Левски - Локомотив Пловдив - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски - Локомотив Пловдив 28.07.2013г. Неделя , 20:00

Мнениеот milen.hristov » 29 юли 2013 11:53

Red Warrior написа:Господ ви го върна с пълна сила. Един месец подигравки в най-трудният период за ЦСКА и веднага дойде Иртиш, а после и майничките. Нека циври и Ралка. Първите гифчета бяха много веселки с Лиска Цефтохимик. Нека сега циври! Има Господ!

Без да се обиждаш, но ако си мислиш, че ЦСКА се е спасил с томов...

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 29 юли 2013 11:54

ralka_levskarka написа:
Red Warrior написа:
Готвача написа:Сори приятелю,но това дете е на годините на дъщерите ми и поради тази причина ми стана гадно за нея.Това със скайпа го разбирам като опит да ме изкараш някакъв пъпчив тийн непипнал жена през живота си,но леко си се объркал.Нямам навика да си пиша с хора от форума с малки изключения разбира се,но ако някога ще си търся нещо за кръшкане,то със сигурност няма да е тука.Просто не ми хареса как я награбиха за щяло и нещяло.И аз исках да напиша един виц за моминските сълзи,но ми дожаля за детето.А ако е имало нещо по грозно като заяждане между сини и червени,си има модератори.И аз не харесвам Левски,но това не ме кара да мразя хора само за това че са левскари.Е,не харесвам и ЦСКА-да не си помислиш че сме в една банда? ;) Просто не харесвам неправдите и постоянното толериране на вашите два отбора и ми е хубаво на душата когато справедливостта възтържествува.Това е.Нищо лично,просто малко разнообразие след поредицата грозни подпирания в полза на двата комунистически "гранда".Сега всяка загуба на един от тези два отбора ми носи задоволство.Но когато/ако/ се превърнете в нормални отбори като всички останали,ще се радвам и на вашите международни победи и ще се ядосвам заедно с вас на загубите като българин.Но това само ако вие се държите като нормани клубове,а не като богопомазани.

И на мен ми стана гадно в първия момент като я видях да реве, но после се сетих, как се гавреше и на същите листчета пишеше Лиска Цефтохимик и това беше в момента когато боклуците се канеха да ни закриват. Без да съм ревал тогава ми се ревеше истински. На кой му пукаше тогава, че се напивах всяка вечер за да заспя, и да не мисля за боклуците дето се готвят за затрият с едно писмо изпратено до БФС 65 годишна велика история на ЦСКА. И в тези най-тежки моменти разни левскарчета и някои други не спряха да се гаврят и да налитат като лешояди на мърша. Но тогава никой не ме е защитил мен, или някой друг цесекар от форума. Нали не сме си направили сълзливи гифчета и не сме пухкави котета. ;)

[offtopic]Ако някои хора нямаха изказвания от сорта на, че другите отбори не ги интересуват, важното е ЦСКА да го има, нямаше да има гифчета. Не съм ги правила с цел да дразня НЯКОЙ СИ ;)[/offtopic]
Ами поплачи си, но не показвай сълзите си публично. Това е лична емоция. Горе главата защото с една или две загуби не свършва света. Ще мине малко време и ще започнат отново да треперят. Що се отнася до ЦСКА, ами остави ги на мира. По точно остави ги на Лупи, той знае как.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски - Локомотив Пловдив - 1:2 FT

Мнениеот milen.hristov » 29 юли 2013 12:12

Vladislav Tonev написа:
milen.hristov написа:Ще се правя на Ванга
Левски с хикс в Гоце Делчев и след това всичко е под ножа. Левски ще завърши полусезона с с 1 загуба и 1 равен

Ние в момента имаме 2 загуби така, че няма как да завършим с една - иначе дано си прав за останалото !

Грешката е на клавиатурата, и на това което употребява устройството зад нея :lol:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 юли 2013 12:23

samo_levski написа:кевин бру и рамон лопез за 4 мача нямат едно свястно отиграване, центриране или удар. трябват им по 3-4 докосвания за да обработят топката. същото е и с рамос, 1 път не мина покраи тодоров или покраи които и да е друг съперник. нуно пинто е 50 кила и центрирането му е трагедия. пламен е трагедия и трябва да седне на пейката. извадиха от състава най-добрия десен бек в а група, щото явно много пари взима. пелето пенсионера играе 1000 пъти по-добре от тия новите маймуни. играем най-мудния, безидеен, бавен и труден за гледане футбол в а група и добре, че името ни още означава нещо. щото ако им наденеш на тия футболисти фланелките на любимец - те ще изпаднат. цял мач вчера на ходом се стига до центъра, от там се подава на крилото и следва центриране. от първите минути си личеше бруталната безидейност. футболистите нямат никакво желание за игра и го показват всеки един мач.

нещо много отвратително впечатление ми направи следното:
в края на мача, при последния ъглов удар, кевин бру го домързя да пробяга терена по ширина, за да изпълни ъгловия и с ръка махна на малкия вутов
и с изражение, казващо "ае, ае, центрирай и да свършваме". такъв откровен слабак скоро май не сме взимали в левски. а две години го чакахме и тия ни го повтаряха 100 пъти, все едно меси идва. специално вчера му следях играта много отблизо цял мач - никакво движение без топка, не иска да бяга, стои статичен през цялото време, като дърво забит. а центрирането му е абсолютна трагедия. преките свободни са му абсолютна трагедия и кой го нарочи 4 мача под ред той да изпълнява всяко статично положение? и при митов и при тоя йоканович.
питам кой преяде от тоя трансфер, щото две години да се натискаш за играч за нивото на б група, трябва много голяма комисионна да е паднала от тоя.

другата маймуна е същата - раПон лопез - нищо - 4 мача го гледам - абсолютна трагедия. нищо опасно не е създал, нищо не е отиграл като хората.

за мен тия трябва да бъдат махнати от левски възможно най-бързо:
футболисти:
кевин бру, рамон лопез,кристовао рамоз,жоао да силва, нуно пинто, орлин старокин, даниел димов, илиян йорданов.

ръководство:
иво тонев - от както е дошъл тоя - нищо хубаво не се е случило на левски, затри локомотив до степен да се борят за оцеляване, сега затрива и нас.

Главен селекционер на клуба - Дончо Донев - веднага оставка. най-слабата селекция в Левски от както гледам футбол, абсолютни некадърници. само заради това, че кевин бру и рапон лопез са в клуба е наложително да си подаде оставката. къде е нашия тодор неделев? къде е нашия георги терзиев? къде е нашия георги миланов? изобщо работи ли се по следене и привличане на класни юноши? има ли изобщо някаква скаутска мреза в страната, която да следи юношите в България и да привлича кадърните в Левски?

Срамота!

Има скаутска мрежа, но тя ходи да открива фенклубове, то май само за това я бива. Пламен Николов беше голям вратар никога не съм крил симпатиите си към него, но е два ли това му е работата

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 юли 2013 12:27

didayyord написа:
milen.hristov написа:
W84me написа:НСПП - МЕСИЯТА ЛИ ЩЕ ОПРАВЯ РАБОТАТА БЕ?! ВЪНКА ТОЯ НЕЩАСТНИК ОТ ЛЕВСКИ!

Бас, че май месец ще говориш друго

Абе Милене, я се осъзнайте бе. Какво ще говорим Май месец!? Не е проблема, че отбора е загубил два мача, нито, че е на последно място след едва втория кръг. Проблема е, че нищо не играят. Проблема е, че нямаме вратар, защита, плеймейкър, е то стана цял отбор. Кога ще ги решава тези неща твоя идол? Когато сме на 20 точки от третото място и трийсе от първото място ли!? Защо върна ония нещастник Руслан Михайлов за треньор на вратарите? На тоя единственото му положително качество е, че е брат на Боби. Всеки път като ни тренира вратарите почваме да получаваме голове от Калотина. Вчера три удара - два гола. А като дойдат отборите които могат да стрелят по десет пъти във вратата ни, страх ме хваща. Иначе си прав, Май месец може да говоря друго - сега искаме да се махнат, тогава може им да пожелаем да умрат. При всички случай с тази продукция имаме реален шанс за първото място - ама във втората 7-ца.

От мой познат, знам, че е бил по добър вратар Руслан от Боби, просто не му се е дало шанс. Личното ми мнение за него обаче съвпада с твоето

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 29 юли 2013 12:32

samo_levski написа:кевин бру и рамон лопез за 4 мача нямат едно свястно отиграване, центриране или удар. трябват им по 3-4 докосвания за да обработят топката. същото е и с рамос, 1 път не мина покраи тодоров или покраи които и да е друг съперник. нуно пинто е 50 кила и центрирането му е трагедия. пламен е трагедия и трябва да седне на пейката. извадиха от състава най-добрия десен бек в а група, щото явно много пари взима. пелето пенсионера играе 1000 пъти по-добре от тия новите маймуни. играем най-мудния, безидеен, бавен и труден за гледане футбол в а група и добре, че името ни още означава нещо. щото ако им наденеш на тия футболисти фланелките на любимец - те ще изпаднат. цял мач вчера на ходом се стига до центъра, от там се подава на крилото и следва центриране. от първите минути си личеше бруталната безидейност. футболистите нямат никакво желание за игра и го показват всеки един мач.

нещо много отвратително впечатление ми направи следното:
в края на мача, при последния ъглов удар, кевин бру го домързя да пробяга терена по ширина, за да изпълни ъгловия и с ръка махна на малкия вутов
и с изражение, казващо "ае, ае, центрирай и да свършваме". такъв откровен слабак скоро май не сме взимали в левски. а две години го чакахме и тия ни го повтаряха 100 пъти, все едно меси идва. специално вчера му следях играта много отблизо цял мач - никакво движение без топка, не иска да бяга, стои статичен през цялото време, като дърво забит. а центрирането му е абсолютна трагедия. преките свободни са му абсолютна трагедия и кой го нарочи 4 мача под ред той да изпълнява всяко статично положение? и при митов и при тоя йоканович.
питам кой преяде от тоя трансфер, щото две години да се натискаш за играч за нивото на б група, трябва много голяма комисионна да е паднала от тоя.

другата маймуна е същата - раПон лопез - нищо - 4 мача го гледам - абсолютна трагедия. нищо опасно не е създал, нищо не е отиграл като хората.

за мен тия трябва да бъдат махнати от левски възможно най-бързо:
футболисти:
кевин бру, рамон лопез,кристовао рамоз,жоао да силва, нуно пинто, орлин старокин, даниел димов, илиян йорданов.

ръководство:
иво тонев - от както е дошъл тоя - нищо хубаво не се е случило на левски, затри локомотив до степен да се борят за оцеляване, сега затрива и нас.

Главен селекционер на клуба - Дончо Донев - веднага оставка. най-слабата селекция в Левски от както гледам футбол, абсолютни некадърници. само заради това, че кевин бру и рапон лопез са в клуба е наложително да си подаде оставката. къде е нашия тодор неделев? къде е нашия георги терзиев? къде е нашия георги миланов? изобщо работи ли се по следене и привличане на класни юноши? има ли изобщо някаква скаутска мреза в страната, която да следи юношите в България и да привлича кадърните в Левски?

Срамота!

С всяка твоя дума съм съгласен. Пълни глупости са това, че новите футболисти принципно имат нужда от време за адаптация. На Джазула от Литекс и този Н`Дайе от Локото беше ли им нужно такова време? Бру и Лопес вън от Левски веднага! И не само те!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Vladislav Tonev
Контакти:

Мнениеот Vladislav Tonev » 29 юли 2013 13:01

angelofdeath написа: Промените са неизбежни, а взимането на нови играчи задължително. Видя се, че защитата е слаба и неориентирана. Защо изгониха Милиев, който е с класи над Везалов и Старокин. Отделно, кой умник реши, че Орлин става за централен защитник, а Пелето за бек? Та той е на 35 години, а вие знаете, каква е ролята на на този вид играчи.

Съгласен съм напълно и освен това не разбирам защо Йоканович реши да извади от състава точно Мулдер :!: Освен това не разбирам докога ще го търпим тоя Орлинчо да прави тъпотии. Тоя малоумник не става за футболист, а ние сега го пускаме централен защитник да прави глупост след глупост. Вижте само тоя дебил какъв тъп фал направи в 16-та минута и после след него ни вкараха първия гол. Тоя не знам кой му каза, че става за Левски ! Везалов също е в пъти по-слаб от Мулдер - защо и той беше титуляр и вчера не знам, ама и той има огромна вина за първия гол с уникално некадърното си пласиране !
Като цяло прехвърляме проблемите от болната на здравата глава в защита.
Явно на Мулдер заплатата е натежала... кой знае...
Пелето и Пинто се стараха и направиха каквото могат ама то не беше кой знае какво.
[rimg]http://images.ibox.bg/2006/10/02/lev/220x219.jpg[/rimg] [rimg]http://fussballbilder.net/data/thumbnails/79/valencia_cf_3d_logo.jpg[/rimg][rimg]http://files.coveroo.com/variant/large/coveroo-iphone-5-guardian/black/toronto_raptors2_color_3.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 юли 2013 13:03

ВЪН, шиб*ни некадърници :!:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 юли 2013 13:07

Vladislav Tonev написа:Явно на Мулдер заплатата е натежала... кой знае...
Пелето и Пинто се стараха и направиха каквото могат ама то не беше кой знае какво.

Чакай, чакай, аз ли съм му предложил на Мюлдер тази заплата, че сега почна да натежава. Той ви го каза в прав текст, или му я вдигате, или си заминава. Като не искате да му плащате заплатата, защо му предложихте нов договор?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 юли 2013 13:14

Vladislav Tonev написа:
angelofdeath написа: Промените са неизбежни, а взимането на нови играчи задължително. Видя се, че защитата е слаба и неориентирана. Защо изгониха Милиев, който е с класи над Везалов и Старокин. Отделно, кой умник реши, че Орлин става за централен защитник, а Пелето за бек? Та той е на 35 години, а вие знаете, каква е ролята на на този вид играчи.

Съгласен съм напълно и освен това не разбирам защо Йоканович реши да извади от състава точно Мулдер :!: Освен това не разбирам докога ще го търпим тоя Орлинчо да прави тъпотии. Тоя малоумник не става за футболист, а ние сега го пускаме централен защитник да прави глупост след глупост. Вижте само тоя дебил какъв тъп фал направи в 16-та минута и после след него ни вкараха първия гол. Тоя не знам кой му каза, че става за Левски ! Везалов също е в пъти по-слаб от Мулдер - защо и той беше титуляр и вчера не знам, ама и той има огромна вина за първия гол с уникално некадърното си пласиране !
Като цяло прехвърляме проблемите от болната на здравата глава в защита.
Явно на Мулдер заплатата е натежала... кой знае...

Мулдер са го нарочили -или да сваля заплатата, или да бъде продаван.
Орлинчо не се ли сещаш при кой "треньор " се появи?
А Везалов..без коментар.
Чудно ми е, как доста от тези ритнитопковци , имат статут на професионални футболисти. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”