Стоилов зачерква "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Re: Стоилов зачерква "А" група

Мнениеот Oskron » 14 окт 2009 10:55

garfild8 написа:Захари Сираков от Амкар.На прима виста се сещам за него.И ако наистина се явиш в офиса на БФС,ще ти бъда много благодарен.Само не съм сигурен,кой е мениджъра на Захари и дали кандидатурата ми за З.Сираков,ще бъде одобрена.
P.S.Ако се сетя за още някой,ще ти кажа.
ЕМИЛ написа:
garfild8 написа:Как става тази работа бе,колеги? :roll: Перуката има един зет в А група и само той не е зачеркнат от играещите в България.Това ако не е шуробаджанащина,не знам какво е друго?Ами ако имаше случайно още един или двама зетьове,нац.тим щеше да е чужденците плюс зетьовцете.

Предложи по-добър вариянт от Живко и още утре ще се явя в офиса на БФС с твоето предложение.

Човека каза по-добър вариант а не какъвто и да е вариант

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 окт 2009 10:56

Супер. Тука сме две момчета сме в FC Nirvana Mumbai. Чакаме повиквателни :mrgreen: . Но щом няма да поглежда към другите отбори освен ЦСКА и "Левски" като Черно море или Локо София и т.н. - правилно. Аман от снобски изпълнения. Тея сега дето дойдоха от Сливен в София не искаше и да чуе за тях, ама вече като са в София: "О, то голямо футболист! Айде в националния." Аман от сноби и тъпаци. Селска държава! Дано успее Мъри. И да спре да ни ядосва. Гадното не може вечно да продължава.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 окт 2009 10:57

Е,откъде да знам кой е най-добрия вариант за човека?Предложи и ти един.
Oskron написа:
garfild8 написа:Захари Сираков от Амкар.На прима виста се сещам за него.И ако наистина се явиш в офиса на БФС,ще ти бъда много благодарен.Само не съм сигурен,кой е мениджъра на Захари и дали кандидатурата ми за З.Сираков,ще бъде одобрена.
P.S.Ако се сетя за още някой,ще ти кажа.
ЕМИЛ написа:Предложи по-добър вариянт от Живко и още утре ще се явя в офиса на БФС с твоето предложение.

Човека каза по-добър вариант а не какъвто и да е вариант
Само Черно море.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 14 окт 2009 10:57

ЕМИЛ написа:Предложи по-добър вариянт от Живко и още утре ще се явя в офиса на БФС с твоето предложение.
Костадин Дяков ? Не знам дали е точната алтернатива, но ми е интересно защо си мислиш ,че Миланов е незаменим ?
Последна промяна от maldin1 на 14 окт 2009 10:59, променено общо 1 път.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 окт 2009 10:58

Той кок вика играчи от Б и В група те ще се раздават повече от по-голяма час от настоящите национали...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 14 окт 2009 11:01

Едно уточнение за тези които цитират треньори не успели да класират отборите си за СП:

Треньора който имаше задача да класира отбора на световното първенство е Пламен Марков и съответно след като рекордно бързо (още след третия мач) загуби реални шансове за красиране беше уволнен. Станимир Стоилов е назначен със задача да класира отбора за Европейското първенство - може би някой от Вас знаят, че тези квалификации не са започнали още, дори и жребии не изтеглен.
Последна промяна от Oskron на 14 окт 2009 11:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 14 окт 2009 11:02

garfild8 написа:Е,откъде да знам кой е най-добрия вариант за човека?Предложи и ти един.

Не мога да предложа в момента няма такъв.

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 14 окт 2009 11:10

ЕМИЛ написа:
garfild8 написа:Как става тази работа бе,колеги? :roll: Перуката има един зет в А група и само той не е зачеркнат от играещите в България.Това ако не е шуробаджанащина,не знам какво е друго?Ами ако имаше случайно още един или двама зетьове,нац.тим щеше да е чужденците плюс зетьовцете.

Предложи по-добър вариянт от Живко и още утре ще се явя в офиса на БФС с твоето предложение.

Йордан Минев :)
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 окт 2009 11:14

Същевременно има различни страни, различни треньори и различни критерии. За някой не класирането може да е провал, за други успех. За някой всичко под четвърт финал е провал, затова и си подават оставките. Именно големите си подават оставките, защото за тях не е успех. Някой тук има ли да си мисли, че ние сме от големите? Искането на оставка на Мъри, в сегашната ситуация е, все едно да искаме оставка на Пичони, че нема да вземе титлата тая година. Безумно!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 окт 2009 11:20

Oskron написа:
Треньора който имаше задача да класира отбора на световното първенство е Пламен Марков и съответно след като рекордно бързо (още след третия мач) загуби реални шансове за красиране беше уволнен. Станимир Стоилов е назначен със задача да класира отбора за Европейското първенство - може би някой от Вас знаят, че тези квалификации не са започнали още, дори и жребии не изтеглен.

Добре бе колега,защо решиха сега че тези квалификации бяха загубени след първите три мача?И аз не бях доволен че завършихме с три хикса,тези три мача,но да кажеш че реално затова си загубил шансове за СП,това за мен е малоумие.Извинявай за израза,ама при положение че има още цели седем мача :!: как губиш реално шансове.И не обвинявайте само Пл.Марков.Не той направи равния с Ейре в София,след който ми писна от този нац.тим.Биеш дърварите на Трапатони,разликата става две точки с тях и реално ОСТАВАХМЕ В ИГРАТА.
Само Черно море.

Върни се в “Футбол - България”