
Докога нов отбор всеки сезон бе, мойте? Всеки сезон в титулярния състав има 4-има и повече! нови. Докога?!!! А относно горното ми изречение, имаше хора, които преди мен го казаха: сега Наско ще бъде употребен и изхвърлен! Гневът, т.нар. "народен" гняв ще се насочи към Наско и много вероятно към Славиша. Но дали той не е умело насочван от някой? Най-лесно за носа се водят обезверени и отчаяни хора.
Къде беше този гняв, когато махаха Мъри, когато се подиграваха с Кривия, Иванков, Бардон, Гонзо, Мечо? През всичките тези години трябваше да има протест срещу управлението на Батков!
Тук не искам да засягам спекулативни теми. Просто човекът не е мениджър. Дай му една компания в цветущо здраве, той ще я срине за 5 години. Той не разбира от мениджмънт и има лоши съветници. Наско също не отбира от управление, но разбира от футбол - именно заради това Гонзо докара Костов-мостов, Кратко и сие, а Наско докара Майстора, Муслин и Мъри.
Докога нов отбор всеки сезон бе, мойте? Всеки сезон в титулярния състав има 4-има и повече! нови. Докога?!!! А относно горното ми изречение, имаше хора, които преди мен го казаха: сега Наско ще бъде употребен и изхвърлен! Гневът, т.нар. "народен" гняв ще се насочи към Наско и много вероятно към Славиша. Но дали той не е умело насочван от някой? Най-лесно за носа се водят обезверени и отчаяни хора.
Къде беше този гняв, когато махаха Мъри, когато се подиграваха с Кривия, Иванков, Бардон, Гонзо, Мечо? През всичките тези години трябваше да има протест срещу управлението на Батков!
Тук не искам да засягам спекулативни теми. Просто човекът не е мениджър. Дай му една компания в цветущо здраве, той ще я срине за 5 години. Той не разбира от мениджмънт и има лоши съветници. Наско също не отбира от управление, но разбира от футбол - именно заради това Гонзо докара Костов-мостов, Кратко и сие, а Наско докара Майстора, Муслин и Мъри.
Естествено, че и поведението на феновете има принос за двете загуби на старта на първенството. Сираков, а и Йоканович казаха, че проблема на отбора е преди всичко психологически. Няма как при положение, че при всяко едно грешно отиграване, публиката е готова да те разкъса да играеш играта си така както наистина можеш. Тези футболисти са пълен гипс в момента и много трудно и най-вече много бавно ще излязат от това положение. Докато публиката не застане отново зад отбора, нищо добро не ни чака. Тази пролет не бяхме по-добри, нито футболистите бяха други, но с мощната подкрепа на публиката този отбор беше на косъм от дубъл. Бяха победени всички преки конкуренти - ЦСКА, Литекс, Лудогорец, че дори и Ботев, макар и през есенния полусезон. Заради това поведение на публиката, някой ден има да се чудим защо футболисти като Гаджев, Димов или Велев примерно, правят фурор в Ботев, Литекс или Лудогорец, а не са в Левски.
Какво прави ако примерно след мача с Монтана тази пролет, футболистите бяха казали "Нямаше достатъчно подкрепа от трибуните, стадиона беше празен, затова не спечелихме. Обявяваме бойкот от следващия мач, докато не видим пълен стадион и мощна подкрепа няма да се напъваме да играем".
Какво прави ако примерно след мача с Монтана тази пролет, футболистите бяха казали "Нямаше достатъчно подкрепа от трибуните, стадиона беше празен, затова не спечелихме. Обявяваме бойкот от следващия мач, докато не видим пълен стадион и мощна подкрепа няма да се напъваме да играем".
Последна промяна от plamenst7 на 29 юли 2013 15:29, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
Точно - както и се случва с Ванката Цветков, Мариян, който за една немалка част на Герена бе "мангал, циганин, некадърник". Нека, нека... Обиждани са и Гонзо, и Топчо, и Пелето. Има неща на трибуните, които трябва да се променя, но няма начин да стане. Не можеш смени чипа на 100-ина души. А тези 100-ина водят за носа много повече.
Бих искал да кажа: "Бойкот на бойкота!", но ще бъда лицемер, тъй като съм на 300 км. от София и знам, че няма да съм на Герена в следващите няколко срещи.
Бих искал да кажа: "Бойкот на бойкота!", но ще бъда лицемер, тъй като съм на 300 км. от София и знам, че няма да съм на Герена в следващите няколко срещи.
Пълни глупости. Литекс като нямат фенове защо играят 10 пъти по-добре от нашите педалчета?
Само Левски!
siniq_fen написа:Пълни глупости. Литекс като нямат фенове защо играят 10 пъти по-добре от нашите педалчета?
Защото никой не ги псува и обявява за най-големите боклуци след всяка загуба.
plamenst7 написа:siniq_fen написа:Пълни глупости. Литекс като нямат фенове защо играят 10 пъти по-добре от нашите педалчета?
Защото никой не ги псува и обявява за най-големите боклуци след всяка загуба.
Ми най-вероятно са си най-големите боклуци.
Торес като всеки му се смее, защо има 2 европейски, 1 световна и една титла от ШЛ?
Само Левски!